Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Epson SureColor SC-P800

Zobraziť katalóg
Epson SureColor SC-P800
5 1 hodnotení
Atramentová tlačiareň - A2, 3 strany za minútu čiernobielo, 3 strany za minútu farebne, 2880x1440 dpi, dotykové LCD, WiFi, tlač z mobilných zariadení android 4.0 a vyššie a iOS7
Kód:  PE299c1 Produktové číslo:  C11CE22301BX Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Epson SureColor SC-P800

Atramentová tlačiareň Epson SureColor SC-P800 patrí do novej generácie profesionálnych fototlačiarní. Prináša nevídanú flexibilitu tlače, množstvo funkcií, ktoré posunú medze vašej kreativity, a tiež štíhly a elegantný dizajn. Ide o perfektné riešenie profesionálnej tlače pre fotografov, umelcov, agentúry alebo architektonické kancelárie.

Kľúčové vlastnosti:

  • Profesionálne a efektívne zariadenie
  • Skvelé výsledky na akomkoľvek médiu
  • Veľký, 2,7-palcový ovládací panel
  • Inteligentné vyhotovenie a špičkový výkon

Presné farby a ostré vizualizácie

S tlačiarňou SC-P800 vytvoríte výtlačky, ktoré ohromia každého zákazníka. Využíva deväťfarebné atramentové súpravy Epson UltraChrome HD s technológiou Vivid Magenta, ktorá fotografiám vdýchne život. Či už tlačíte fotky na lesklý alebo matný fotopapier, plátno alebo silnejšie materiály, vždy nadchne presnými živými farbami a intenzívnymi hlbokými odtieňmi čiernej. Zariadenie ľavou zadnou zvládne veľkoformátové architektonické plány aj malé koncepty budov.

Tlač z mobilných zariadení

Mobilne fungujúce agentúry ocenia tlač cez rozhranie WiFi bez potreby počítača. Tlačte z mobilných telefónov a tabletov, napríklad z druhého konca sveta. Podľa moderných zvyklostí nechýba podpora Google Cloud Print, rozhranie AirPrint pre zariadenia iOS alebo tlače cez web.

Neštandardné formáty

Nová generácia profesionálnych pigmentových atramentov Epson UltraChrome predstavuje výrazný pokrok oproti súčasným tlačovým technológiám. Navrhnuté sú na tlač na mnoho typov médií a vyznačujú sa hustými pigmentmi a dlhou výdržou vďaka odolnosti voči svetlu. Tlačiareň boduje nielen pri tlači na štandardné formáty. Ako jediná tlačiareň A2+ na trhu ponúka voliteľnú jednotku na papier v roliach. S ňou v priebehu pár sekúnd vytlačíte farebné transparenty, panoramatické snímky, galerijné obaľovacie plátna a iné výtlačky na neštandardných formátoch.

Doplňujúce informácie:

Vlastnosti:
Konfigurácia trysiek: 180 trysiek na čiernu/180 trysiek na každú farbu
Minimálna veľkosť kvapiek: 3,5 pl s technológiou premenlivej veľkosti kvapiek atramentu
Technológia atramentu: Ultrachrome® HD
Max. rýchlosť tlače: fotografie vo formáte 10 x 15 cm za 72 sekúnd (Epson Premium Glossy Photo Paper)
Farby: jasná svetlo purpurová, jasná purpurová, žltá, svetlo azúrová, azúrová, matná čierna, fotografická čierna, svetlo svetlá čierna, svetlo čierna

Formáty papiera:
A2, A3+, A3++, A3, A4, A5, A6, B3, B4, B5, B6, C4 (obálka), C5 (obálka), C6 (obálka), Letter, Letter Legal, 10 x 15 cm, 13 × 18 cm, 13 × 20 cm, 20 × 25 cm, 100 × 148 mm, 17" (43,2 cm), používateľsky definovaný

Okraje tlače:
0 mm hore, 0 mm vpravo, 0 dole, 0 mm vľavo (ak je definovaný okraj, inak 3 mm hore, vľavo, vpravo a dole)

Manipulácia s médiami:
Kompatibilná hrúbka papiera: 0,29 - 1,5 mm
Kompatibilná gramáž papiera: 73 - 1 000 g/m2
Zásobníky: automatický podávač listov, tlač bez okrajov, podávanie kriedového papiera, ručná obojstranná tlač, rola papiera, podpora silných médií

Kompatibilita s operačnými systémami:
Android 4.0+, Mac OS X 10.6.8 a novší, Microsoft Windows Vista (32/64-bitový), Windows 7, Windows 7 x64, Windows 8 (32/64-bitový), Windows 8.1, Windows 8.1 x64 Edition, Windows XP SP1 a novší (x32), Windows XP x64, iOS 7

Služby pre mobilnú a cloudovú tlač:
Epson Connect (iPrint), Apple AirPrint, Google Cloud Print

  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.Neplatí pre tlačiarne HP Smart Tank, ktoré sú dodávané s kompletným balením náplní. 

Parametre a špecifikácia

Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!
Formáty papiera
A3, A3+, A4, A2, A5, A6 Hotovo!
Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
3 str./min. Hotovo!

Typ

Technológia tlače
Atramentová Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A3, A3+, A4, A2, A5, A6 Hotovo!

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
3 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – maximum
3 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
120 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
250 mm Hotovo!
Hĺbka
376 mm Hotovo!
Šírka
684 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Dotykový Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Epson je technologická spoločnosť so sídlom v Japonsku. Je dcérskou spoločnosťou Seiko Group. História spoločnosti siaha až do roku 1942. Patrí medzi najvýznamnejších výrobcov tlačiarní, skenerov a multimediálnych projektorov. Ponuka spoločnosti je však oveľa širšia - zahŕňa takisto aj priemyselné roboty, registračné pokladnice a pod.

Poznámka:
» Všetky tlačiarne A2 formátu
» Všetky tlačiarne A3 formátu
» Všetky atramentové tlačiarne s WiFi

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke "balenie obsahuje" spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobý deň! Chcem sa opýtať aká je kompatibilita Epson SureColor SC-P800 s Windows 10. Súčasťou balenia sú aj 70 ml atramentové náplne, alebo si ich treba dokúpiť. Ďakujem! Ladislav

Diskusia a poradňa k Epson SureColor SC-P800
Príslušenstvo pre Epson SureColor SC-P800 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epson SureColor SC-P800. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epson Surecolor SC-P800. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epson Surecolor SC-P800. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Epson SureColor SC-P800.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií