Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

EPIC Hero Hug pre iPhone 5 / 5S zlatý

Zobraziť katalóg
EPIC Hero Hug pre iPhone 5 / 5S zlatý
4,0 1 hodnotení
Rámik ochranný, z odolného hliníka
Kód:  EPICO04a Produktové číslo:  1113112000002

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EPIC Hero Hug pre iPhone 5 / 5S zlatý Predaj skončil

EPIC Hero Hug pre iPhone 5 / 5S zlatý

Unikátny ochranný rámik Epic Hero Hug bude skvelým partnerom pre váš mobilný telefón. Nielenže nijako neohrozí jeho ladnú líniu a skvelý dizajn, ale taktiež mu vďaka vysoko odolnému hliníkovému telu poskytne spoľahlivú ochranu - napríklad pred nebezpečnými pádmi na hranu.

Rámček je užívateľsky veľmi prívetivý - ľahko je na telefón nasadíte aj zložíte. Disponuje totiž unikátnym systémom upínania. Spoj je navyše pevný, a tak sa nemusíte báť samovoľného rozopínanie a ohrozenia prístroja. Kryt bude stále vyzerať ako nový, pretože je ľahko umývateľný - vždy vás tak bude skvele reprezentovať. Samozrejmosťou je tiež pohodlný prístup k ovládacím prvkom telefónu.

Kľúčové vlastnosti

  • Ľahké nasadenie na telefón vďaka unikátnemu systému upínania
  • Spoj je pevný a nehrozí jeho samovoľné rozopínanie
  • Rámček tvorený vysoko odolným hliníkom
  • Ľahko umývateľný
  • Pohodlný prístup k všetkým ovládacím prvkom telefónu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epico Hero Hug pro iPhone 5/5S/SE zlatý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epico Hero Hug für iPhone 5 / 5S Gold-. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epico Hero Hug für iPhone 5 / 5S Gold-. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Epico Hero Hug for iPhone 5 / 5S / SE arany.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií