Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

EMOS LED STOLNÁ LAMPA ALVIN ČIERNA

Zobraziť katalóg
EMOS LED STOLNÁ LAMPA ALVIN ČIERNA
5 1 hodnotení
Stolová lampa – LED, moderný štýl, detská, do spálne, do obývačky, do pracovne, čierna farba, na písací stôl, neutrálne biele svetlo, maximálna chromatickosť 4000 K, príkon 3 W, s vypínačom, rozmery 41 × 17 × 51 cm (V׊×D), minimálna výška 32 cm
Kód:  EMS20025 Produktové číslo:  1538164000 Stránky výrobcu

EMOS LED STOLNÁ LAMPA ALVIN ČIERNA

Ak sa chystáte zaobstarať si lampičku na svoj pracovný stôl, policu či na nočný stolík, potom vás stolná lampa EMOS ALVIN uchváti svojím elegantným vzhľadom v čiernej farbe, funkčnosťou a predovšetkým energetickou úspornosťou. Telo čiernej LED lampy ALVIN je veľmi odolné vďaka konštrukcii z kvalitného hliníka. Šesť LED diód nielenže dokáže svietiť viac ako klasická žiarovka, ale aj oveľa dlhšie vydržia, a to až 20 000 hodín. Čierna stolová lampa EMOS ALVIN vám teda ušetrí až 93 % nákladov. Neutrálna biela farba svetla zaistí príjemný pocit pre vaše oči ako za svetla denného. Navyše môžete korigovať intenzitu svietenia pomocou dotykového tlačidla a trojstupňovej škále jasu. LED lampička EMOS ALVIN čierna s nadčasovým dizajnom sa perfektne hodí do každej domácnosti či kancelárie.


Kľúčové vlastnosti stolnej LED lampy EMOS ALVIN čierna

  • Stolná LED lampička s nadčasovým dizajnom v čiernom farebnom vyhotovení
  • Odolné spracovanie tela z kvalitného hliníka
  • Lampa ALVIN vybavená šiestimi LED diódami, ktoré vynikajú svojou dlhou životnosťou až 20 000 hodín a dokážu vyprodukovať viac svetla ako klasická žiarovka
  • Príjemná farba svetla neutrálna biela (označovaná ako svetlo denné) pri 4 000 K a svetelnom toku 200 lm
  • Dotykové ovládanie trojstupňovej intenzity svetla
  • Prívodný kábel s dĺžkou 1,8 m
  • Rozmery stolovej lampy EMOS ALVIN sú 170 × 410 × 510 mm


Nadčasový dizajn, odolné telo a príjemná farba svetla stolovej lampy EMOS ALVIN čierna

Čierna LED lampa EMOS ALVIN sa pýši odolnou konštrukciou hliníkového tela a LED diódami s veľmi vysokou životnosťou, takže vám lampička s istotou vydrží celý rad rokov. Za zmienku určite stojí aj moderný vzhľad lampy EMOS ALVIN čierna, vďaka ktorému sa bude radosť na ňu pozerať na akomkoľvek pracovnom stole, polici či nočnom stolíku. LED lampa EMOS ALVIN vydáva svetlo neutrálne biele, označované tiež ako svetlo denné pri chromatickosti 4 000 K a svetelnom toku 200 lm. Tak si pri svite lampičky EMOS ALVIN budete pripadať ako za bieleho dňa.


LED diódy lampičky EMOS ALVIN prinášajú so sebou mnoho výhod

Vzhľadom k uvedenému faktu, že LED diódy sú známe svojou dlhou životnosťou, sa vám zaobstaranie lampičky EMOS ALVIN oplatí ako investícia do budúcnosti. Kým klasické žiarovky vydržia svietiť približne 2 000 hodín, LED diódy vám v prípade stolovej lampy EMOS ALVIN poskytnú príjemné svetlo až na 20 000 hodín! Ušetríte tak nielen svoju peňaženku, ale aj životné prostredie. Navyše LED svietenie vyprodukuje oveľa viac svetla ako bežná žiarovka, takže je lampička EMOS ALVIN čierna ideálnym spoločníkom pri dlhom nočnom čítaní alebo práci na počítači.


Trojstupňové stmievanie lampy ALVIN jednoduchým dotykom

Svetlo šiestich LED diód stolovej lampy EMOS ALVIN čierna navyše môžete regulovať podľa požadovanej intenzity. Poslúži na to dotykový snímač na lampičke ALVIN, vďaka ktorému si vyberiete z troch stupňov jasu. Svietenie lampy EMOS ALVIN si teda môžete nastaviť presne tak, ako bude vašim očiam aktuálne príjemné.


Stolová lampa EMOS ALVIN čierna – funkčná, dizajnová a zároveň úsporná

Elegantná čierna stolová lampa EMOS ALVIN disponuje príkonom 3 V a jej spustenie trvá menej ako 1 sekundu. S rozmermi 170 × 410 × 510 mm a prívodným káblom s dĺžkou 1,8 m ju môžete postaviť ako na svoj pracovný stôl, tak napríklad aj na nočný stolík. Súčasťou balenia je napájací zdroj 20 W/150 mA.


Parametre a špecifikácia

Starý energetický štítok
A+ Hotovo!
Životnosť
20 000 h Hotovo!
Stupeň krytia
IP20 Hotovo!
Štýl
Moderný Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Energetický štítok

Starý energetický štítok
A+ Hotovo!
Životnosť
20 000 h Hotovo!

Stupeň krytia

Stupeň krytia
IP20 Hotovo!

Materiál a štýl

Štýl
Moderný Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Materiál
Hliník, Plast Hotovo!

Umiestnenie

Miestnosť
Do detskej izby, Do spálne, Do obývacej izby, Do pracovne Hotovo!
Umiestnenie
Na písací stôl Hotovo!

Typ a určenie

Typ svetla
Stolová lampa Hotovo!
Určenie
Vnútorné Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Ďalšie vlastnosti
S vypínačom Hotovo!

Rozmery

Výška
41 cm Hotovo!
Šírka
17 cm Hotovo!
Dĺžka
51 cm Hotovo!

Svetlo

Chromatickosť
4 000 K Hotovo!
Index podania farieb (CRI)
80 Ra Hotovo!

Napätie a príkon

Vstupné napätie
230 V Hotovo!
Príkon
3 W Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Do siete Hotovo!
Dĺžka prívodu
1,8 m Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre EMOS LED STOLNÁ LAMPA ALVIN ČIERNA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EMOS LED STOLNÍ LAMPA ALVIN ČERNÁ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EMOS LED TISCHLAMPE ALVIN SCHWARZ. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EMOS LED TISCHLAMPE ALVIN SCHWARZ. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EMOS LED ASZTALI LÁMPA ALVIN FEKETE.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií