Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Energy Sistem Tower 8 G2 Bluetooth čierny

Zobraziť katalóg
Energy Sistem Tower 8 G2 Bluetooth čierny
Reproduktor – výkon 120W, FM tuner, MP3, USB a microSD do 64GB, Bluetooth 4.1, S/PDIF optický vstup, 3.5mm jack vstup, RCA vstup, LCD displej, diaľkové ovládanie
Kód:  GK449a1 Produktové číslo:  429318 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Energy Sistem Tower 8 G2 Bluetooth čierny Predaj skončil

Energy Sistem Tower 8 G2 Bluetooth čierny



Výkon. Sila. Zvuk, ktorý vás pohltí

Nemáte k dispozícii príliš veľa miesta na špičkové domáce kino? Máme pre vás perfektné riešenie v podobe stĺpového reproduktora Energy Sistem Tower 8 G2. Ten prinesie do vašej obývačky pohlcujúci zvuk. Disponuje výkonom 120 W a digitálnym audio procesorom pre maximálnu zvukovú kvalitu a pôžitok. Okrem toho je vybavený optickým vstupom, vďaka ktorému môžete reproduktor ľahko prepojiť s televíziou, hernou konzolou alebo externým audio zariadením. Pre viac výkonu môžete tento tower navyše spárovať s ďalším kusom.


Energy Sistem Tower 8 G2
 

Energy Sistem Tower 8 G2 a jeho kľúčové vlastnosti

  • Hudobný systém s reálnym výkonom 120 W
  • Kryštalicky čistý zvuk a vyrovnanejšie výšky
  • FM tuner, prehrávanie z USB, microSD
  • Optický, 3,5 mm AUX a RCA vstup
  • Bezdrôtový Bluetooth prenos na vzdialenosť 10 metrov
  • Digitálny zvukový procesor
  • Možnosť nabíjania mobilného zariadenia
  • Diaľkový ovládač

Obsah balenia:

  • Reproduktor Energy Tower 8 G2
  • Diaľkové ovládanie
  • Audio kábel
  • FM anténa
  • Napájací kábel
  • Používateľská príručka

Precízne spracovanie reproduktora

O špičkový zvuk sa stará 2,1-kanálový zvukový systém skladajúci sa z niekoľkých reproduktorov – 1,5" kupolovitého výškového, 4" širokopásmových predných reproduktorov a 6,5" subwoofera. Na kvalite výsledného zvuku sa významne podpisuje aj perfektne spracovaná drevená skriňa, v ktorej je reproduktor umiestnený.

Energy Sistem Tower 8 G2
 

Rádio & Bluetooth konektivita

Aby ste neboli odkázaní len na vlastné zdroje hudby, ponúka Energy Tower G2 integrované FM rádio s RDS systémom – ten zobrazuje názov aktuálnej stanice na 2,2" displeji. Celkom určite budete najčastejšie využívať bezdrôtový prenos hudby prostredníctvom technológie Bluetooth s dosahom až 10 metrov. Využiť môžete tiež USB konektor, 3,5 mm audio vstup (analógový stereo) alebo RCA audio (analógový 2× Cinch). Dedikovaný USB port umožňuje nabíjanie pripojeného zariadenia. Vo výbave nájdete aj slot na pamäťovú kartu microSD s kapacitou až 64 GB a podporou formátov WAV a MP3.


 

Parametre a špecifikácia

Výkon
120 W Hotovo!
Šírka
170 mm Hotovo!
Výška
1 050 mm Hotovo!
Hĺbka
120 mm Hotovo!
Hmotnosť
8,9 kg Hotovo!

Základné parametre

Výkon
120 W Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
170 mm Hotovo!
Výška
1 050 mm Hotovo!
Hĺbka
120 mm Hotovo!
Hmotnosť
8,9 kg Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Nechápem, prečo, keď mám reálnu skúsenosť so šiestimi kusmi, ktoré po čase začnú pískať, sa moje hodnotenie nezobrazuje v aplikácii, resp. to ktoré som tam pridal na druhý deň zmizlo.. To je akože cenzúra na príspevky?

Diskusia a poradňa k Energy Sistem Tower 8 G2 Bluetooth čierny
Príslušenstvo pre Energy Sistem Tower 8 G2 Bluetooth čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Energy Sistem Tower 8 G2 Bluetooth černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Energy Sistem Tower 8 G2 Bluetooth schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Energy Sistem Tower 8 G2 Bluetooth schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Energy Sistem Tower 8 G2 Bluetooth fekete.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií