AD elektro Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Epico 3 in 1 bezdrôtová nabíjačka s podporou uchytenia MagSafe s adaptérom v balení – biela

Zobraziť katalóg
Epico 3 in 1 bezdrôtová nabíjačka s podporou uchytenia MagSafe s adaptérom v balení – biela
3,4 20 hodnotení
MagSafe bezdrôtová nabíjačka – s podporou rýchleho nabíjania, celkový výkon 18 W, vstup USB-C, podpäťová ochrana, prepäťová ochrana, indikácia nabíjania, súčasťou balenia 1,5m kábel so zakončením USB-C a USB-A
Kód:  EPICO99c10 Produktové číslo:  9915101100120 Stránky výrobcu
Epico 3 in 1 bezdrôtová nabíjačka s podporou uchytenia MagSafe s adaptérom v balení – biela Predaj skončil

Epico 3 in 1 bezdrôtová nabíjačka s podporou uchytenia MagSafe s adaptérom v balení – biela


MagSafe kompatibilná bezdrôtová nabíjačka

Pokiaľ zháňate kvalitnú bezdrôtovú nabíjačku, môžeme vám odporučiť Epico 3in1 Magnetic Wireless Charging Stand. Pýši sa podporou rýchlehonabíjania Qualcomm Quick Charge 3.0 s celkovým výkonom 38 W a kompatibilitou s technológiou MagSafe. Nabíjačka zvládne nabíjať až štyri zariadenia naraz. Nabíjačka zaujme nielen svojímminimalistickým dizajnom, ale aj svojimi funkciami. Nabíjacie plochy pre iPhone aj hodinky sú vybavené silnými magnetmi, vďaka ktorým obe zariadenia spoľahlivo priľnú k ploche. Spodná plocha slúži na nabíjanie vašich AirPods s maximálnym výkonom 3 W. Pri použití výkonnejšej nabíjačky, ako je 18 W, môžete dosiahnuť výkon až 10 W. Štvrté zariadenie, ktoré je možné nabíjať s výkonom až 10 W, pripojíte pomocou kábla a USB-Avýstupu. Nabíjačka je vybavená LED indikáciou pripojenia aj nabíjania a prepäťovou aj podpäťovou ochranou. V balení okrem bezdrôtovej nabíjačky Epico 3in1 Magnetic Wireless Charging Stand nájdete aj 1 meter dlhý kábel USB-A na USB-C a 18 W adaptér podporujúci rýchle nabíjanie Quick Charge 3.0.

Kľúčové vlastnosti bezdrôtovej nabíjačky Epico 3in1 Magnetic Wireless Charging Stand v bielej farbe

  • Bezdrôtová nabíjačka Epico 3in1 Magnetic Wireless Charging Stand je kompatibilná s Magsafe technológiou
  • Dokáže bezdrôtovo nabíjať tri zariadenia súčasne, štvrté pomocou kábla
  • Oceníte minimalistický režim nabíjačky Epico 3in1 Magnetic Wireless Charging Stand
  • Silné magnety pre spoľahlivé priľnutie telefónu a hodiniek k nabíjacej ploche
  • LED indikátor sleduje pripojenie aj napájanie nabíjačky
  • Súčasťou balenia je aj napájací kábel a adaptér

Nabíjačka s variabilným výkonom

Bezdrôtová nabíjačka Epico 3in1 Magnetic Wireless Charging Stand vám ponúkne výkon nabíjania 7,5 W pre váš iPhone a pre ostatné smart telefóny až 15 W. Dva magnetické moduly využijete na nabíjanie vášho iPhone a inteligentných hodiniek Apple Watch. Spodná plocha je potom určená na nabíjanie AirPods s maximálnym výkonom 3 W. Pri použití výkonnejšej nabíjačky, ako je 18 W, môžete dosiahnuť výkon až 10 W.Štvrté zariadenie, ktoré je možné nabíjať s výkonom až 10 W, pripojíte pomocou kábla a USB-A výstupu.

Doplňujúce informácie

Rýchlosť nabíjania závisí od celkového výkonu nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Pokiaľ nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.
Poznámka:
Na batériu či akumulátor, ktoré môžu byť súčasťou produktu, sa vzťahuje doba životnosti v dĺžkešiestich mesiacov, pretože ide o spotrebný materiál.

  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Typ nabíjačky
Bezdrôtová Hotovo!
Originálna/alternatívna
Alternatívna Hotovo!
Výkon
18 W Hotovo!
Počet hlavných výstupov
1 Hotovo!
Maximálny výkon hlavného výstupu
15 W Hotovo!

Typ

Typ nabíjačky
Bezdrôtová Hotovo!
Originálna/alternatívna
Alternatívna Hotovo!

Výkon a prúd

Výkon
18 W Hotovo!
Počet hlavných výstupov
1 Hotovo!
Maximálny výkon hlavného výstupu
15 W Hotovo!

Vstupy a výstupy

Vstup nabíjacej podložky/stojančeka
USB-C Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Rýchlonabíjanie, Prepäťová ochrana, S káblom v balení, Podpäťová ochrana, Indikácia nabíjania Hotovo!

Typ rýchlonabíjania

Typ rýchlonabíjania
Qualcomm Quick Charge 3.0 Hotovo!

Kábel

Dĺžka kábla
1,5 m Hotovo!
Konektory kábla
USB-C, USB-A Hotovo!

Určenie

Určenie
iPhone Hotovo!

Adaptér

Adaptér v balení
Áno Hotovo!
Výkon adaptéru
18 W Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Pořídil jsem si tuto nabíječku a v návodu je, že při nenabíjení nemá svítit dioda, přitom svítí neustále červeně i při nenabíjení. Je to chyba nebo ne? Děkuji

Nyní zakoupeno jako nové. Po připojení, řádném připojení do různých zásuvek dodaným adaptérem se rosvítí červená dioda, následně zelená, ta zhasné a trvale svítí nadále jen červená. Nenabíjí mobil SE2020 s magsafe obalem, nenabíjí watch 7, nenabíjí bez krytu ani na ploše dole. Neděla nic, jen svítí červeně. Co s tím je? Děkuji

Proč je v textu napsaný výkon 41W když součástí je adaptér pouze 18W? Jakým výkonem mi bude dobíjet iPhone 12? Děkuji.

Dobrý den, které modely iPhone jsou kompatibilní? iPhone 11 Pro Max na místě pro nabíjení nedrží a ihned padá

Dobrý den. První 2 dny vše v pohodě až tedy na stále svítící červenou LED. Nyní po uložení Apple watch začne nabíjet ale po čase je snad i vybiji. Po nočním nabíjení mají hodinky ráno cca. jen 10% baterie. EPICO výrobky mám rád, ale tento se nepovedl a vrátím ho v rámci 14-ti denní záruky. S pozdravem Pavel

Dobrý den, bude k dispozici černá varianta? Děkuji

Diskusia a poradňa k Epico 3 in 1 bezdrôtová nabíjačka s podporou uchytenia MagSafe s adaptérom v balení – biela
Príslušenstvo pre Epico 3 in 1 bezdrôtová nabíjačka s podporou uchytenia MagSafe s adaptérom v balení – biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epico 3in1 bezdrátová nabíječka s podporou uchycení MagSafe s adaptérem v balení - bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epico 3in1 drahtloses MagSafe-Ladegerät mit Adapter im Paket - weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epico 3in1 drahtloses MagSafe-Ladegerät mit Adapter im Paket - weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Epico 3in1 vezeték nélküli töltő Magsafe rögzítési támogatással és adapterrel - fehér.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií