PET PET

EMOS HD-101N LTE

Zobraziť katalóg
EMOS HD-101N LTE
3,6 7 hodnotení
TV anténa izbová, DVB-T a DVB-T2, zisk 44 dBi, príjem v uhle 180°, horizontálna polarizácia, Koax vidlice, LTE filter, príjem z viacerých vysielačov, s adaptérom
Kód:  EMO005i Produktové číslo:  8595025378194 Stránky výrobcu

EMOS HD-101N LTE

Izbová anténa EMOS HD-101N LTE je perfektná na príjem digitálneho pozemného DVB-T a DVB-T2 vysielania. O elimináciu rušenia signálom mobilných operátorov sa stará nízkošumový zosilňovač so zosilnením až 44 dBi a LTE filtrom. Široký prijímací uhol 180° zaistí pohodlné nastavenie antény EMOS HD-101N. Televízna anténa disponuje kompatibilitou s Full HD kanálmi a využíva horizontálnu polarizáciu. EMOS HD-101N možno zavesiť na stenu či položiť na stôl. Televízna anténa má vysokú citlivosť a možno ju napájať z prijímača alebo samostatným adaptérom s možnosťou využitia aj USB portu.


Kľúčové vlastnosti izbovej televíznej antény EMOS HD-101N LTE DVB-T2

  • Príjem signálu DVB-T aj DVB-T2
  • Nastavovanie polohy pomocou horizontálnej polarizácie
  • Prijímací uhol 180°
  • Anténa disponuje integrovaným LTE filtrom, ktorý eliminuje rušivý signál mobilných operátorov
  • S externým nízkošumovým zosilňovačom signálu vás už nič nebude rušiť pri sledovaní
  • Televízna anténa EMOS HD-101N dokáže prijímať signál aj z viacerých vysielačov
  • Rovnako spoľahlivo zachytí aj Full HD vysielanie
  • Rozsah frekvencií: 470 – 790 MHz
  • Rozmery izbovej antény EMOS HD-101N sú 7 × 460 × 150 mm
  • Anténa má elegantný dizajn v čiernej farbe
  • Okrem klasickej 230 V zásuvky je tu možnosť napájať televíznu anténu EMOS HD-101N cez USB zdroj, ktorý je spoločne s USB káblom súčasťou balenia

Sledujte svoje obľúbené relácie v tej najvyššej kvalite

Ničím nerušené sledovanie vašich relácií vám zaistí izbová anténa EMOS HD-101N, pretože spoľahlivo prijíma televízny signál DVB-T aj DVB-T2 v širokom uhle 180°. Iste vás tiež poteší, že s anténou EMOS HD-101N sa na svoje obľúbené kanály, ak to umožňujú, budete môcť pozerať vo Full HD kvalite.

Anténa EMOS HD-101N je praktická a spoľahlivá

Vďaka svojmu elegantnému dizajnu sa bude anténa EMOS HD-101N vo vašom byte či dome krásne vynímať. S kompaktnými rozmermi 7 × 460 × 150 mm ju môžete umiestniť prakticky kdekoľvek. Hoci EMOS HD-101N nenesie vzhľad obrovského vonkajšieho sita, televízny signál prijíma rovnako spoľahlivo.

Dokonale čistá kvalita signálu televíznej antény EMOS HD-101N

Od izbovej antény EMOS HD-101N očakávajte tú najvyššiu kvalitu nielen vďaka jej celokovovému telu, ale aj externému nízkošumovému zosilňovaču so samostatným zdrojom, ktorý izoluje všetky rušivé signály. Anténa EMOS navyše dokáže prijímať signál z viacerých vysielačov.

Už vás nič nebude rušiť

Často ste mohli zažiť problémy s rušivým signálom mobilných operátorov, ktorý dokáže pri sledovaní vášho obľúbeného programu naozaj liezť na nervy. S anténou EMOS HD-101N sa žiadnych takých nepríjemností nemusíte obávať, pretože je vybavená integrovaným LTE filtrom, ktorý sa postará o vaše pokojné chvíľky oddychu bez rušivých vplyvov. Okrem toho dokáže prijímať signál aj z viacerých vysielačov. Anténu môžete tiež pripevniť na stenu, postaviť doma na stôl alebo položiť na policu vo vašom karavane či obytnom dome. Funkčnosť antény EMOS HD-101N to nijako neovplyvní.

Anténu EMOS HD-101N môžete napájať cez USB kábel

Či už v obytnom aute alebo pri dovolenke na lodi, anténa EMOS HD-101N vám perfektne poslúži kdekoľvek. Aj keď nebudete mať prístup ku klasickej sieťovej prípojke na 230 V anténu budete môcť používať, pretože ju môžete napájať pomocou USB adaptéra. Tento napájací USB zdroj je spoločne s USB káblom súčasťou balenia izbovej antény EMOS HD-101N. Ten potom stačí pripojiť k USB portu priamo vo vašom televízore či set-top boxe.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre EMOS HD-101N LTE
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EMOS HD-101N LTE DVB-T2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EMOS HD-101N LTE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EMOS HD-101N LTE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EMOS HD-101N LTE.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií