Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Galaxy A55 | A35 5G

Epico Glass 3D+ pre iPhone 6/6S/7/8 biele

Zobraziť katalóg
Epico Glass 3D+ pre iPhone 6/6S/7/8 biele
4,3 16 hodnotení
Ochranné sklo na mobil Apple IPhone 6/6s, iPhone 7 a iPhone 8, tvrdosť 9H, hrúbka 0.35 mm, súčasťou balenia: čistiaca handrička
Kód:  EPICO91o Produktové číslo:  15812151100001

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Epico Glass 3D+ pre iPhone 6/6S/7/8 biele

Dokonalá ochrana vášho iPhonu

Epico Glass 3D je revolučné zakrivené ochranné sklo pre váš iPhone 6 / 6S / 7 / 8. Vďaka svojmu zakriveniu môže kopírovať oblé kraje iPhonu a chráni tak celý povrch displeja od kraja ku kraju. Na telefóne ho sotva postrehnete a stáva se prakticky neviditeľným. Nijak neruší dizajn mobilného telefónu a navyše poskytuje dokonalú ochranu proti poškriabaniu alebo rozbitiu displeja.


Extrémne pevné a odolné sklo

Ochranné sklo je vyrobené z US Curved Corning Gorilla Glass. Jeho extrémna pevnosť je potvrdená certifikátom 9H pri hrúbke len 0,35 mm. Oleofóbny film odpudzuje mastnotu, vodu a poskytuje ochranu proti odtlačkom prstov. Navyše zachováva perfektnú čistotu obrazu.


Kľúčové vlastnosti

  • Určené pre Apple iPhone 6/6S/7/8
  • Biely variant
  • Zakrivené okraje skla
  • Skutočné zakrivené sklenené hrany
  • Super odolné proti nárazu aj škriabancom
  • Zlepšuje ostrosť a farbu displeja
  • Vyrobené z US Curved Corning Gorilla Glass
  • Ultratenké, perfektne sedí

Parametre a špecifikácia

Balenie obsahuje
Čistiaca handrička Hotovo!
Hrúbka skla
0,35 mm Hotovo!
Tvrdosť
9H Hotovo!

Obsah balenia

Balenie obsahuje
Čistiaca handrička Hotovo!

Vlastnosti a vyhotovenie

Hrúbka skla
0,35 mm Hotovo!
Tvrdosť
9H Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, bylo mi řečeno, že pokud si nechám na telefon nalepit toto sklo, nebudu moct nosit zadní silikonový kryt, jelikož by mi sklo odlepil. Ještě jednou bych si tuto informaci chtěla ověřit, jelikož bych ráda měla sklo přes celý telefon, ale samozřejmě ne za cenu, že nebudu moct chránit jeho záda, nebo že se za pár dní odlepí. Předpokládám, že mnoha jiným tato informace pomůže v nevyhození 600kč z okna 😊 Eventuálně pokud máte někdo zkušenost?? Děkuji za odpověď

Jde dat bílé sklo na černý telefon? Děkuji

Tloušťka je 0,2 nebo 0,35 mm? Díky za odpověď

Je možné aplikovat sklo na telefon přímo od vašich prodejců na prodejně? Děkuji

Diskusia a poradňa k Epico Glass 3D+ pre iPhone 6/6S/7/8 biele
Príslušenstvo pre Epico Glass 3D+ pre iPhone 6/6S/7/8 biele Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epico Glass 3D+ pro iPhone 6/6S/7/8 bílé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epico Glass 3D + für iPhone 6/6S/7/8 White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epico Glass 3D + für iPhone 6/6S/7/8 White. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Epico Glass 3D+ iPhone 6/6S/7/8 készülékhez, fehér.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií