AlzaBoxy Q1 Aplikace

Epson L550

Zobraziť katalóg
Epson L550
4,8 19 hodnotení
Atramentová tlačiareň multifunkčná, A4 tlačiareň/skener/kopírka/fax, 33str.čiernobiele/min, 15str. color/ min, 5760x 1440dpi, LCD, ADF, USB 2.0, LAN
Kód:  PE124a27 Produktové číslo:  C11CC95301 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Epson L550


Epson L550 je zariadenie typu 4 v 1 s integrovaným systémom atramentových nádržiek ideálny pre domáce a malé kancelárie, ktoré chcú znížiť náklady na tlač. Tento model prináša okrem funkcií tlače, skenovania, kopírovania a faxovania tiež automatický podávač dokumentov, dvojriadkový displej LCD a ethernetové rozhranie. Vďaka dvom dodatočným fľaštičkám s čiernym atramentom môžete zvýšiť výstup tlačena 12 000 stránok.
 

Vysoká výťažnosť, kompaktné riešenie



L550 ponúka vďaka sade veľkoobjemových atramentových fľaštičiek, s ktorými je možné vytlačiť až 4 000 čiernobielych a 6 500 farebných stránok (líši sa podľa tlačených obrázkov a používanie), nízke náklady na každú stránku čiernobielej a farebnej tlače.

Vďaka technológii tlačovej hlavy Micro Piezo a originálnemu atramentu Epson model L550 prináša kvalitu značky Epson. So zárukou na 12 mesiacov (alebo 30 000 stránok) a servisom získate pokoj a pomoc, kedykoľvek ju potrebujete.

Spoľahlivé a funkčné univerzálne riešenie



Veľkokapacitná nádržka na atrament je plne integrovanou súčasťou tlačiarne, takže si môžete užívať spoľahlivej farebnej tlače bez neporiadku alebo problémov spojených s neoriginálnymi systémami doplňovania a systémami atramentových nádržiek iných výrobcov. L550 možno tiež rýchlo nastaviť a začať používať: stačí naplniť atramentom, zapnúť tlačiareň a nastaviť atramentový systém. Teraz je tlačiareň L550 pripravená na tlač.

Vďaka rýchlosti tlače až 9 str./min L550 zvýši vašu pracovnú produktivitu. Funkcia Epson iPrint umožňuje bezdrôtovú tlač z inteligentných telefónov a tabletových počítačov v rámci kancelárie. Nová funkcia viac kópií umožňuje jednu stránku kopírovať naraz až 99-krát. Tlačiareň L550 je tak ideálna, ak tesne pred konaním potrebujete pripraviť dokumenty.

Tlač farebných dokumentov s ultra-nízkymi nákladmi



Praktické atramentové fľaštičky s objemom 70 ml zaisťujú ultra-nízke náklady na tlač, a to 4 haliere na tlač čiernej a 11 halierov na tlač farebnej strany (náklady na stranu sú vypočítané s použitím zverejnenej výťažnosti a oficiálnych cenníkov). Atrament sa dodáva v praktických fľašiach s objemom 70 ml a 140 ml s tesniacim uzáverom pre jednoduché skladovanie nepoužitého atramentu.
 

Veľkoobjemová tlač s kvalitou Epson



Tlačiareň L550 sa dodáva s dvomi extra fľaštičkami čierneho atramentu, ktoré umožní tlač až 12 000 čiernobielych a 6 500 farebných strán, čo je ekvivalent 63 atramentových náplní (zrovnané s priemernou výťažnosťou 10 najpredávanejších čiernych a farebných atramentových náplní). Nie je potrebná zložitá matematika - multifunkcia Epson L550 sa vám takmer zaplatí sama.
 

Atramentová nádrž s ultra-vysokou kapacitou



Na rozdiel od iných systémov dopĺňania majú tieto mimoriadne úsporné tlačiarne plne integrovanú atramentovú nádrž s ultra-vysokou kapacitou na bezproblémovú veľkoobjemovú tlač a menej časté dopĺňanie atramentu.

S prvotriednym programom služieb, podpory a záruky Epson si môžete byť istí, že od svojej tlačiarne dostanete maximálny výkon, hodnotu a spoľahlivosť.
 

Veľkoobjemové atramentové fľaštičky, ultra-nízke náklady na tlač



Atrament sa dodáva v praktických veľkoobjemových fľaštičkách, ktoré majú nekvapkajúcu hubicu a tesniaci uzáver pre jednoduché skladovanie nepoužitého atramentu. Nemusíte sa tak báť zaschnutého atramentu v cartridge pri dlhšom nepoužívaní tlačiarne, alebo nepohodlne plniť tlačiareň lacnými injekciami. Užívajte si maximálnu kvalitu a záruku priamo od výrobcu.

Každá fľaša má mimoriadnu výťažnosť a zabezpečuje kvalitu tlače, akú poznáte u produktov Epson, s ultra-nízkymi nákladmi na stranu.
 

Rýchle, pohodlné a užívateľsky prívetivé ovládanie



Nekvapkajúce fľaštičky Epson a technológie rýchleho dopĺňanie atramentu eliminujú znečistenie a problémy spojené s inými systémami doplňovania. Vďaka špeciálne navrhnutým vzduchotesným uzáverom a filtrom ľahko a rýchlo doplníte atrament a plytvanie atramentom v dôsledku vyparovania je tak minimálne.

Tlačiarne majú tiež škrtiacu klapku, ktorá kontroluje prietok atramentu a umožňuje ľahko a bezpečne prenášať tlačiareň s minimálnym únikom a plytvaním atramentom.
 

Profesionálna povrchová úprava s originálnymi atramentmi Epson



Originálny atrament Epson zaručuje profesionálne dokumenty a žiarivé fotografie, zakaždým s oslnivým výsledkom. Vhodná je teda, či už potrebujete tlačiareň do kancelárie, alebo domov, na tlač fotiek.

Originálne atramenty Epson sa vyrábajú v čistom prostredí a sú optimalizované pre technológiu tlačových hláv Micro Piezo od spoločnosti Epson, ktorá zaisťuje bezkonkurenčnú kvalitu, výdrž a spoľahlivosť.
 


Parametre a špecifikácie:

Funkcie:
Tlačiareň, skener, kopírka, fax

Tlač:
Rýchlosť tlače: černobiela A4 až 33 strán/min, farebne až 15 strán/min
Rýchlosť tlače (ISO24734): černobiela A4 až 9 str./min, farebne 4,5 str./min
Rozlíšenie tlače: 5760 x 1440 DPI

Skener:
Rozlíšenie: 1200 x 2400 DPI
Výstupný formát: PDF

Formáty papiera:
A4, A5, A6, B5, C6 (obálka), DL (obálka), No. 10 (obálka), Letter, 9 x 13 cm, 10 x 15 cm, 13 x 18 cm, 13 x 20 cm, 20 x 25 cm, 100 x 148 mm

Podávania papiera:
Kapacita vstupného zásobníka: 100 štandardných listov, 20 fotografických listov
Kapacita výstupného zásobníka: 30 listov

Rozhranie:
USB 2.0
Ethernet

Podporované operačné systémy:
Microsoft Windows XP / Vista / 7/8 (32/64 bit)
Apple Mac OS 10.5.8 alebo novší, Mac OS 10.6+

Spotreba:
10 W (ISO24712)
2 W (úsporný režim)

Rozmery:
474 x 377 x 226 mm

Hmotnosť:
6,2 kg

Obsah dodávky:
4x 70ml fľaštičky s atramentom (čierna, azúrová, žltá a purpurová)
2x náhradné fľaštičky s čiernym atramentom
Ovládače a pomocné programy (CD)
Inštalačná/bezpečnostná príručka
Napájací kábel
Návod na inštaláciu
Návod na použitie
Návod na použitie CD

  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.Neplatí pre tlačiarne HP Smart Tank, ktoré sú dodávané s kompletným balením náplní. 

Parametre a špecifikácia

Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Pripojenie
USB, LAN Hotovo!
Formáty papiera
A4, A5, A6 Hotovo!
Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
9 str./min. Hotovo!

Typ

Technológia tlače
Atramentová Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, LAN Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4, A5, A6 Hotovo!

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
9 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – maximum
4,5 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
100 listov Hotovo!
Výstupný zásobník
30 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
226 mm Hotovo!
Hĺbka
377 mm Hotovo!
Šírka
474 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Informačný/segmentový Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Epson je technologická spoločnosť so sídlom v Japonsku. Je dcérskou spoločnosťou Seiko Group. História spoločnosti siaha až do roku 1942. Patrí medzi najvýznamnejších výrobcov tlačiarní, skenerov a multimediálnych projektorov. Ponuka spoločnosti je však oveľa širšia - zahŕňa takisto aj priemyselné roboty, registračné pokladnice a pod.

Poznámka:
» Všetky atramentové tlačiarne – LAN

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke "balenie obsahuje" spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Epson L550 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epson L550. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epson L550. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epson L550. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Epson L550.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií