Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

Epico Glass pre Huawei Y330

Zobraziť katalóg
Epico Glass pre Huawei Y330
Ochranné sklo – tvrdosť 9H, 100% priehľadnosť, Anticrack, vysoká citlivosť dotyku, nezanecháva bublinky, zaoblené hrany
Kód:  EPGa0184 Produktové číslo:  15212151000001 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Epico Glass pre Huawei Y330

Ochranné sklo Epico Glass poskytuje tú najlepšiu možnú ochranu pred prasknutím a poškriabaním displeja vášho Huawei Y33. Sklo je viacvrstvové a vyrába sa z kvalitného temperovaného skla, ktoré patrí medzi tie najpevnejšie na trhu. Samotná aplikácia je používateľsky jednoduchá a bez najmenších problémov ju zvládne ktokoľvek.


Perfektná ochrana pre váš Huawei Y33

Máte obavy, že by ste si mohli poškodiť displej svojho mobilného telefónu Huawei Y33? Pre tieto prípady je tu ochranné tvrdené sklo EPICO GLASS. To zaručene ochráni váš telefón pred nežiaducim poškriabaním a iným poškodením. Sklo je vyrobené z kvalitného temperovaného skla poskytujúceho tú najlepšiu možnú ochranu, pričom zachová všetky vlastnosti displeja – jasný obraz a presné odozvy na dotyk prstov. Všetko potrebné na aplikáciu skla na váš mobilný telefón je súčasťou balenia.


Kvalitné balenie je základ

EPICO robí veci poctivo, a tak si môžete byť istí, že tovar k vám dorazí neporušený a v dobrom balení. Súčasťou je všetko potrebné aj s detailným a prehľadným návodom. Aplikácia ochranného skla na Huawei Y33 tak bude veľmi jednoduchá pre každého.


Dokonale čistý obraz pre váš Huawei Y33

Ochranné sklo EPICO GLASS pre Huawei Y33 tvoria celkom 4 vrstvy pre najlepšiu možnú ochranu displeja vášho mobilného telefónu. Nano vrstva na povrchu eliminuje tvorbu odtlačkov prstov a usadzovanie drobných nečistôt. Pod ňou sa nachádza extra odolná vrstva tvrdeného skla. Na tlmenie drobnejších nárazov a proti prasknutiu displeja vášho Huawei Y33 slúži vrstva Anticrack. Posledná priľnavá vrstva slúži na jednoduchú aplikáciu a eliminuje tvorbu bublín.


Elegantný spoločník

Ochranné sklo Epico Glass pre Huawei Y33 sa pýši hrúbkou iba 0,33 mm. Štvorvrstvové sklo je vďaka vrchnej nano vrstve príjemné na dotyk a so zaoblenými hranami aj dobre vyzerá.


Spoľahlivý ochranca vášho Huawei Y33

Hodnota 9H na stupnici tvrdosti zaručuje spoľahlivú ochranu pred nástrahami všedného dňa, ako sú kľúče, drobné mince alebo napríklad piesok z pláže. Epico Glass neuhne pred žiadnym nebezpečenstvom ohrozujúcim displej mobilu.


Kľúčové vlastnosti ochranného skla Epico Glass pre Huawei Y33

Nanovrstva proti mastnotám
Hrúbka iba 0,33 mm
Jednoduchá aplikácia na displej telefónu
Extra pevné a tenké temperované sklo
Vrstva na ochranu displeja proti prasknutiu
Priľnavá vrstva pre jednoduchú inštaláciu

Parametre a špecifikácia

Balenie obsahuje
Čistiaca handrička, Stierka Hotovo!
Hrúbka skla
0,3 mm Hotovo!
Tvrdosť
9H Hotovo!

Obsah balenia

Balenie obsahuje
Čistiaca handrička, Stierka Hotovo!

Vlastnosti a vyhotovenie

Hrúbka skla
0,3 mm Hotovo!
Tvrdosť
9H Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Epico Glass pre Huawei Y330 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epico Glass pro Huawei Y330. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epico Glass für Huawei Y330. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epico Glass für Huawei Y330. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Epico Glass Huawei Y330.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií