AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Energy Sistem Music Box Aquatic Bluetooth

Zobraziť katalóg
Energy Sistem Music Box Aquatic Bluetooth
Bluetooth reproduktor - výkon 6W, frekvenčný rozsah 80 Hz - 20 kHz, vodotesný až do 1M na dobu až 30min, 3.5 mm audio vstup, bluetooth 4.0, dosah až 10m, výdrž batérie až 14 hodín
Kód:  GK446n Produktové číslo:  421749 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Energy Sistem Music Box Aquatic Bluetooth Predaj skončil

Energy Sistem Music Box Aquatic Bluetooth

Prenosný reproduktor Energy Sistem Music Box Aquatic kombinuje funkcie kompaktného reproduktora v perfektnom outdoor prevedení. Dizajnový reproduktor má zvukové vylepšenia pre čistejší zvuk a bohatšie basy. Integrovaná lítiová batéria sa dá ľahko nabiť pomocou USB nabíjačky a na jedno dobitie vydrží až 14 hodín reprodukcie. Vďaka karabíně ho môžete pripnúť na batoh alebo popruh.

Kľúčové vlastnosti

  • IP57 izolácie - vodotesný do 1 metra
  • Funkcia vylepšenia zvuku
  • Karabína
  • Nabíjacia lítiová batéria 1 200 mAh
  • Výdrž prehrávania až 14 hodín
  • Frekvenčný rozsah 80 Hz až 20 kHz

Mobilita a odolnosť

Výhodou je veľmi jednoduché a rýchle prepojenie s vaším smartfónom, či tabletom pomocou bluetooth 4.0. Vďaka tomu môžete reproduktor používať aj na vzdialenosť 10 m od vášho telefónu. Ďalej iste oceníte možnosť počúvať svoju obľúbenú hudbu bez obáv vo vani, v sprche, alebo dokonca aj pod vodou! Vďaka štandardu IP57 môžete Music Box Aquatic ponoriť až do hĺbky 1 meter po dobu 30 minút. Je teda dokonalým doplnkom kamkoľvek na túru, hory, do prírody, či na bazén.

Ide to aj bez Bluetooth

Skladby z mobilného telefónu a ďalších audio zariadení (MP3 prehrávače) môžete počúvať okrem bezdrôtového Bluetooth pripojenia aj cez 3,5mm vstup line-in, v balení k tomu tiež nájdete potrebný kábel. Užite si hudbu, kde vás práve napadne, výkonné 6W reproduktory budú dobre počuť aj v prostredí s vysokým šumom.

Doplňujúce informácie:


konektory:
3,5mm audio vstup
USB pre nabíjanie batérie

Rozmery:
173 × 53 × 67 mm

Hmotnosť:
323 g

Obsah balenia:
Energy Music Box
Nabíjateľná lítiová batéria
Audio kábel 3,5 mm
USB 2.0 kábel pre nabíjanie batérie
Karabína
Manuál

Parametre a špecifikácia

Výkon
6 W Hotovo!

Základné parametre

Výkon
6 W Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Energy Sistem Music Box Aquatic Bluetooth Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Energy Sistem Music Box Aquatic Bluetooth. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Energy Sistem Music Box Aquatic Bluetooth. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Energy Sistem Music Box Aquatic Bluetooth. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Energy Sistem Music Box Aquatic Bluetooth hangszóró.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií