EPSON LabelWorks LW-600P

Zobraziť katalóg
EPSON LabelWorks LW-600P
Tlačiareň etikiet prenosná, napájanie z 6x AA batérie, Bluetooth
Kód:  PE939z Produktové číslo:  C51CD69020 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EPSON LabelWorks LW-600P

Prvotriedne organizácie a prehľad, ktoré šetrí váš čas aj trpezlivosť - to všetko si môžete dopriať s prenosnou tlačiarňou štítkov EPSON LabelWorks LW-600P. Drobné a vysoko praktické zariadenie dokáže tlačiť štítky s dátumom spotreby, QR kódy alebo drobné ceduľky s ručne spracovanou grafikou buďto pomocou PC s pripojením cez USB kábel, alebo vďaka šikovným zariadením, podporujúci technológiu Bluetooth. Získajte bezpečný prehľad o umiestnenie vašich vecí v škatuliach počas sťahovania. Alebo si označkujte poličky s knihami podľa žánrov, ak patríte medzi vášnivých čitateľov a zberateľov literatúry.

Kľúčové vlastnosti tlačiarne

  • Tlačí pomocou chytrých zariadení
  • Vysoká mobilita
  • Minimalizuje odpad a šetrí ŽP
  • Všestranné použitie
  • Možnosť ovládania hlasom
  • Veľké množstvo kompatibilných aplikácií

Chytré štítky pre chytrou organizáciu

EPSON LabelWorks LW-600P je tlačiarňou netradičné v mnohých ohľadoch. Jej najviac omračujúce vlastnosťou je schopnosť bezdrôtového vytlačenie štítkov s pomocou vášho smartphonu alebo tabletu, ktoré s tlačiarňou ľahko spárujete cez Bluetooth. Tejto schopnosti navyše hrajú v prospech možnosť hlasového ovládania (tá závisí na možnostiach vášho telefónu) a široký výber prevádzka - uľahčujúcich aplikácií, kompatibilných so zariadeniami s operačnými systémami iOS alebo Android. Vytlačené štítky ponúkajú množstvo účelných využitie - môžete s nimi označkovať obsahy dóz, zariadenia, určené na sťahovanie, poprípade uľahčiť a sprehľadniť kategórie pracovných dokumentov.

Minimálna záťaž na životné prostredie

Tlače nepodarených štítkov môžete predísť vďaka šikovnej možnosti precízneho a inteligentného náhľadu, ktorý vám zobrazí vytvorený štítok v celej svojej podobe a dokonca na vami požadovanom podklade. Tým EPSON LabelWorks LW-600P redukuje zbytočný odpad a je tak nenáročná na záťaž životného prostredia. Ani napájanie tlačiarne nemusí matku prírodu nijak bolieť - energiu do nej možno síce dodávať cez klasický AC adaptér, ale k vyniknutie mobility zariadenia sa skvele hodia 6 nabíjacích AA batérií (nie sú súčasťou balenia). S nimi máte možnosť tlačiť de ??facto odkiaľkoľvek sa vám zapáči.

Balenie obsahuje:
Tlačiareň LW-600P
Pásku pre tlač (5 m)
AC adaptér
USB kábel
Návod

  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
USB, Bluetooth Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Epson je technologická spoločnosť so sídlom v Japonsku. Je dcérskou spoločnosťou Seiko Group. História spoločnosti siaha až do roku 1942. Patrí medzi najvýznamnejších výrobcov tlačiarní, skenerov a multimediálnych projektorov. Ponuka spoločnosti je však oveľa širšia - zahŕňa takisto aj priemyselné roboty, registračné pokladnice a pod.

Poznámka:
» Všetky tlačiarne na štítky a etikety

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke „balenie obsahuje“ spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre EPSON LabelWorks LW-600P Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EPSON LabelWorks LW-600P. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EPSON Labelworks LW-600. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EPSON Labelworks LW-600. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EPSON LabelWorks LW-600P.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií