Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Epson WorkForce Pro WF-5620DWF

Zobraziť katalóg
Epson WorkForce Pro WF-5620DWF
4,9 10 hodnotení
Atramentová tlačiareň multifunkčná, A4 tlačiareň/skener/kopírka/fax, 34 strán za minútu čiernobielo, 30 strán za minútu farebne, 4800 x 1200 dpi, ADF, zásobník na 250 listov, duplex, USB 2.0, LAN, WiFi
Kód:  PE020u80 Produktové číslo:  C11CD08301 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Epson WorkForce Pro WF-5620DWF

Tlačiareň 4 v 1 WF-5620DWF ponúka nízke prevádzkové náklady, nízku spotrebu energie, vysokú rýchlosť tlače a funkcie navrhnuté na jednoduchú podnikovú integráciu. Vďaka automatickej obojstrannej tlači, skenovaniu, kopírovaniu a faxovaniu bude vaša podnikové prostredie fungovať jednoducho a efektívne.


vypnuté
Epson WorkForce Pro WF-5620DWF

Nízke prevádzkové náklady

V porovnaní s konkurenčnými farebnými laserovými tlačiarňami umožňuje multifunkčná tlačiareň WorkForce Pro WF-5620DWF znížiť náklady na tlač až o 50 % na stranu, a to vďaka vysokokapacitným atramentovým kazetám s výťažnosťou až 4 000 strán. Tiež obsahuje menej súčastí, ktoré vyžadujú pravidelnú výmenu.


Ekologická prevádzka

Tlačiareň WF-5620DWF spotrebuje až o 80 % menej energie než konkurenčné farebné laserové tlačiarne, čiastočne vďaka tomu, že neprodukuje teplo. Tento model je ideálny pre pracovné prostredie, pretože pri prevádzke nevzniká ozón, tlač je veľmi tichá a pri tlači ani po nej vás nebude rušiť hlučnosť ventilátora.

vypnuté
Epson WorkForce Pro WF-5620DWF

vypnuté
Epson WorkForce Pro WF-5620DWF

Úspora času

Táto úsporná podniková tlačiareň je v prípade bežných tlačových úloh rýchlejšia ako laserové tlačiarne. Dosahuje rýchlosť až 34 strán za minútu čiernobielo, 30 strán za minútu farebne a 20 strán za minútu pri tlači podľa normy ISO v oboch prípadoch. Vysoká kapacita 250 strán papiera znamená menej časté doplňovanie, tlačiareň má navyše mesačný pracovný cyklus až 35 000 strán.


Určené pre podniky

Technológia PrecisionCore zaisťuje výstupnú kvalitu, ktorou je spoločnosť Epson známa, pričom ponúka rýchlosť, potrebnú na kancelársku, komerčnú aj priemyselnú tlač. Výtlačky schnú rýchlo vďaka atramentu DURABrite Ultra. Intuitívny dotykový displej zabezpečuje ľahkú dostupnosť funkcií a zadný ručný zásobník papiera umožňuje tlač na rôzne médiá.


Kľúčové vlastnosti

  • Automatická obojstranná tlač, skenovanie, kopírovanie a faxovanie
  • Až o 80 % nižšia spotreba energie v porovnaní s konkurenčnými farebnými laserovými tlačiarňami
  • Až o 50 % nižšie náklady na stranu v porovnaní s konkurenčnými farebnými laserovými tlačiarňami
  • Funkcia skenovania do rôznych zariadení a podpora adresárov LDAP
  • Najpokročilejšia technológia tlačových hláv Epson
  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.Neplatí pre tlačiarne HP Smart Tank, ktoré sú dodávané s kompletným balením náplní. 

Parametre a špecifikácia

Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Pripojenie
USB, LAN, WiFi Hotovo!
Formáty papiera
A4, A5, A6 Hotovo!
Funkcie skenera
Automatický podávač Hotovo!

Typ

Technológia tlače
Atramentová Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, LAN, WiFi Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4, A5, A6 Hotovo!

Skenovanie

Funkcie skenera
Automatický podávač Hotovo!

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
34 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – maximum
30 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
250 listov Hotovo!
Doba tlače prvej strany (čb tlač)
6,86 s Hotovo!
Maximálne mesačné zaťaženie
35 000 str./měsíc Hotovo!
Výstupný zásobník
150 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
342 mm Hotovo!
Hĺbka
442 mm Hotovo!
Šírka
461 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Dotykový Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Epson je technologická spoločnosť so sídlom v Japonsku. Je dcérskou spoločnosťou Seiko Group. História spoločnosti siaha až do roku 1942. Patrí medzi najvýznamnejších výrobcov tlačiarní, skenerov a multimediálnych projektorov. Ponuka spoločnosti je však oveľa širšia - zahŕňa takisto aj priemyselné roboty, registračné pokladnice a pod.

Poznámka:
» Všetky atramentové tlačiarne s WiFi
» Všetky atramentové tlačiarne – LAN

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke "balenie obsahuje" spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý deň, prosím vás má táto tlačiareň obojstranné automatické skenovanie? ďakujem

Dobrý den, jaké maximální množství miniatur software Epson Easy Photo Print ve spojení s výše uvedenou tiskárnou umístí na fotopapír formátu 10x15cm?

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať či táto tlačiareň dokáže tlačiť na pauzovací papier (je to lesklý transparentný papier). Ďakujem.

Dobrý den, obsahuje balení tiskárny i nějaké základní inkousty, abych mohl tisknout ihned po rozbalení?

Dobrý den, umožňuje tiskárna funkci účtů? Jednotlivé osoby by se přihlašovali ke svému účtu a tisk by se zapisoval k jednotlivým účtům. Aby se dalo zjistit, kdo kolik protisknul. Děkuji

Dokaze tato tlaciaren aj obojstranne kopirovat? vdaka

Diskusia a poradňa k Epson WorkForce Pro WF-5620DWF
Príslušenstvo pre Epson WorkForce Pro WF-5620DWF Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epson WorkForce Pro WF-5620DWF. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epson Workforce Pro WF-5620DWF. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epson Workforce Pro WF-5620DWF. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Epson WorkForce Pro WF-5620DWF.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií