P&G MS v hokeji_CZ

Epson Expression Home XP-245 + Epson T29XL multipack

Zobraziť katalóg
Epson Expression Home XP-245 + Epson T29XL multipack
Atramentová tlačiareň – multifunkčná, A4 + tlačiareň, kopírka, skener, až 8 strán za minútu čiernobielo, až 4 strany za minútu farebne, 5760×1440dpi, zásobník na 50 listov, USB 2.0, WiFi
Kód:  PE296p32 Produktové číslo:  C11CF32402T29XL Stránky výrobcu
Epson Expression Home XP-245 + Epson T29XL multipack Predaj skončil

Epson Expression Home XP-245 + Epson T29XL multipack

Multifunkčná atramentová tlačiareň osvedčenej značky vyniká najmä kvalitou a rýchlosťou tlače i skenovania. Môžete s ňou spoľahlivo kopírovať dokumenty či tlačiť fotografie priamo z pamäťovej karty bez použitia počítača. Vďaka bezdrôtovému WiFi pripojeniu môžete tlačiť akékoľvek dokumenty aj priamo z inteligentného telefónu či tabletu vďaka aplikácii iPrint.

Kľúčové vlastnosti tlačiarne Epson Expression Home XP-245

  • Rýchla farebná aj čiernobiela tlač
  • Skenovanie vo vysokom rozlíšení
  • Jedoduché kopírovanie dokumentov
  • Komunikuje cez WiFi
  • Mobilná tlač zo smartfónu
  • Kompaktné rozmery
  • Rozlíšené zásobníky farieb
  • Tlač do rozmeru A4

Kvalitná tlač fotografií

Epson Expression Home XP-245 je kvalitná tlačiareň určená na tlač pekných fotografií. Na tento účel má atramentové kazety rozdelené, aby ich bolo možné meniť jednotlivo. Tlačiareň používa veľmi kvalitné atramenty Epson Claria Home a používať v nej môžete aj výhodnejšie kazety XL s väčším objemom. Fotografie môžete tlačiť z počítača aj prostredníctvom bezdrôtového pripojenia WiFi.

Široké možnosti bezdrôtovej tlače

Vďaka aplikácii iPrint, ktorú si nainštalujete do telefónu či tabletu, môžete na tlačiarni Epson Expression Home XP-245 tlačiť rýchlo a bezdrôtovo pomocou WiFi. Ďalej je pripravená služba Epson Email Print, s ktorou môžete tlačiť odkiaľkoľvek z celého sveta – na tlačiareň stačí poslať email s príslušným súborom.

Epson T29XL multipack XL v balení

Pretavte pripravenú prácu do perfektných výtlačkov. Fotografie aj dokumenty s obrázkami budú s atramentmi Epson vytlačené presne tak, ako ste si ich pripravili. Kolekcia atramentových kaziet bola vyrobená podľa najvyšších kvalitatívnych meradiel a vy sa tak môžete spoľahnúť na dokonalý výsledok. S originálnym spotrebným materiálom  získate vynikajúcu kvalitu obrázkov, vyššiu spoľahlivosť a dlhšiu životnosť výtlačkov. Tento XL multipack obsahuje čiernu, žltú, azúrovú aj purpurovú farbu, nemusíte teda neustále dokupovať jednotlivé kazety.

 

Epson je technologická spoločnosť so sídlom v Japonsku. Je dcérskou spoločnosťou Seiko Group. História spoločnosti siaha až do roku 1942. Patrí medzi najvýznamnejších výrobcov tlačiarní, skenerov a multimediálnych projektorov. Ponuka spoločnosti je však oveľa širšia - zahŕňa takisto aj priemyselné roboty, registračné pokladnice a pod.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Epson Expression Home XP-245 + Epson T29XL multipack
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epson Expression Home XP-245 + Epson T29XL multipack. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epson Expression Home XP-245 + Epson T29XL multipack. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epson Expression Home XP-245 + Epson T29XL multipack. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Epson Expression Home XP-245 + Epson T29XL Multipack.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií