AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Epson WorkForce DS-530

Zobraziť katalóg
Epson WorkForce DS-530
5 1 hodnotení
Skener – A4, stolný, prieťahový a dokumentový skener, s podávačom, duplex, ADF, vysokorýchlostné skenovanie, optické rozlíšenie 600 x 600 DPI, rýchlosť skenovania až 35str./min., skenovanie textov, hmotnosť 3.7kg, pripojenie USB 3.0
Kód:  QE053n17 Produktové číslo:  B11B226401 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Epson WorkForce DS-530

Efektívne skenovanie s vysokou produktivitou

Skener Epson WorkForce DS-530 je ideálnym riešením kancelárie, kde je potrebné skenovať veľké množstvo dokumentov. Skener je vybavený automatickým podávačom s kapacitou 50 strán, ktorý sa postará o rýchle spracovanie dokumentov bez potreby asistencie. Vďaka hardvérovej kompresií JPEG hravo zvládne spracovanie objemných úloh.


Kľúčové vlastnosti skenera Epson WorkForce DS-530

  • Rýchly skener kompaktných rozmerov
  • Skenuje obojstranne pri jedinom prechode
  • Režim pomalého podávania pre pokrčené alebo krehké predlohy
  • Hardvérová kompresia JPEG
  • Softvér na skenovanie, konvertovanie a distribúciu skenov do systému
  • Jednostranné skenovanie až 6 m dokumentu

Rýchle spracovanie dokumentov

Jednopriechodové obojstranné skenovanie zaisťuje rýchle digitalizovanie dokumentov s možnosťou spracovania širokej škály médií od papiera hrúbky 27 g/m2 až po 413 g/m2. Priemerná rýchlosť skenovania je až 35 strán za minútu a spoločne s vysokorýchlostným pripojením USB 3.0 sa postará o svižné spracovanie a prenos naskenovaných súborov.


Režim pomalého podávania

Skener disponuje režimom pomalého podávania, ktorý sa postará o šetrné skenovanie pokrčených, dlhých alebo krehkých predlôh a problematických dokumentov. Aktívny systém separačných valčekov efektívne eliminuje vynechávanie listov a zaručí, že každý list sa naskenuje. Bez obáv môžete skenovať aj problematické médiá, akými sú napr. obálky či dokumenty s prilepenými lístočkami.


Softvér na úpravu a správu dokumentov

Pomocou softvéru Epson Scan 2.0 môžete upravovať obrázky pomocou množstva funkcií, ako je napr. vylepšenie textu, spájanie, vyrovnávanie, skosenie či automatické otočenie dokumentu. Aplikácia Document Capture Pro ponúka jednoduché riešenie na spracovanie elektronických dokumentov stlačením jediného tlačidla.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie skenera
600 x 600 DPI Hotovo!
Farebná hĺbka
24 bit Hotovo!
Rýchlosť skenovania
35 str./min. Hotovo!
Pripojenie
USB 3.0 Hotovo!

Rozlíšenie skenera

Rozlíšenie skenera
600 x 600 DPI Hotovo!
Farebná hĺbka
24 bit Hotovo!

Rýchlosť skenovania

Rýchlosť skenovania
35 str./min. Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB 3.0 Hotovo!

Max. veľkosť dokumentu

Maximálna veľkosť dokumentu
A4 Hotovo!

Možnosť skenovania

Možnosť skenovania
Textov Hotovo!

Rozmery

Šírka
29,6 cm Hotovo!
Hĺbka
16,9 cm Hotovo!
Výška
17,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,7 kg Hotovo!
Viac parametrov

Epson je technologická spoločnosť so sídlom v Japonsku. Je dcérskou spoločnosťou Seiko Group. História spoločnosti siaha až do roku 1942. Patrí medzi najvýznamnejších výrobcov tlačiarní, skenerov a multimediálnych projektorov. Ponuka spoločnosti je však oveľa širšia - zahŕňa takisto aj priemyselné roboty, registračné pokladnice a pod.

Poznámka:

Pokiaľ nie je v parametroch produktu kolónka „balenie obsahuje“ a v nej špecificky spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je nutné ho kúpiť zvlášť.


» Všetky skenery s podávačom
» Všetky stolové skenery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je scanner schopen scanovat i dokumenty vytištěné na papír 160 gramů? Oboustranně? Děkuji.

Diskusia a poradňa k Epson WorkForce DS-530
Príslušenstvo pre Epson WorkForce DS-530 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epson WorkForce DS-530. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epson Workforce DS-530. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epson Workforce DS-530. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Epson WorkForce DS-530.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií