Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Epico Glass pre Samsung Galaxy Xcover 3 VE

Zobraziť katalóg
Epico Glass pre Samsung Galaxy Xcover 3 VE
Ochranné sklo na mobil Samsung Galaxy Xcover 3 VE, tvrdosť 9H, hrúbka 0.3 mm, súčasťou balenia: čistiaca handrička a stierka
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  EPGa0120 Produktové číslo:  23312151000001 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Epico Glass pre Samsung Galaxy Xcover 3 VE Predaj skončil

Epico Glass pre Samsung Galaxy Xcover 3 VE

Ochranné sklo Epico Glass poskytuje tú najlepšiu možnú ochranu pred prasknutím a poškriabaním displeja vášho Samsung Galaxy Xcover 3 VE. Sklo je viacvrstvové a vyrába sa z kvalitného temperovaného skla, ktoré patrí medzi tie najpevnejšie na trhu. Samotná aplikácia je používateľsky jednoduchá a bez najmenších problémov ju zvládne ktokoľvek.


Perfektná ochrana pre váš Samsung Galaxy Xcover 3 VE

Máte obavy, že by ste si mohli poškodiť displej svojho mobilného telefónu Samsung Galaxy Xcover 3 VE? Pre tieto prípady je tu ochranné tvrdené sklo EPICO GLASS. To zaručene ochráni váš telefón pred nežiaducim poškriabaním a iným poškodením. Sklo je vyrobené z kvalitného temperovaného skla poskytujúceho tú najlepšiu možnú ochranu, pričom zachová všetky vlastnosti displeja – jasný obraz a presné odozvy na dotyk prstov. Všetko potrebné na aplikáciu skla na váš mobilný telefón je súčasťou balenia.


Kvalitné balenie je základ

EPICO robí veci poctivo, a tak si môžete byť istí, že tovar k vám dorazí neporušený a v dobrom balení. Súčasťou je všetko potrebné aj s detailným a prehľadným návodom. Aplikácia ochranného skla na Samsung Galaxy Xcover 3 VE tak bude veľmi jednoduchá pre každého.


Dokonale čistý obraz pre váš Samsung Galaxy Xcover 3 VE

Ochranné sklo EPICO GLASS pre Samsung Galaxy Xcover 3 VE tvoria celkom 4 vrstvy pre najlepšiu možnú ochranu displeja vášho mobilného telefónu. Nano vrstva na povrchu eliminuje tvorbu odtlačkov prstov a usadzovanie drobných nečistôt. Pod ňou sa nachádza extra odolná vrstva tvrdeného skla. Na tlmenie drobnejších nárazov a proti prasknutiu displeja vášho Samsung Galaxy Xcover 3 VE slúži vrstva Anticrack. Posledná priľnavá vrstva slúži na jednoduchú aplikáciu a eliminuje tvorbu bublín.


Elegantný spoločník

Ochranné sklo Epico Glass pre Samsung Galaxy Xcover 3 VE sa pýši hrúbkou iba 0,33 mm. Štvorvrstvové sklo je vďaka vrchnej nano vrstve príjemné na dotyk a so zaoblenými hranami aj dobre vyzerá.


Spoľahlivý ochranca vášho Samsung Galaxy Xcover 3 VE

Hodnota 9H na stupnici tvrdosti zaručuje spoľahlivú ochranu pred nástrahami všedného dňa, ako sú kľúče, drobné mince alebo napríklad piesok z pláže. Epico Glass neuhne pred žiadnym nebezpečenstvom ohrozujúcim displej mobilu.


Kľúčové vlastnosti ochranného skla Epico Glass pre Samsung Galaxy Xcover 3 VE

Nanovrstva proti mastnotám
Hrúbka iba 0,33 mm
Jednoduchá aplikácia na displej telefónu
Extra pevné a tenké temperované sklo
Vrstva na ochranu displeja proti prasknutiu
Priľnavá vrstva pre jednoduchú inštaláciu

Parametre a špecifikácia

Balenie obsahuje
Čistiaca handrička, Stierka Hotovo!
Hrúbka skla
0,3 mm Hotovo!
Tvrdosť
9H Hotovo!

Obsah balenia

Balenie obsahuje
Čistiaca handrička, Stierka Hotovo!

Vlastnosti a vyhotovenie

Hrúbka skla
0,3 mm Hotovo!
Tvrdosť
9H Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Epico Glass pre Samsung Galaxy Xcover 3 VE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epico Glass pro Samsung Galaxy Xcover 3 VE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epico Glass für Samsung Galaxy Xcover 3 VE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epico Glass für Samsung Galaxy Xcover 3 VE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Epico Glass Samsung Galaxy Xcover 3.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií