Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Epson Expression Premium XP-630

Zobraziť katalóg
Epson Expression Premium XP-630
4,7 26 hodnotení
Atramentová tlačiareň multifunkčná, A4 tlačiareň/kopírka/skener, 13 strán za minútu čiernobielo ISO, 10 strran za minútu farebne ISO, 5760x 1440dpi, displej, čítačka kariet, duplex, AirPrint, USB 2.0, WiFi
Kód:  PE296q7 Produktové číslo:  C11CE79403CE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Epson Expression Premium XP-630

V prípade, že potrebujete rýchlo a zároveň kvalitne tlačiť, skenovať či kopírovať, poslúži vám atramentová multifunkčná tlačiareň Epson Expression Premium XP-630. Tá predstavuje ideálne riešenie pre vašu malú kanceláriu, ak chcete zefektívniť svoju prácu rýchlou tlačou všetkých potrebných dokumentov. Využitie však nájde aj vo vašej domácnosti, kde si môžete napríklad vytlačiť rodinné fotografie v špičkovej kvalite. Tlačiareň využíva päť atramentov (CMYK + fotografická čierna) zaručujúcich tie najlepšie výsledky.

Kľúčové vlastnosti

  • multifunkčné zariadenie na tlač, skenovanie a kopírovanie
  • ideálne riešenie na efektívnu prácu doma aj v malej kancelárii
  • ušetrí až 50 % nákladov pre papier (obojstranná tlač)
  • z mobilných zariadení aj z počítačov je možné tlačiť pomocou integrovaného Wi-Fi modulu
  • svoje súbory vytlačíte odkiaľkoľvek so službou AirPrint alebo Google Cloud Print
  • tlač bez počítača priamo z USB alebo pamäťovej karty SD/SDHC/SDXC
  • ovládanie uľahčuje 2,7" dotykový LCD displej
  • bezokrajová tlač

Tlač bez drôtov

Efektivitu práce pomáha zlepšiť schopnosť tlačiarne tlačiť, bez toho aby ste k nej museli byť pripojení káblom. Integrovaný Wi-Fi modul umožňuje tlačiť tak z počítačov, ako aj z mobilných zariadení ako telefón či tablet, vďaka technológii Wi-Fi Direct. Tá vytvorí bezdrôtovú sieť ad hoc, preto nebudete k bezdrôtovej tlači potrebovať žiadny Wi-Fi router alebo pripojenie na internet. Ak sa práve nebudete nachádzať v blízkosti tlačiarne, môžete svoje súbory vytlačiť so službou AirPrint alebo Google Cloud Print. Atramenty radu Claria Premium zaručia, že všetky vytlačené fotografie budú vyzerať ako z fotolaboratória. S možnosťou automatickej obojstrannej tlače získavate tiež možnosť ušetriť výdavky vynaložené za papier.

Maximálna kvalita naskenovaných dokumentov

Epson Expression Premium XP-630 ponúka rozlíšenie tlače 5760 × 1440 dpi. Maximálne rozlíšenie pri skenovaní je 9600 × 9600 dpi. Prístroj tiež poskytuje možnosť skenované fotografie okamžite zdieľať na Facebooku. Skenovať možno tiež priamo na flash disk alebo pamäťovú kartu. Čítačka pamäťových kariet si hravo poradí s kartami typu SD/SDHC/SDXC. Ovládanie tlačiarne sa stane úplnou hračkou aj pre neskúsených k čomu vám pomôže 2,7" dotykový LCD displej.

  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.Neplatí pre tlačiarne HP Smart Tank, ktoré sú dodávané s kompletným balením náplní. 

Parametre a špecifikácia

Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!
Formáty papiera
A4, A5, A6 Hotovo!
Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
13 str./min. Hotovo!

Typ

Technológia tlače
Atramentová Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4, A5, A6 Hotovo!

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
13 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – maximum
10 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
100 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
138 mm Hotovo!
Hĺbka
341 mm Hotovo!
Šírka
390 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Dotykový Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje
Dokumentácia, Atramentové kazety, Napájací kábel, Softvér Hotovo!
Viac parametrov

Epson je technologická spoločnosť so sídlom v Japonsku. Je dcérskou spoločnosťou Seiko Group. História spoločnosti siaha až do roku 1942. Patrí medzi najvýznamnejších výrobcov tlačiarní, skenerov a multimediálnych projektorov. Ponuka spoločnosti je však oveľa širšia - zahŕňa takisto aj priemyselné roboty, registračné pokladnice a pod.

Poznámka:
» Všetky atramentové tlačiarne s WiFi

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke "balenie obsahuje" spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prodejní balení výrobku obsahuje plnohodnotné inkoustové kazety nebo pouze tzv. startovací (cca 60%)?

Dobrý den, už se to tu řešilo ale nějak bez závěru, moje otázka je, zda tiskárna tiskne pokud je některá z náplní prázdná, ale je v tiskárně přítomna...? Díky za odpověď

Muzete prosim uvest prehled doporucenych inkoustu/barev a alternativnich kazet, a tato doporuceni take doplnit do sekce prislusenstvi tak, jako je tomu u ostatnich tiskaren? Dekuji

Dobrý den má tato kopírka oddělené zásobníky na barvy? Tedy jestliže dojde jedna bude kopírka fungovat dál? Nebo stačí jen pouze vyměnit jednu barvu ,která chybí Nebo se musi vyměnit všechny Díky moc

Dobrý den, bude tato tiskárna pracovat i pod Win XP?

dobrý den má tiskárna bezokrajový tisk

Dobrý deň... omylom som si začiatkom roku kupil multipack naplni sada č. 33 na XP-630. Teraz som až potreboval prvu a keď som ju založil tlačiareň ju nepozna. Ja mam XP-610 a je mi to nanič. Má niekto záujem ? je to sada 33 nie 33XL. Škoda vyhodiť.

Dobrý den, jaké jsou tiskové náklady tiskárny EPSON Expression Premium XP -630 na stranu A4 čb, barevně a Foto v Kč/A4? Děkuji za odpověď.

lidi potřebuji znát váš osobní názor na tuhle tiskárnu co se týče tisku fotek předem dík

Dobrý den, je tato tiskárna vhodná pro Windows 10? Děkuji.

12
Diskusia a poradňa k Epson Expression Premium XP-630
Príslušenstvo pre Epson Expression Premium XP-630 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epson Expression Premium XP-630. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epson Expression Premium-XP-630. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epson Expression Premium-XP-630. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Epson Expression Premium XP-630.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií