AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

EMOS GoSmart LED vianočná reťaz, 24 m, vonkajšia aj vnútorná, RGB, programy, časovač, WiFi

Zobraziť katalóg
EMOS GoSmart LED vianočná reťaz, 24 m, vonkajšia aj vnútorná, RGB, programy, časovač, WiFi
Svetelná reťaz – inteligentná, 240× LED, vonkajšie a vnútorné použitie, napájanie: do siete, dĺžka 24m, 64 režimov svietenia, dĺžka prívodu 5m
94,46 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  HM559b2d Produktové číslo:  D4ZR04 Stránky výrobcu
EMOS GoSmart LED vianočná reťaz, 24 m, vonkajšia aj vnútorná, RGB, programy, časovač, WiFi 94,46 € Momentálne nedostupné

EMOS GoSmart LED vianočná reťaz, 24 m, vonkajšia aj vnútorná, RGB, programy, časovač, WiFi

Staňte sa pánom Vianoc so svetelnou reťazou EMOS GoSmart LED

Hľadáte spôsob, ako prepojiť klasické vianočné kúzlo s modernými technológiami? Vianočná reťaz EMOS GoSmart LED, ovládaná priamo z vášho mobilu, je perfektnou voľbou na výzdobu domova. Táto univerzálna reťaz môže skvele vyniknúť nielen na vianočnom stromčeku vo vašej obývačke, ale aj na záhrade, na zábradlí, pergole alebo dokonca zdobiť kríky a altánky. Jej vodoodolnosť s certifikáciou IP44 zaručuje bezproblémové použitie aj vo vonkajšom prostredí.Vianočná reťaz s dĺžkou 24 m a 240×LED diódami vás oslní. Pomocou64 svetelných režimov môžete jednoducho vytvoriť presne tú atmosféru, akú si prajete, a to všetko ovládate pohodlne z pohovky.

Vianočná svetelná reťaz na vianočnú náladu podľa vášho gusta

GoSmart LED vianočná svetelná reťaz prináša svetelnú show priamo do vášho domova s 64 rôznymi svetelnými režimami. Či už preferujete klasické osvetlenie v teplých alebo studených tónoch, alebo ste fanúšikom pestrofarebných a blikajúcich efektov, táto reťaz vám umožní vytvoriť atmosféru presne podľa vašich predstáv. Objavte rôzne varianty svetelných efektov, od zmien farieb po rôzne typy blikania, a vyberte si z 8 blikajúcich funkcií a 8 rôznych RGB odtieňov. GoSmart LED vianočná svetelná reťaz je skvelou voľbou pre tých, ktorí chcú svoje vianočné osvetlenie prispôsobiť svojmu osobnému štýlu a vkusu.

LED vianočná svietiaca reťaz EMOS na perfektné načasovanie

S inteligentným časovačom reťaze EMOS sa osvetlenie vášho domova stane bezstarostnou záležitosťou. Jednoducho nastavte čas podľa vašej potreby a užívajte si, ako sa váš domov každý deň automaticky rozsvieti vo vopred určený čas. Vianočná svietiaca reťaz EMOS prinášajúci do vášho domova vianočnú atmosféru bez akéhokoľvek manuálneho zásahu. Tento šikovný systém vám nielen ušetrí čas, ale aj energiu, ktorú potom môžete využiť na vianočné prípravy a rodinné chvíle. Máte radi moderné technológie a chcete ovládať osvetlenie EMOS GoSmart LED hlasom? Vďaka integrácii s Amazon Alexou alebo Google Assistant môžete váš svetelný reťaz EMOS ovládať jednoduchým slovom. Zapnite ho, vypnite alebo zmeňte farby osvetlenia jednoduchým prianím.

LED reťaz, ktorá bude vždy vo vašom rytme

Hľadáte spôsob, ako pridať zábavný a interaktívny prvok do vašich vianočných osláv? GoSmart LED reťaz prináša práve to. Zapnite svoj obľúbený hudobný zoznam, aktivujte v aplikácii funkciu synchronizácie s hudbou a sledujte, ako sa svetlá na reťazi rytmicky menia v súlade s každým tónom hudby. Tento rok budú vaše Vianoce nielen nádherne osvetlené, ale aj hudobne obohatené. A ak máte radšej tradičné vianočné osvetlenie, GoSmart LED vianočná reťaz vám ponúka aj tú možnosť. Stačí jednoducho prepnúť režim a tešiť sa z klasického vianočného svitu.

WiFi protokol a vianočná reťaz EMOS s jednoduchou inštaláciou

Inštalácia GoSmart LED vianočných svetiel je hračka. Jednoducho ich umiestnite, kde chcete, a pomocou mobilnej aplikácie EMOS GoSmart, dostupnej pre Android aj iOS, ich ľahko spárujete s vašou WiFi sieťou. A čo viac? Vďaka spolupráci s Amazon Alexa a Google Assistant môžete svetlá ovládať aj hlasom, čo pridáva na pohodlie a zábave.

Integrácia do systému EMOS GoSmart a TUYA

Integrácia do systému EMOS GoSmart a TUYA umožňuje prepojenie jednotlivých zariadení inteligentnej domácnosti a ich automatizáciu. Nechajte svoju domácnosť, aby sa starala sama o seba.

Obsah balenia vianočnej reťaze

Párovanie s aplikáciou EMOS GoSmart

Parametre a špecifikácia

Napätie a príkon

Vstupné napätie
230 V Hotovo!
Príkon
8,4 W Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Do siete Hotovo!
Dĺžka prívodu
5 m Hotovo!

Typ a určenie

Typ svetla
Vianočná dekorácia Hotovo!
Typ dekorácie
Reťaz Hotovo!
Určenie
Vonkajšie, Vnútorné Hotovo!

Vlastnosti

Počet LED
240 Hotovo!
Počet režimov
64 × Hotovo!
Dĺžka
24 m Hotovo!

Balenie

Počet kusov v balení
1 ks Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, pokud přidá jeden uživatel řetěz do telefonu (android), tak druhý uživatel (apple) už si aplikaci na ovládání řetězu naistalovat nemůže? Nedaří se nám totiž druhý telefon spárovat s řetězem. Řetez (tedy dioda na zdroji) nebliká, tudíž nedojde ke spárování a zprovoznění aplikace. Děkuji za reakci.

Diskusia a poradňa k EMOS GoSmart LED vianočná reťaz, 24 m, vonkajšia aj vnútorná, RGB, programy, časovač, WiFi
Príslušenstvo pre EMOS GoSmart LED vianočná reťaz, 24 m, vonkajšia aj vnútorná, RGB, programy, časovač, WiFi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EMOS GoSmart LED vánoční řetěz, 24 m, venkovní i vnitřní, RGB, programy, časovač, wifi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EMOS GoSmart LED-Weihnachtskette - 24 m - für außen und innen - RGB - Programme - Timer - WLAN. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EMOS GoSmart LED-Weihnachtskette - 24 m - für außen und innen - RGB - Programme - Timer - WLAN. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EMOS GoSmart LED karácsonyi fényfüzér, 24 m, kültéri és beltéri, RGB, programok, időzítő, Wi-Fi.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií