AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Energy Sistem Headphones BT9 Surround

Zobraziť katalóg
Energy Sistem Headphones BT9 Surround
4,4 12 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá skladateľná, 3D zvuk, Bluetooth 4.0, NFC, Micro SD až do 32GB, rozsah 20Hz - 20kHz, výdrž až 20 hod.
Kód:  JV315k9 Produktové číslo:  394203 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Energy Sistem Headphones BT9 Surround

Firma Energy Group pôsobí na trhu už 20 rokov a snaží sa priniesť na trh moderné produkty a inovatívne technológie, ktoré sú dostupné širokému spektru zákazníkov. V súčasnosti vyrába a distribuuje pestré portfólio výrobkov, medzi ktoré patria prenosné prehrávače, tablety, ebook a počítačové príslušenstvo.

Medzi novinky patria kompaktné bezdrôtové slúchadlá s technológiou bluetooth a NFC. Sú zárukou špičkového pôžitku z počúvania a obklopia vaše uši rozsiahlou zvukovou scénou  s čistotou a presnosťou. Vďaka bezdrôtovej technológii možno naozaj ľahko a rýchlo synchronizovať zariadenie s tabletmi, smartfónmi alebo PC. Každučký detail skladby si užijete vďaka sústave troch reproduktorov a jedného subwoofera v každom slúchadle. Týmto sa ponoríte do 3D zvukového dobrodružstva a hi-fi zvukového zážitku ako nikdy predtým.

Maximálna kvalita a pohodlie

Tieto slúchadlá nevynikajú len svojim kvalitným zvukom, ale sú aj veľmi pohodlné. Majú vysoko kvalitné polstrovanie, ktoré obklopí vaše uši a absolútne je odizolujú od okolitého hluku. K ďalším hlavným výhodám patrí integrovaný prehrávač MP3 súborov, ktoré môžete prehrávať z MicroSD karty. Pre tú je pripravený slot podporujúci až 32 GB vašej obľúbenej hudby.

Slúchadlá sú napájané nabíjacím akumulátorom Li-Pol, ktorý  vydrží zásobovať energiou až 20 hodín na jedno nabitie. A čo keď dôjde šťava? Nevadí, ľahko pripojíte audio kábel k vášmu prehrávaču a idete ďalej.

Kľúčové vlastnosti

  • Pripojenie cez bluetooth alebo NFC
  • Kompatibilný so systémami iOS, Android a Playstation
  • Priestorový 3D zvuk
  • Ľahko skladateľná s púzdrom pre jednoduché prenášanie
  • Integrovaný MP3 prehrávač
  • Slot na pamäťovú kartu MicroSD až 32 GB
  • 4 reproduktory na jedno slúchadlo pre fantastický zvukový pôžitok

Vychutnajte si kvalitu

Dodávajú intenzívny audiozážitok s krištáľovo čistými tónmi a nevídane hlbokými basmi. Ich uhladený dizajn vytvára vizuálny dojem, ktorý je rovnako pozoruhodný ako ich zvuk. Zabudnite na tiché dlhé chvíle a užívajte si kvalitnej hudby s ešte kvalitnejšími slúchadlami.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Energy Sistem Headphones BT9 Surround Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Energy Sistem Headphones BT9 Surround.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií