AlzaBoxy Q1 PET

Epson EcoTank L3110

Zobraziť katalóg
Epson EcoTank L3110
4,5 32 hodnotení
Atramentová tlačiareň multifunkčná, farebná, A4, kopírovanie a skenovanie, rýchlosť čiernobielej tlače 33 str./min., rýchlosť farebnej tlače 15 str./min., rozlíšenie tlače 5760 x 1440 DPI, tankový systém, USB (C11CG87401)
Kód:  PE124a23f Produktové číslo:  C11CG87401 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Epson EcoTank L3110

Atramentová tlačiareň Epson je praktickým a spoľahlivým spoločníkom na domáce použitie. Vďaka multifunkčnému vyhotoveniu je atramentová tlačiareň schopná kopírovať, tlačiť a skenovať a zvláda takmer všetku s dokumentmi. Ide o farebnú atramentovú tlačiareň. Počas farebnej tlače dosahuje Epson EcoTank L3110 rýchlosť 15 strán za minútu. Najlepšie tlačové rozlíšenie je 5760 x 1440 DPI, ide o nadštandard s veľmi dobrou kvalitou textu aj fotografií. Bezokrajová tlač ponúka možnosť tlačiť až k okrajom. Dáta je možné do tlačiarne s doplnením atramentu preniesť cez USB. Náklady na tlač pomôže znížiť tzv. tankový systém, ktorý umožňuje doliatie atramentu do zásobníkov. Dokáže tlačiť obálky vo formáte B5, Legal, DL, Letter a C6.

Základné vlastnosti atramentovej tlačiarne Epson EcoTank L3110

  • Epson EcoTank L3110 pojme formáty A4, A5 a A6
  • Do vstupného zásobníka sa zmestí 100 listov
  • Tlačiareň s doplnením atramentu tlačí bezokrajovo
  • Atramentová tlačiareň Epson zvláda skenovať a kopírovať
  • Tankový systém vďaka možnosti dolievať atrament šetrí náklady
  • Farebná atramentová tlačiareň, ktorá vám bude stačiť na domáce využitie
  • S touto tlačiarňou budete schopní tlačiť aj obálky vo formáte B5, Legal, DL, Letter a C6
  • Súčasť balenia: 5 fľaštičiek atramentu, dokumentácia, napájací kábel a softvér

Rozlíšenie atramentovej tlačiarne Epson

Pôsobivé fotografie s kvalitnou atramentovou tlačou. Jednou z najvýraznejších výhod atramentu je príjemne prirodzené podanie farieb a vyhovie tak nárokom na tlač fotografií. Farebná atramentová tlačiareň Epson patrí medzi stroje s nadštandardným rozlíšením tlače 5760 x 1440 DPI. Výsledné obrázky a predovšetkým fotografie budú vďaka tomu aj na väčších formátoch papiera dokonale ostré, vykreslené do najmenších detailov. Pri častejšej tlači fotografií a výraznejšej spotrebe farebného atramentu vás nemusia desiť vysoké náklady. Atramentová tlačiareň Epson EcoTank L3110 je doplnená tankovým systémom. Atrament nalievate priamo do zásobníkov, cena tlače sa tak výrazne znižuje a všetko je šetrnejšie k prírode.

Kopírovanie a skenovanie Epson EcoTank L3110

Vďaka kompaktnému vyhotoveniu je Epson EcoTank L3110 schopná skenovať, tlačiť a tiež kopírovať a zvláda teda všetku bežnú prácu s dokumentmi. Atramentová tlačiareň Epson EcoTank L3110 zvláda pracovať s papiermi s formátom A4, A5 a A6. Na vloženie nepotlačených stránok je pripojený vstupný zásobník s kapacitou 100 listov. Potlačené listy zbiera výstupný zásobník na 30 listov.

  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.Neplatí pre tlačiarne HP Smart Tank, ktoré sú dodávané s kompletným balením náplní. 

Parametre a špecifikácia

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Určenie
Na doma Hotovo!
Pripojenie
USB Hotovo!

Typ

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Určenie
Na doma Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4, A5, A6 Hotovo!
Formáty fotopapiera
10 × 15 cm, 13 × 18 cm Hotovo!
Formáty obálok a ďalšie
B5, Legal, DL, Letter, C6 Hotovo!

Skenovanie

Rozlíšenie plochého skenera
600 x 1200 DPI Hotovo!

Tlačové parametre

Rozlíšenie tlače
5760 x 1440 DPI Hotovo!
Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
33 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – maximum
15 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače čiernobielo – ISO
10 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – ISO
5 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
100 listov Hotovo!
Výstupný zásobník
30 listov Hotovo!
Počet farieb
4 Hotovo!

Rozmery

Výška
179 mm Hotovo!
Hĺbka
347 mm Hotovo!
Šírka
375 mm Hotovo!
Hmotnosť
3,9 kg Hotovo!

Výbava

Displej
Bez displeja Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje
5 fľaštičiek atramentu, Dokumentácia, Napájací kábel, Softvér Hotovo!
Viac parametrov

Epson je technologická spoločnosť so sídlom v Japonsku. Je dcérskou spoločnosťou Seiko Group. História spoločnosti siaha až do roku 1942. Patrí medzi najvýznamnejších výrobcov tlačiarní, skenerov a multimediálnych projektorov. Ponuka spoločnosti je však oveľa širšia - zahŕňa takisto aj priemyselné roboty, registračné pokladnice a pod.

Poznámka:
» Všetky atramentové fototlačiarne
» Všetky multifunkčné atramentové tlačiarne na doma
» Všetky atramentové tlačiarne s tankovým systémom

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke "balenie obsahuje" spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je možno provozovat tuto tiskárnu s PC, který má operační systém Vista ? Je k dispozici vhodný ovladač ?

Dobrý deň, je vhodná tlačiareň na sublimáciu? Dakujem

Dobrý deň, zvládne táto tlačiareň tlač na výkres, aký sa požíva v škole na výtvarnej výchove?

Dobrý den. Jsou nádržky na začátku prázdné? Potřebovala bych použít jiné inkousty. Děkuji

Dobrý den , vlastním model L3111 když tisknu fotku 10x15 lze zakliknout "bez ohraničení" ale když chci tisknout na A4 tato možnost zmizí a kolem fotky je "rámeček" . Umí tato tiskárna bezokrajovej tisk i na A4 nebo musím každou fotku ořezávat ? Jelikož Epson xp-6000 mi dělá bezokraj i na A4.

Dobrý den, po prvním zapojení tiskárny dle návodu a manuálu + dolití barev do zásobníků, mi na tiskárně stále svíti chybová kontrolka barvy. Epson program mi hlásí, že nebylo dokončeno plnění barev, ale jsem si jistý , že barvy mám doplněné až po horní rysku jak to má být...Máte prosím nějaký nápad jak tento problém vyřešit? Děkuji za odpovědi..

Dobrý den Mám dotaz ohledně rychlosti tisku, na první stránce prodejce se zobrazuje 15 stránek barevně, za minutu, 33 černobíle, z toho jsem při koupi vycházel, při podrobnějším prostudování parametrů a zkušenostech, je to cca 5 stránek barevně za minutu. Osobně mám dojem že jde o klamání spotřebitele. Jak je to tedy prosím reálně? Nebo mám něco špatně nastaveno? Jaroslav

Dobrý den ,koukám že trochu panují zmatky ohledně kabelu . Je kabel součástí balení jak je psáno nebo je třeba dokoupit zvlášť ? Děkuji za odpověď hezké svátky.

Dobrý den,zakoupil jsem u Vás tuto tiskárnu.Po instalaci funguje dobře.Jen mám dotaz k jedné věci.V údržbě mám zaškrtnutý Epson status monitor,ale ani tak mi tiskárna nezobrazuje hladinu barev.Tato tiskárna to buď neumožňuje,tzn. barvy se kontrolují pohledem do tanku,nebo je něco špatně.Můžete mi poradit?

Dobrý den, je prosím možné tisknout pouze s černou náplní nebo je nutné mít k černobílému tisku doplněné všechny náplně včetně barevných? Děkuji za odpověď.

12
Diskusia a poradňa k Epson EcoTank L3110
Príslušenstvo pre Epson EcoTank L3110 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epson EcoTank L3110. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epson EcoTank L3110. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epson EcoTank L3110. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Epson EcoTank L3110.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií