Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

ESPRO Travel Press biely

Zobraziť katalóg
ESPRO Travel Press biely
French press – objem 350 ml, farba biela, dvojité steny nádoby, nápoj teplý až 4 hodiny, patentovaný mikrofilter, zastavenie extrakcie (lúhovania), bezpečné pitie priamo z nádoby, vhodný do umývačky riadu
Kód:  ESPR004 Produktové číslo:  5012T-15WT

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ESPRO Travel Press biely

French press ESPRO Travel Press z lesklého antikoru umožňuje pripraviť vynikajúce nápoje bez usadenín, a to vďaka dvojitému silikónovému tesneniu a patentovanému mikrofiltru. Materiály, z ktorých bol vyrobený, sú vysoko kvalitné. Antikorová nádoba má navyše dvojité steny, takže udrží nápoj teplý až 4 hodiny,  pričom sa o jej povrch nepopálite, umožňuje teda na cestách bezpečné pitie priamo z nej. Nepochybne vás poteší aj funkcia zastavenie lúhovania. Okrem toho disponuje fantastickým moderným dizajnom a možnosťou umývania v umývačke riadu. Ak teda ani na cestách nemôžete začať deň bez výbornej kávy alebo čaju, pozdvihnite ich prípravu na novú, vyššiu úroveň. 

Kľúčové vlastnosti

  • French press z kvalitného antikoru
  • Vhodný na cesty
  • Dvojité silikónové tesnenie
  • Patentovaný mikrofilter
  • Nápoj udrží dlho teplý, navyše sa o povrch nádoby nepopálite
  • Moderný dizajn
  • Možno ho umývať v umývačke riadu
 

Parametre a špecifikácia

Objem
350 ml Hotovo!

Vlastnosti

Objem
350 ml Hotovo!
Poznámka:
» Všetky french press

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ESPRO Travel Press biely Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ESPRO Travel Press bílý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ESPRO Travel Press weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ESPRO Travel Press weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Espro Travel Press fehér.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií