Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ESPERANZA EKM013G

Zobraziť katalóg
ESPERANZA EKM013G
4,0 1 hodnotení
Stolný mixér 400 W, 3 stupne rýchlosti, Turbo režim, objem 1,5 l, ušlachtilá oceľ, rozdrobovanie ľadových kociek, dĺžka napájacieho kábla 1 m, farba zelená
Kód:  ESP001u Produktové číslo:  EKM013G Stránky výrobcu

ESPERANZA EKM013G

Praktický stolový mixér výrobcu Esperanza určite nájde využitie v každej domácnosti, pretože s ním ľahko pripravíte prvotriedne smoothie. Disponuje príkonom 400 wattov a môžete vyberať z 3 stupňov otáčok cez tlačidlá na prednej strane. Výhodou je tiež Turbo režim na mimoriadne rýchle rozmixovanie surovín. Kvalitný nôž z ušlachtilej ocele si poradí aj s tvrdšími kúskami a v lete vám prístroj do obľúbených drinkov dokonca nadrví ľad. Nádoba pojme až 1,5 litrov ingrediencií a dostatočne dlhý napájací kábel dosiahne tam, kam treba.

Nepostrádateľný kuchynský pomocník

  • Moderný smoothie maker s príkonom 400 W
  • 3 nastavenia rýchlosti + Turbo režim
  • Vybavený nožom z ušlachtilej ocele
  • Zvládne rozomlieť ľadové kocky
  • Nádoba s kapacitou 1,5 l
  • Napájací kábel dlhý 1 m
  • Štýlový dizajn v zeleno-bielom vyhotovení

Parametre a špecifikácia

Vhodné pre
Smoothie, Drvenie ľadu Hotovo!

Vlastnosti

Vhodné pre
Smoothie, Drvenie ľadu Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

aká je nádoba, plast/sklo ?

Dobrý den, omylem jsem koupil tento mixér, ve stejný den jako žena, mamince pod stromeček. Sešly se nám tedy 2. Ani jsem ho nevybalil. Nevíte zda se dá i toto zboží vrátit do 14ti dnů nepoužité? Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k ESPERANZA EKM013G
Príslušenstvo pre ESPERANZA EKM013G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Esperanza EKM013G PINA COLADA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ESPERANZA EKM013G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ESPERANZA EKM013G. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Esperanza EKM013.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií