Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Epson PLQ-20M

Zobraziť katalóg
Epson PLQ-20M
Ihličková tlačiareň – A4, 24 ihiel, 480 zn/s, 1+6 kópií, LPT, USB
Kód:  PE441e Produktové číslo:  C11C560181 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Epson PLQ-20M

Rýchla tlačiareň s hospodárnou tlačou Epson PLQ-20M dokáže splniť všetky požiadavky v sektore bankovníctva, verejnej správy a všade tam, kde je požadovaná dlhá životnosť a potreba spracovávať veľké množstvo dokumentov. S tlačiarňou ľahko potlačíte stovky výpisov, pasov, lístkov, alebo víz rýchlosťou až 480 znakov za sekundu . Poradí si s výpismi hrubými až 2,6 mm a to všetko s automatickým zarovnaním listov a automatickým nastavením tlačovej hlavy. Oproti modelu PLQ-20 je navyše k dispozícii so snímačom a zapisovačom magnetických prúžkov.

Integrácia do prostredia je veľmi jednoduchá, vďaka podpore nastavenie emulácie ESC/P2, IBM a východiskovému nastaveniu Olivetti PR2E . Kompaktné rozmery umožňujú tlačiareň umiestniť aj v obmedzenom priestore. K počítaču a ďalším IT systémom ju možno pripojiť cez rôzne rozhrania. K dispozícii je USB , LPT alebo sériové rozhranie . Navyše si vďaka jednoduchej obsluhe dokáže sám užívateľ vymeniť aj tlačovú pásku bez toho, aby musel žiadať o pomoc IT podporu.

Vysokú spoľahlivosť dokladá hodnota stredného objemu tlače medzi poruchami (MVBF), ktorý predstavuje 7 miliónov riadkov a stredná doba medzi poruchami (MTBF), ktorú výrobca udáva na 10 000 hodín prevádzky. Tlačová hlava si poradí so stovkami miliónov úderov a pásku stačí vymeniť až po vytlačení 5 miliónov znakov.

  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.

Parametre a špecifikácia

Technológia tlače
Ihličková Hotovo!
Pripojenie
USB, RS-232, LPT Hotovo!
Formáty papiera
A4 Hotovo!
Výška
203 mm Hotovo!
Hĺbka
280 mm Hotovo!

Typ

Technológia tlače
Ihličková Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, RS-232, LPT Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4 Hotovo!

Rozmery

Výška
203 mm Hotovo!
Hĺbka
280 mm Hotovo!
Šírka
384 mm Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Epson je technologická spoločnosť so sídlom v Japonsku. Je dcérskou spoločnosťou Seiko Group. História spoločnosti siaha až do roku 1942. Patrí medzi najvýznamnejších výrobcov tlačiarní, skenerov a multimediálnych projektorov. Ponuka spoločnosti je však oveľa širšia - zahŕňa takisto aj priemyselné roboty, registračné pokladnice a pod.

Poznámka:

Pokiaľ nie je v parametroch produktu kolónka „balenie obsahuje“ a v nej špecificky spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je nutné ho kúpiť zvlášť.

» Všetky ihličkové tlačiarne

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Epson PLQ-20M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epson PLQ-20M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epson PLQ-20M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epson PLQ-20M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Epson PLQ-20M.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií