PET PET

Epson Expression Home XP-342

Zobraziť katalóg
Epson Expression Home XP-342
4,6 36 hodnotení
Atramentová tlačiareň – multifunkčná, A4+ tlačiareň, kopírka, skener, až 10 strán za minútu čiernobielo, až 4.5 strán za minútu farebne, 5760x1440dpi, zásobník na 100 listov, USB, WiFi
Kód:  PE296p5 Produktové číslo:  C11CF31403 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Epson Expression Home XP-342

Kombinácia toho najlepšieho

Multifunkčná atramentová tlačiareň Epson Expression Home XP-342 vyniká najmä vysokou kvalitou výstupu a rýchlosťou tlače. Vďaka vstavanému skeneru môžete ľahko skenovať a kopírovať dokumenty a k dispozícii je aj praktický slot na pamäťové karty. Tlačiareň umožňuje bezdrôtovú tlač cez WiFi rozhranie, vďaka čomu môžete ľahko tlačiť priamo z vášho mobilného zariadenia pomocou funkcie WiFi Direct.


Kľúčové vlastnosti multifunkčnej tlačiarne Epson Expression Home XP-342

  • Rýchla farebná a čiernobiela tlač
  • Skenovanie vo vysokom rozlíšení
  • Ľahké kopírovanie dokumentov
  • Tlač fotografií priamo z pamäťovej karty
  • Integrovaný WiFi modul
  • Veľký prehľadný displej uľahčuje prácu
  • Podpora mobilnej tlače
  • Kompaktné rozmery
  • Oddelené zásobníky farieb
  • Tlač do rozmeru A4

Ostré fotografie s úžasnými farbami

Tlačiareň používa kvalitné atramenty Epson Claria Home, ktoré zabezpečia ostrú a jasnú tlač textových dokumentov a zhotovenie fotografií v kvalite fotolaboratória s úžasne živými farbami. Tlač je navyše veľmi úsporná, pretože tlačiareň používa samostatné zásobníky atramentu, a tak vždy postačí vymeniť len spotrebovanú farbu.


Mobilná tlač

Vďaka inteligentnej mobilnej aplikácii iPrint, ktorú ľahko nainštalujete do vášho inteligentného telefónu či tabletu, môžete na tlačiarni Epson Expression Home XP-342 tlačiť rýchlo a bezdrôtovo prostredníctvom WiFi. K dispozícii je tiež služba Epson Email Print, s ktorou môžete tlačiť odkiaľkoľvek zo sveta – stačí poslať na tlačiareň email s príslušným súborom.


Praktické funkcie šetriace čas

Fotografie je možné tlačiť pohodlne aj bez počítača. Stačí vložiť pamäťovú kartu do slotu, ktorý je umiestnený na prednom paneli, a ďalej postupovať podľa pokynov na farebnom LCD displeji. Vďaka kompaktnému dizajnu tlačiareň nezaberá príliš miesta na pracovnom stole, takže ju môžete umiestniť takmer kamkoľvek.


  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.Neplatí pre tlačiarne HP Smart Tank, ktoré sú dodávané s kompletným balením náplní. 

Parametre a špecifikácia

Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!
Formáty papiera
A4 Hotovo!
Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
33 str./min. Hotovo!

Typ

Technológia tlače
Atramentová Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4 Hotovo!

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
33 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – maximum
15 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
100 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
146 mm Hotovo!
Hĺbka
300 mm Hotovo!
Šírka
390 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Grafický Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje
Dokumentácia, Napájací kábel, Softvér, Štartovacie atramentové kazety Hotovo!
Viac parametrov

Epson je technologická spoločnosť so sídlom v Japonsku. Je dcérskou spoločnosťou Seiko Group. História spoločnosti siaha až do roku 1942. Patrí medzi najvýznamnejších výrobcov tlačiarní, skenerov a multimediálnych projektorov. Ponuka spoločnosti je však oveľa širšia - zahŕňa takisto aj priemyselné roboty, registračné pokladnice a pod.

Poznámka:
» Všetky atramentové tlačiarne s WiFi

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke "balenie obsahuje" spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, ráda bych se zeptala zda je v brzké době v plánu naskladnění tiskárny? Děkuji za odpověď.

Need scanner to scan photo negatives and colour slides

Dobrý den. Nikde jsem se nedočetl, zda informace, které se zobrazují jsou jen grafické, nebo i textové. V případě, že jsou i textové, je možno nastavit ovládání displeje v ČJ?

Dobrý den,mam tiskárnu cca 14 dní a ze zařátku fungovala tiskla.Dnes podruhé zapnuta a chtěl jsem tisknout a na PC se objevila hláška-tiskárna je v chybovém stavu- a netiskne,co s tím prosím.Děkuji Švarc

Zdravím Vás, chtěl bych se zeptat, zda při používání jiných než originálních tonerů Epson je nějakým způsobem zkrácena, příp. zcela znehodnocena záruční lhůta. Lze využívat i alternativní náplně bez ztráty záruky? Děkuji.

Dobrý den, umí tato tiskárna tisknout i když dojde náplň v některém z tonerů, nebo dojde k blokaci celého tisku a pak nelze tisknout již vůbec nic? A dále... pokud čip na toneru zablokuje tisk, zablokuje se i skenování do PC? (Některé konkurenční tiskárny umí skenovat, případně tisknout i v případě, že je jeden z barevných tonerů prázdný. Epson jsem nikdy neměl, tak tuto informaci zatím nemám). Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, mám dva dotazy: 1.) Podporuje tiskárna tisk fotografií na fotopapír o standardních rozměrech 10x15 cm? 2.) Jak jsem si všiml, tak podavač je pouze z horní strany tiskárny, což je dnes trochu neobvyklé. Lze do podavače vložit víc než jen jeden A4 papír? Umí si podavač podávat papíry po jednom? (Vím, že starší tiskárny uměly z horního podavače tisknout pouze po jednom vloženém papíru). Děkuji za odpověď. :-)

Dobrý den, podavač papíru je spodní nebo horní? Děkuji za upřesnění.

Dobrý den, je součástí balení i usb kabel nebo je potřeba dokoupit? Děkuji.

Dobrý den, prosím o radu. Instalace tiskárny proběhla "snad" v pořádku. Tiskne a kopíruje bez závad. Ale nejde skenovat. Vše je propojené, tisknout z PC jde, ale když dám skenovat, tak to nejde a nejde. Objeví se nápis: "Komunikační chyba. Zkontrolujte připojení". Je skutečně jen chyba v připojení (kde, co a jak), nebo to je na reklamaci? Děkuji za info, nevím co s tím dál.

123
Diskusia a poradňa k Epson Expression Home XP-342
Príslušenstvo pre Epson Expression Home XP-342 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epson Expression Home XP-342. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Epson Expression Home XP-342.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií