Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

EMOS EM190

Zobraziť katalóg
EMOS EM190
4,4 118 hodnotení
Set-top box DVB-T2/T (H.265/HEVC), Full HD, USB, timeshift a epg, záznam na externý disk a flash disk
Kód:  EMDVt2a Produktové číslo:  2520236300 Stránky výrobcu

EMOS EM190

Hľadáte kvalitný set-top box pre váš televízor? Potom je set-top box EMOS EM190 DVB-T2/T ideálny práve pre vás. Prechod na nový typ digitálneho pozemného vysielania sa už čoskoro dotkne väčšiny z nás. Úplné vypnutie ďalších starých vysielačov je plánované na polovicu roka 2020. Neváhajte tak a kúpte si set-top box už dnes.


Kľúčové vlastnosti Set-top boxu EMOS EM190 DVB-T2/T (H.265/HEVC)

  • Set-top box EMOS EM190 DVB-T2/T je vhodný nielen do domácnosti
  • Ovládanie je veľmi jednoduché a intuitívne
  • Možnosť umiestnenia na zadnú stenu televízora
  • Široká podpora najrôznejších formátov videa
  • Zadná strana je vybavená vstupom na USB
  • Pripojiť môžete tiež externý disk s veľkosťou až 1 TB
  • Možnosť nahrávania filmov na USB z TV bežiacich na 2 kanáloch súčasne
  • Pomocou funkcie časovača je možné nastaviť začiatok a koniec nahrávania na presný čas
  • Súčasťou balenia set-top boxu je praktické diaľkové ovládanie s dlhým dosahom
  • Funkcia učenia vám ponúka možnosť naprogramovať tlačidlá z pôvodného diaľkového ovládača
  • Vyberte si z mnohých televíznych kanálov či rozhlasových staníc
  • Možnosť mazania programov či nastavenia hesla na určité televízne kanály
  • Funkcia rodičovského zámku

Inteligentný prijímač DVB-T aj DVB-T2

Set-top box EMOS EM190 zvládne prijímať súčasné digitálne vysielanie DVB-T aj nadchádzajúci typ DVB-T2. Zároveň dokáže dekódovať obrazový formát H.264 i H.265 (HEVC), ktorý je na správny prenos televízneho vysielania nutný. Vďaka tomu si môžete užívať vaše obľúbené filmy a seriály vo Full HD kvalite. Oceníte predovšetkým praktický diaľkový ovládač, ktorého používanie je jednoduché. Nemusíte sa tak báť, že by ste nezvládli tento prístroj obsluhovať, pretože práca s ním je jednoduchá a intuitívna.

Zábava a mnoho užitočných funkcií

Set-top box EMOS EM190 vás poteší mnohými užitočnými funkciami, ktoré môžete kedykoľvek využívať. Pustite si svoj obľúbený film, seriál či hudbu z USB disku. Vyberte si z mnohých televíznych kanálov či rozhlasových staníc. Ukážte svojim blízkym vaše fotky z dovolenky, svadby či rodinnej oslavy. Pochváľte sa na párty vašim hudobným výberom. Užite si ničím nerušenú chvíľku plnú zábavy. To všetko vám prináša toto multimediálne centrum od značky EMOS.

Jednoduchá a intuitívna inštalácia

EMOS EM190 zvládne nainštalovať naozaj každý. Vďaka množstvu vstupov a výstupov na zadnej strane prepojíte prijímač s akýmkoľvek televízorom, anténou či ďalšou elektronikou. Pomocou českého menu a automatického ladenia prístroj ľahko nastavíte a sprevádzkujete. Ak by ste si však stále nevedeli rady, zaiste vám pomôže praktický inštalačný sprievodca, ktorý vám poradí, ako na to.

Prehrajte si svoje obľúbené filmy a seriály

Zadná strana set-top boxu EMOS EM190 je vybavená vstupom, do ktorého pripojíte USB. Zapojiť môžete tiež externý disk s veľkosťou až 1 TB. Vychutnajte si vaše obľúbené filmy alebo seriály na širokouhlej obrazovke, ktoré si môžete kedykoľvek pustiť bez reklám. Benefitom prístroja je možnosť nahrávania filmov na USB z TV bežiacich na 2 kanáloch súčasne v rámci jedného multiplexu. Tretu stanicu môžete pri tom plynulo sledovať. Ak máte váš obľúbený film či seriál v určitý čas, určite oceníte funkciu časovača, vďaka ktorej si možno nastaviť začiatok a koniec nahrávania úplne presne. Samozrejmosťou je tiež možnosť nastavenia času v pravidelnom intervale. V prípade, že nechcete túto funkciu využiť, postačí si vybrať obľúbený film či seriál a jednoducho manuálne nahrávanie nastaviť.

Užitočné diaľkové ovládanie

Súčasťou balenia set-top boxu EMOS EM190 je praktické diaľkové ovládanie s dlhým dosahom. Prostredníctvom ovládača ľahko prepnete programy či nastavíte nahrávanie. Môžete tiež zeditovať programy alebo otvoriť 7-dňového programového sprievodcu. Prepínanie nikdy nebolo jednoduchšie a rýchlejšie. Ovládač navyše disponuje užitočnou funkciou učenia, vďaka ktorej si môžete naprogramovať tlačidlá z pôvodného diaľkového ovládača. Využívať tak budete iba jeden ovládač, ktorý zastane všetko, čo potrebujete.

Rad funkcií pre starostlivých rodičov

Set-top box EMOS EM190 vám okrem iného ponúka tiež možnosť mazania programov či nastavenie hesla na určité televízne kanály. Vy tak sami môžete ovplyvniť, čo vaše dieťa bude sledovať. Všetko tak budete mať pod kontrolou. Zaujíma vás, koľko vaše dieťa trávi času pred obrazovkou, zatiaľ čo vy pracujete? Funkcia rodičovský zámok vám tento čas zmeria, a vy tak máte úplný prehľad o všetkom. Navyše si môžete celý set-top box tiež zaheslovať.

Set-top box s certifikátom

Set-top box EMOS EM190 sa pýši certifikátom „DVB-T2 overené“, vďaka ktorému máte úplnú istotu, že tento typ vysielania naozaj vie dekódovať. České Radiokomunikácie a.s. ho udeľujú len set-top boxom, ktoré uspeli v nezávislých testoch.


Parametre a špecifikácia

Tuner
DVB-T2 (H.265/HEVC), DVB-T Hotovo!
Záznam na
Externý disk, flash disk Hotovo!
Multimédia
Video, Foto, Hudba Hotovo!

Tuner

Tuner
DVB-T2 (H.265/HEVC), DVB-T Hotovo!

Multimédiá

Multimédia
Video, Foto, Hudba Hotovo!

Vstupy/Výstupy

Vstupy/Výstupy
USB Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Nelze ovládat TV i po naučení oněch 4 tlačítek ,i přesto že jsem to podle návodu udělal .TV je to Samsung 😥

Připojení k TV je přes HDMI kabel? Děkuji

Dobrý den, lze přes settopbox nadále využívat "červené tlačítko"? Mám smrt TV s připojením k internetu a podporou HBBTV. Jen musím musím pořídit set top box kvůli DVBT2. Děkuji za informaci.

Dobrý den, je součástí balení potřebná kabeláž k propojení s televizí? Děkuji.

Zdravím, nevíte alespoň přibližný termín naskladnění? Děkuji.

zustanou při vyteženi ze zasuvky programy nalazene nebo je potřeba znova ladit

Je v balení Propojovací HDMI kabel?

Dobrý den, připojím k TV, která nema USB konektivitu, pouze 2 HDMI sloty?

Dobrý den, asi blbý dotaz ale jsem uplný laik , fungovala by o2 tv s tímto set top boxem? děkuji za odpověď.

Dobrý den, je možné přes USB přehrávat filmy z PC? formaty .mkv .avi apod.? Předem děkuji za info.

123
Diskusia a poradňa k EMOS EM190
Príslušenstvo pre EMOS EM190 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EMOS EM190. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EMOS EM190. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EMOS EM190. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EMOS EM190.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií