Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

EMOS Spojovacia reťaz Profi 50 LED - cencúle, 3 m, IP44, stud. b.

Zobraziť katalóg
EMOS Spojovacia reťaz Profi 50 LED - cencúle, 3 m, IP44, stud. b.
Vianočné osvetlenie – farba svetla studená biela, dĺžka LED reťaze 3×0.9m, možnosť prepojenia áno, napätie 230V DC, počet LED 50, použitie vonkajšie aj vnútorné, tvar klasický, typ cencúle, typ napájania sieť
Kód:  EMSV17024 Produktové číslo:  1534194400 Stránky výrobcu
EMOS Spojovacia reťaz Profi 50 LED - cencúle, 3 m, IP44, stud. b. Predaj skončil

EMOS Spojovacia reťaz Profi 50 LED - cencúle, 3 m, IP44, stud. b.

Pre správnu vianočnú atmosféru sú zodpovedajúce svetielka nevyhnutným príslušenstvom, ktoré prežiari váš domov a dodá mu tú správnu sviatočnú náladu. Firma EMOS preto pripravila súpravu svetielok vo forme spojovacej reťaze, na ktorej sa nachádza 50 LED žiaroviek, ktoré tvoria vzhľad cencúľov. Vďaka prepojovaciemu systému možno spojiť niekoľko kompatibilných reťazí a vytvoriť tak jednu dlhú reťaz obsahujúcu až 500 svetielok. Rozžiarte svoj domov svetielkami EMOS a prilákajte toho správneho vianočného ducha. 

Kľúčové vlastnosti vianočného osvetlenia EMOS 50 LED cencúle

  • Možnosť prepojenia viacerých kompatibilných reťazí
  • Studená biela farba žiaroviek
  • Svetielka EMOS sú vhodné na vonkajšie aj vnútorné použitie
  • Životnosť až 50 tisíc hodín
  • Dĺžka reťaze 3 m

Vianoce vnútri aj vonku

Prepojovaciu vianočnú reťaz možno vďaka kvalitnému vyhotoveniu umiestniť nielen v interiéri, ale aj vonku. Ponúka tak nevyčerpateľné množstvo spôsobov aranžovania, ktoré ešte viac vyniknú pri spojení niekoľkých reťazí dohromady. Žiarovky majú príjemnú bielu farbu v studenom odtieni a ich životnosť je úctyhodných 50 tisíc hodín. Dĺžka reťaze je 3 × 0,4 m s prívodným káblom dlhým 10 cm. Doprajte svojmu domu správny vianočný aranžmán so svetelnou reťazou EMOS.

 

Parametre a špecifikácia

Počet LED
50 Hotovo!
Dĺžka
3 m Hotovo!
Stupeň krytia
IP44 Hotovo!
Farba svetla
Studená biela Hotovo!

Vlastnosti

Počet LED
50 Hotovo!
Dĺžka
3 m Hotovo!
Stupeň krytia
IP44 Hotovo!

Farba svetla

Farba svetla
Studená biela Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre EMOS Spojovacia reťaz Profi 50 LED - cencúle, 3 m, IP44, stud. b. Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EMOS Profi 2017 LED spojovací řetěz – krápníky, 3m, studená bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EMOS Spojovací řetěz Profi 50 LED - rampouchy, 3m, IP44, stud. b.. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EMOS Spojovací řetěz Profi 50 LED - rampouchy, 3m, IP44, stud. b.. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EMOS összekapcsolható lánc Profi 50 LED - jégcsapok, 3 m, IP44, h. feh..
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií