PET PET

EMOS Alpha 10 10000mAh čierny

Zobraziť katalóg
EMOS Alpha 10 10000mAh čierny
4,5 17 hodnotení
Powerbank pre mobilné telefóny a tablety, 10000 mAh, 2 × výstup, až 5 V a 2 A, LED indikátor stavu, kompaktná
Kód:  HM500a1 Produktové číslo:  B0522B Stránky výrobcu

EMOS Alpha 10 10000mAh čierny

PowerBank EMOS Alpha 10 vás zbaví zbytočných šokov z vybitého mobilu, keď ste práve ďaleko od domova. Do rúk vám príde už nabitá, takže môžete rovno využiť jej štedrú kapacitu 10 000 mAh a 2 USB výstupy, z ktorých dodáte energiu 2 zariadeniam zároveň. Pre pokoj vašej duše ju navyše nepretržite chráni 6 inteligentných bezpečnostných funkcií, ktoré nedovolia ohroziť ju ani vašu elektroniku. Napriek tomu nejde o žiadnu monštruóznu externú nabíjačku. Aj keď má vreckovú veľkosť, nechcené pády prežije zásluhou ochranného štítu z kvalitného tvrdeného ABS plastu. A to najlepšie na koniec, súčasťou balenia je 2 v 1 USB kábel (microUSB aj USB-C), ktorý okrem energie vie prenášať aj dáta.

Každý z nás v súčasnosti vlastní už toľko elektroniky, že sa dá len ťažko ustrážiť, aby bolo vždy všetko nabité. Pre prípad, že váš mobilný telefón, tablet, smart hodinky, bezdrôtové slúchadlá, čítačka kníh alebo Bluetooth reproduktor vypovie službu práve vo chvíli, keď ho najviac potrebujete, sa oplatí nosiť so sebou PowerBank. Okamžite dodá vášmu zariadeniu čerstvú porciu novej energie - z batoha, kabelky aj zadného vrecka džínsov.

EMOS Alpha 10

Poradí si so staršou aj novšou elektronikou

Vďaka pribalenému káblu 2 v 1 (s microUSB aj USB-C koncovkou) nabijete svoj najnovší mobil aj kamarátov starší kúsok. Tento kábel je navyše vybavený podporou prenosu dát, takže ho využijete napríklad aj pri sťahovaní fotiek do počítača, z mobilu alebo fotoaparátu.

EMOS Alpha 10

Maximálna životnosť a bezpečnosť

Všetky PowerBank EMOS Alpha sú vybavené najmodernejšími ochrannými prvkami, ktoré zaisťujú ich bezproblémové a bezpečné fungovanie - pre vašu elektroniku aj ich samotné. Z takých strašiakov ako sú nadmerné vybitie, prebitie alebo preťaženie už teda nemusíte mať strach.

EMOS Alpha 10

Nabije zároveň seba aj mobil

Inteligentné funkcie už nie sú doménou iba mobilných telefónov, nesmie chýbať ani kvalitným prenosným zdrojom energie. Vďaka funkcii passthrough dobijete súčasne PowerBank a k nej 2 pripojené zariadenia - z jednej zásuvky a bez nutnosti prehadzovania (čo oceníte hlavne v noci).

EMOS Alpha 10

Automatické spustenie aj ukončenie nabíjania

Nemusíte stláčať žiadne tlačidlo. Stačí PowerBank pripojiť do siete alebo ju prepojiť s vašou elektronikou, a sama pochopí, čo má robiť.

EMOS Alpha 10

Nabíjanie pod kontrolou

Pomocou minimalistických bielych LED kontroliek vždy ľahko zistíte, čo sa s vašou PowerBank zrovna deje - či naozaj dobíja alebo koľko jej ešte zostáva energie.

Hoďte starosti za hlavu

Nezáleží na tom, či radi športujete, cestujete, točíte Instastories, lovíte pokémonov alebo sa proste len tak potĺkate ulicami. Problém s vybitou batériou a žiadnou zásuvkou v blízkosti, rieši čas od času každý z nás.

PowerBank funguje ako spoľahlivý záložný zdroj - taká prenosná zásuvka, ktorú si vezmete kamkoľvek potrebujete. Je jedno, či sa vydáte za hranicu štátu, mesta alebo len prekročíte prah svojho domu. Až na vás batéria akéhokoľvek zariadenia výstražne zabliká, smršť nadávok nahradí spokojný úsmev. Už vás totiž nebude viac trápiť, že ste ďaleko od elektrickej siete alebo že v cudzej krajine nemáte tú správnu redukciu do zásuvky. Počas minúty svoje elektronické hračky opäť oživíte, a budete si ďalej užívať život.


  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Šírka
92 mm (9,2 cm) Hotovo!
Výška
62 mm (6,2 cm) Hotovo!
Hĺbka
25 mm (2,5 cm) Hotovo!
Kapacita
10 000 mAh Hotovo!
Výstupy
USB-A Hotovo!

Rozmery

Šírka
92 mm (9,2 cm) Hotovo!
Výška
62 mm (6,2 cm) Hotovo!
Hĺbka
25 mm (2,5 cm) Hotovo!

Kapacita

Kapacita
10 000 mAh Hotovo!

Výstupy

Výstupy
USB-A Hotovo!
Celkový počet výstupov
2 Hotovo!

Výkon a nabíjanie

Max. výstupný prúd
2 A Hotovo!
Max. výstupné napätie
5 V Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti a funkcie
LED indikácia stavu Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Kábel
Micro USB Hotovo!

Určenie

Určené pre
Mobilné telefóny a tablety Hotovo!

Vstupy

Vstup
Micro USB Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
205 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, kolik powerbanka váží? Má integrované ochrany, především ochranu před nadměrným vybitím a přebitím? Děkuji.

Diskusia a poradňa k EMOS Alpha 10 10000mAh čierny
Príslušenstvo pre EMOS Alpha 10 10000mAh čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EMOS Alpha 10 10000mAh černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EMOS Alpha 10 10000mAh Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EMOS Alpha 10 10000mAh Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EMOS Alpha 10, 10000 mAh, fekete.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií