AD homeoffice AlzaBoxy Q1

Energy Sistem Earphones 6 True Wireless

Zobraziť katalóg
Energy Sistem Earphones 6 True Wireless
1,0 1 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, do uší, konštrukcia uzatvorená, Bluetooth, aktívne potlačenie hluku (ANC), redukcia šumu mikrofónu, frekvenčný rozsah 40Hz–20000Hz, citlivosť 115dB/mW, menič 13mm
Kód:  JV315ka3 Produktové číslo:  429219

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Energy Sistem Earphones 6 True Wireless

Nenechajte sa obmedzovať káblami

Špičkové bezdrôtové slúchadlá Energy Sistem Earphones 6 True Wireless vás nebudú limitovať káblom. Vďaka pripojeniu cez Bluetooth poskytnú plnú slobodu až na 5 hodín počúvania a navyše ich nabijete iba za 1,5 hodiny.

Energy Sistem Earphones 6 True Wireless
 

Energy Sistem Earphones 6 True Wireless
 

Energy Sistem Earphones 6 True Wireless a ich kľúčové vlastnosti

  • Verný, čistý zvuk s dobrým odizolovaním okolitého hluku
  • Výkonná batéria umožňujúca až 5 hodín počúvania
  • Bezdrôtové pripojenie cez Bluetooth
  • Odnímateľné háčiky zaistia stabilitu pri akomkoľvek pohybe
  • Zabudovaný mikrofón na jednoduché vybavovanie hovorov

Slúchadlá na počúvanie hudby aj telefonovanie

Energy Sistem Earphones 6 nesklamú ani kvalitou zvuku s neskreslenými basmi a dobre vyváženými výškami. Zásluhu na tom má optimalizovaná izolácia okolitých zvukov. Pribalené nadstavce a koncovky potom veľmi dobre držia v ušiach a padnú komukoľvek. Ďalej tiež určite oceníte zabudovaný mikrofón na komunikáciu s priateľmi. Neodkladné hovory vybavíte jednoducho a rýchlo.

Energy Sistem Earphones 6 True Wireless
 
 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry večer, rad by som sa opytal aky to ma "dosah / nadalej v mojom zaujme je viest hovori bez pouzitia mobilu, da sa prostrednictvom Energy Sistem Earphones 6 True Wireless priat priamo na zariadeni kliknutim hovor, a v pripade aky dosah to ma od mobilu.. Požadujem, mikrofon na volanie bez zbytocneho komplikovania prijemny do ucha a vyhody + len uvitam, môžetemi poradiť. Dakujem dopočuťia.

Čo to znamená že daný produkt je zánovný?

Dobrý deň. Sú kompatibilné s IOS či len s Androidom? Nenašiel som to v popise tovaru. Ďakujem.

Dobrý den, je možné sluchátka spárovat s mobilním telefonem Samsung? Děkuji

Dobry den,zakoupil jsem si tyto sluchatka.Po sparovani pri poslechu hudby hraji obe sluchatka,ale telefonni hovor probiha pouze na jedno sluchatko. Prosim o radu zdali to ma takto u produktu fungovat.Popripade je chyba ve sparovani a nebo mozna vada sluchatek. Dekuji za odpoved

Diskusia a poradňa k Energy Sistem Earphones 6 True Wireless
Príslušenstvo pre Energy Sistem Earphones 6 True Wireless Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Energy Sistem Earphones 6 True Wireless. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Energy Sistem Earphones 6 True Wireless. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Energy Sistem Earphones 6 True Wireless. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Energy Sistem Earphones 6 True Wireless.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií