Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Epson L486

Zobraziť katalóg
Epson L486
4,3 4 hodnotení
Atramentová tlačiareň multifunkčná, A4, tlačiareň, skener, kopírka, 33 strán za minútu čiernobielo, 15 strán za minútu farebne, 5760x1440dpi, LCD displej, čítačka SD, AirPrint, USB 2.0, WiFi
Kód:  PE124a26n Produktové číslo:  C11CF45401 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Epson L486

 

Farebná atramentová multifunkčná tlačiareň Epson L486 je zariadenie typu 3 v 1. Zastáva teda funkciu tlačiarne, skenera, aj kopírky. Najlepšie sa uplatní v kancelárii, kde bude rýchlym a neúnavným pomocníkom. Ponúka maximálnu kancelársku všestrannosť, vďaka tlači z telefónov aj tabletov, skenovanie vo vysokej kvalite a vysokokapacitnému kopírovaniu.


vypnuté
Epson L655
 

Nízke náklady

So vstavanými veľkokapacitnými atramentovými nádržkami, ušetríte pri každodennej tlači až 90% nákladov.

vypnuté
Epson L655
 

Atrament pre kancelársku tlač

Farebné atramenty na báze farbív a čierny pigmentový atrament, zaručujú rýchloschnúce výtlačky bez rozmazania.

vypnuté
Epson L655
 

Obojstranná tlač

S manuálnou obojstrannou tlačou, môžete spotrebu papiera znížiť až na polovicu, takže ušetríte náklady aj zdroje.


vypnuté
Epson L486
 

Šetrite čas aj náklady

Na dokončenie nebudete nikdy čakať dlho. Tlačí totiž rýchlosťou 33 stránok za minútu čiernobielo a 15 farebne. Zariadenie sa vyznačuje kvalitnou tlačou v rozlíšení až 5760 × 1440 dpi, využíva pritom technológie tlačovej hlavy Micro Piezo, ktorá je zárukou vysokej kvality a spoľahlivosti.


Zabudnite na zásobníky atramentu

Tlačiareň je vybavená integrovaným systémom atramentových nádržiek, ktoré zaisťujú cenovo výhodné výtlačky formátu A4. Samotné doplňovanie pomocou samostatných fľaštičiek s atramentom je otázkou okamihu, vďaka technológii rýchleho doplňovania, prehľadnému značeniu fľaštičiek a tryskám bez kvapkania. Potešia aj mimoriadne nízke náklady na tlač, s úvodnou sadou fľaštičiek je možné vytlačiť až 13 000 strán.


Mobilná tlač

Na ovládanie tlačiarne slúži farebný displej. Na pripojenie do siete je možné využiť bezdrôtové technológie WiFi, prístup k tlačiarni tak bude veľmi pohodlný. Cez aplikáciu Epson Connect, pohodlne svoje dokumenty vytlačíte aj z inteligentného telefónu alebo tabletu.

vypnuté
Mobilná tlač
 

Kľúčové vlastnosti

  • Tlač, kopírovanie a skenovanie
  • Ručná obojstranná tlač
  • Súčasťou balenia je kompletná sada atramentových fľaštičiek + náhradná čierna
  • Možnosť pripojenia cez rozhranie WiFi
  • Epson Connect + Apple AirPrint, Google Cloud Print
  • Splnenie podmienok programu ENERGY STAR
 
  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.Neplatí pre tlačiarne HP Smart Tank, ktoré sú dodávané s kompletným balením náplní. 

Parametre a špecifikácia

Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!
Formáty papiera
A4 Hotovo!
Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
33 str./min. Hotovo!

Typ

Technológia tlače
Atramentová Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4 Hotovo!

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
33 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – maximum
15 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
100 listov Hotovo!
Výstupný zásobník
30 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
145 mm Hotovo!
Hĺbka
300 mm Hotovo!
Šírka
482 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Grafický Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Epson je technologická spoločnosť so sídlom v Japonsku. Je dcérskou spoločnosťou Seiko Group. História spoločnosti siaha až do roku 1942. Patrí medzi najvýznamnejších výrobcov tlačiarní, skenerov a multimediálnych projektorov. Ponuka spoločnosti je však oveľa širšia - zahŕňa takisto aj priemyselné roboty, registračné pokladnice a pod.

Poznámka:
» Všetky atramentové tlačiarne s WiFi

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke "balenie obsahuje" spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den , jde tuto tiskárnu mýt připojenou usb k stojan. pc a zároveň se k ní připojovat přes wifi přes domácí routr na domácí síť či na přímo ?

lidi potřebuji znát váš osobní názor na tuhle tiskárnu co se týče tisku fotek předem dík

Dobrý den , je inkoust do této tiskárny z řady voděodolných inkoustů Epson děkuji.

Zdravím. Bude tiskárna fungovat ve windows XP? Zdeněk

Ještě bych ten dotaz doplnil , odešel mi Canon Pixma , přesto jsem chtěl koupit zase Canon ,ale trochu lepší MG7750 , ale dočetl jsem se o tom, že víceméně každý po záruce odejde, což je asi i můj případ, díky zabudovaným nějakým kurvítkům, které se o to postarají , a tak už nemám chuť zase po záruce kupovat novou a to i vzhledem k ceně náplní.Docela mne to rozhodilo a popravdě ani nevím do čeho jít a ten Epson L455/L486 se mi zdál zajímavý. Jde mi spíš víc o tisk foto a grafiky než písma, skener je taky dobrá věc. Doposud jsem měl samostatný.

Dobrý den , jaký je prosím rozdíl mezi modelem L455 a tímto L486 , je lepší jít rači do tohoto,nebo vzít za nižší cenu ten L455 a proč ?

Chtěl bych si koupit tiskárnu Epson L486. Nevíte zda pracuje v prostředí windows 10, 64 bit? Děkuji.

Diskusia a poradňa k Epson L486
Príslušenstvo pre Epson L486 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epson L486. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epson L486. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epson L486. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Epson L486.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií