Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

EndNote 21 Win/Mac (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
EndNote 21 Win/Mac (elektronická licencia)
Kancelársky softvér pre 3 zariadenia, neprenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows a macOS, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, typ softvéru: administratíva, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, určený pre PC, lic. kľúč nájdete v časti „Moja knižnica“ – „Licencie“
Kód:  SWLE003
EndNote 21 Win/Mac (elektronická licencia) Predaj skončil

EndNote 21 Win/Mac (elektronická licencia)

Zháňate program, ktorý uľahčí písanie výskumných prác? Kancelársky softvér EndNote 21 ušetrí váš čas a pomôže vám so správou vášho dokumentu. Pomocou nástroja môžete prehľadávať online zdroje, pridávať nové položky, editovať a samozrejme mazať nepotrebné. Prístup k plným textom získate jediným kliknutím. Záznamy môžete kategorizovať do rôznych sekcií, vďaka čomu sa behom chvíle dostanete na požadovanú časť. Softvér EndNote 21 je kompatibilný s platformami Windows i Mac. Elektronickú licenciu je možné nainštalovať až na 3 zariadenia. Licencia je neprenosná a neobmedzená. Licenčný kľúč nájdete v časti Moja knižnica – Licencie. 

Kľúčové vlastnosti kancelárskeho softvéru EndNote 21

  • Písanie výskumnej práce bude jednoduchšie a rýchlejšie
  • Softvér EndNote 21 umožní prehľadávanie online zdrojov, pridávanie položiek, editovanie aj odstránenie vybraných častí
  • Program je vďaka jednoduchému ovládaniu vhodný pre začiatočníkov
  • Vybrané časti môžete prehľadne zoskupovať do rôznych oddielov
  • Softvér EndNote 21 využijete až pre tri počítačové zariadenia so systémom Windows aj Mac
  • Elektronická licencia je trvalá a neprenosná

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre EndNote 21 Win/Mac (elektronická licencia)
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií