AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Emos H1134 biely

Zobraziť katalóg
Emos H1134 biely
Videovrátnik antivandal prevedenie kamerovej jednotky, farebný displej, veľkosť displeja 4,3", prevedenie hands-free, možnosť pripojenia CCTV kamery, ovládanie zámku, rozmer kamerovej jednotky 21×44×144mm, rozmer monitoru 21×162×90mm, uhol záberu kamery 70°
Kód:  HM028c9m1 Produktové číslo:  3010001134 Stránky výrobcu

Emos H1134 biely

Videotelefón vám ukáže, kto na vás zvoní

EMOS H1134 ponúka moderný spôsob, ako zistiť, kto čaká pred bránou alebo vchodovými dverami vášho domu. Videotelefón vás audiovizuálne spojí s človekom, ktorý zazvoní, vďaka zabudovanému mikrofónu a kamere s uhlom záberu 70°. Na farebnom displeji s uhlopriečkou 4,3" navyše prichádzajúceho jasne uvidíte - a to aj v noci vďaka prísvitu do 150 cm. S cudzími ľuďmi tak môžete komunikovať na diaľku ešte bezpečnejšie.


Videotelefon Emos H1134 tvoří kamerová jednotka a LCD displej

Diaľkové ovládanie dverného zámku a príjazdovej brány

Videotelefón H1134 sa ovláda pomocou štyroch dotykových tlačidiel na LCD displeji. S nimi môžete okrem prijímania hovorov tiež na diaľku otvárať dvere alebo príjazdovú bránu. Vďaka odolnému prevedeniu kamerovej jednotky navyše máte zaručenú vysokú odolnosť proti mechanickému poškodeniu. EMOS H1134 je určený pre montáž u rodinných domov, firiem a iných väčších objektov, kde by nebolo príliš pohodlné chodiť kvôli každej návšteve k vzdialeným vchodovým dverám. V balení okrem monitora a kamerovej jednotky nájdete aj montážne skrutky, kryt cez kameru a manuál, odkiaľ získate podrobnejšie informácie o inštalácii.

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie, Ovládanie okien, dverí, brán Hotovo!
Veľkosť zobrazenia
4,3" Hotovo!
Špeciálne funkcie
Nočné videnie Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie, Ovládanie okien, dverí, brán Hotovo!

Vlastnosti

Veľkosť zobrazenia
4,3" Hotovo!

Špeciálne funkcie

Špeciálne funkcie
Nočné videnie Hotovo!
Poznámka:
» Všetky domáce telefóny a domové vrátniky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

pak nerozumím tomuto Dálkové ovládání dveřního zámku a příjezdové brány Videotelefon H1134 se ovládá pomocí čtyř dotykových tlačítek na LCD displeji. S nimi můžete kromě přijímání hovorů také na dálku otevírat dveře nebo příjezdovou bránu.

Dobrý den, a mohu otevírat pojezdovou bránu tímto videotelefonem Emos Sada domácího videotelefonu H1134? Děkuji

Diskusia a poradňa k Emos H1134 biely
Príslušenstvo pre Emos H1134 biely Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Emos Sada domácího videotelefonu H1134. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Emos Videotelefon-Set für Zuhause H1134. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Emos Videotelefon-Set für Zuhause H1134. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Emos H1134 videotelefon, fehér.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií