Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Epson Expression Home XP-245

Zobraziť katalóg
Epson Expression Home XP-245
4,7 21 hodnotení
Atramentová tlačiareň – multifunkčná, A4+ tlačiareň, kopírka, skener, až 8 strán za minútu čiernobielo, až 4 strán za minútu farebne, 5760x 1440dpi, zásobník na 50 listov, USB 2.0, WiFi
Kód:  PE296p3 Produktové číslo:  C11CF32402 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Epson Expression Home XP-245

Kombinácia toho najlepšieho

Multifunkčná atramentová tlačiareň Epson Expression Home XP-245 vyniká najmä vysokou kvalitou výstupu a rýchlosťou tlače. Vďaka vstavanému skeneru môžete ľahko skenovať a kopírovať dokumenty a k dispozícii je aj praktický slot na pamäťové karty. Tlačiareň umožňuje bezdrôtovú tlač cez WiFi rozhranie, vďaka čomu môžete ľahko tlačiť priamo z vášho mobilného zariadenia pomocou funkcie WiFi Direct.


Kľúčové vlastnosti multifunkčnej tlačiarne Epson Expression Home XP-245

  • Rýchla farebná aj čiernobiela tlač
  • Skenovanie vo vysokom rozlíšení
  • Ľahké kopírovanie dokumentov
  • Integrovaný WiFi modul
  • Podpora mobilnej tlače
  • Kompaktné rozmery
  • Rozlíšené zásobníky farieb
  • Tlač do rozmeru A4

Ostré fotografie s úžasnými farbami

Tlačiareň používa kvalitné atramenty Epson Claria Home, ktoré zabezpečia ostrú a jasnú tlač textových dokumentov a zhotovenie fotografií v kvalite fotolaboratória s úžasne živými farbami. Tlač je navyše veľmi úsporná, pretože tlačiareň používa samostatné zásobníky atramentu, a tak vždy postačí vymeniť len spotrebovanú farbu.


Mobilná tlač

Vďaka inteligentnej mobilnej aplikácii iPrint, ktorú ľahko nainštalujete do vášho inteligentného telefónu či tabletu, môžete na tlačiarni Epson Expression Home XP-245 tlačiť rýchlo a bezdrôtovo prostredníctvom WiFi. K dispozícii je tiež služba Epson Email Print, s ktorou môžete tlačiť odkiaľkoľvek zo sveta – stačí poslať na tlačiareň email s príslušným súborom.


Praktické funkcie šetriace čas

Vďaka kompaktnému dizajnu a nízkej hmotnosti tlačiareň nezaberá príliš miesta na pracovnom stole, takže ju môžete umiestniť takmer kamkoľvek. Podpora bezdrôtového rozhrania WiFi umožní tlačiť a skenovať odkiaľkoľvek v dome a dostupnosť tlačiarne pre viac používateľov.

  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.Neplatí pre tlačiarne HP Smart Tank, ktoré sú dodávané s kompletným balením náplní. 

Parametre a špecifikácia

Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!
Formáty papiera
A4 Hotovo!
Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
8 str./min. Hotovo!

Typ

Technológia tlače
Atramentová Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4 Hotovo!

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
8 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – maximum
4 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
50 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
145 mm Hotovo!
Hĺbka
300 mm Hotovo!
Šírka
390 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Bez displeja Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje
Dokumentácia, Napájací kábel, Softvér, Štartovacie atramentové kazety Hotovo!
Viac parametrov

Epson je technologická spoločnosť so sídlom v Japonsku. Je dcérskou spoločnosťou Seiko Group. História spoločnosti siaha až do roku 1942. Patrí medzi najvýznamnejších výrobcov tlačiarní, skenerov a multimediálnych projektorov. Ponuka spoločnosti je však oveľa širšia - zahŕňa takisto aj priemyselné roboty, registračné pokladnice a pod.

Poznámka:
» Všetky atramentové tlačiarne s WiFi

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke "balenie obsahuje" spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dnes jsem tiskárnu vyzvedla a po rozbalení jsem marně hledala usb kabel. V popisu výrobku však uveden byl. Děkuji za odpověď.

Epson xp 245 chybně tiskne. Pravidelně po celé stránce textu jsou první tři řádky v pořádku, pak čtvrtý a pátý skoro není vidět a pak zase tři dobré atd. vyčištění hlavy nepomohlo.

Preco nam tlačiarne netlačí, keď fábry su plne a svieti nam kontrolka?

Můžu tisknout černou když ostatní jsou prazdne

Dobrý den, tiskárnu jsem zakoupili, tiskne se v ní tak jednou za dva měsíce. Tisk není kvalitní, trysky jsou několikrát vyčištěny. Poradíte co s tím dál? Děkuji

instalacny sw komunikuje s os windows vista?

Dobrý den potřebuji nějaký napájecí kabel na tuto tiskárnu můžete mi poradit

Dobrý deň, podporuje tlačiareň tlač aj po minutí sa ktorejkoľvek farby alebo musia byť všetky plné? Ide hlavne o to, či bude tlačiť čiernobielo, aj keď sa minú farebné cartridge?

Jaky kabel USB mam pouzit ? Koupil jsem tento CONNECT IT Wirez USB propojovací A-B 1.8m a ten nejde zasunout do tiskarny. Muzete mi prosim poradit ?

Obsahuje balení instalační disketu pro připojení k PC nebo se připojuje tiskárna přes internet ?

12
Diskusia a poradňa k Epson Expression Home XP-245
Príslušenstvo pre Epson Expression Home XP-245 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epson Expression Home XP-245.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií