ETA 0131.90000, tlakový

Zobraziť katalóg
ETA 0131.90000, tlakový
4,8 13 hodnotení
Ryžovar nerez, viacúčelové využitie 3v1 - ryžovar, tlakový hrniec, varenie, objem 5l, 9 programov varenia, funkcia odložený štart
Kód:  EAY9151a Produktové číslo:  ETA013190000 Stránky výrobcu

ETA 0131.90000, tlakový

 ETA Biopot
Tlakový hrniec ETA Biopot
 ETA Biopot

Pokrmy plné chuti

Pomocník pre náročnú gazdinku

Spoľahlivý český výrobok

Obsluhu zvládne každý

 ETA Biopot

Pokrmy plné chuti

Multifunkčný tlakový hrniec ETA je skutočným pomocníkom vo vašej kuchyni. Varí automaticky a jedlá z neho sú chutné a nestrácajú nič zo svojich prirodzených chutí. Navyše budete prekvapení jednoduchou a intuitívnou manipuláciou a rýchlosťou varenia. Tlakový hrniec ETA vie ušetriť nielen váš čas, ale aj peniaze.

Pomocník pre náročnú gazdinku

Moderná technológia prípravy v tomto produkte skráti čas varenia o polovicu a ušetrí až 60 % energie. Staré varenie v tlakovom hrnci je dávno preč. Inovatívne systémy a nastavenia automaticky riadia tlak aj spotrebu energie a hrniec má hneď niekoľko bezpečnostných prvkov.


Bez problémov zvládne uvariť ryžu, poradí si so šošovicou, hovädzie mäso bude krásne šťavnaté a mäkké. V tomto tlakovom hrnci s príkonom 900 W zvládnete uvariť aj polievky alebo upiecť korpus.

 ETA Biopot
Úspora času
 ETA Biopot
Ideálny aj pre chalupárov

Spoľahlivý český výrobok

Tento skvelý elektrický pomocník sa hodí aj na varenie na chatách a chalupách. Môžete si ho vziať bez problémov na dovolenku a jednoducho variť aj mimo domova. Varenie je rýchle, zdravé a bezpečné. Jednou z nastaviteľných vychytávok je odložený štart. Kapacita varnej nádoby je 5 l a má moderný a toľko žiadaný teflónový povrch.

Obsluhu zvládne každý

Tlakový hrniec ETA môže ďalej ponúknuť moderný a elegantný dizajn v kombinácii čiernej a nerezu, ako aj jednoduché ovládanie. Najdlhšia doba varu je 1,5 h. V priebehu varenia je veľkým pomocníkom aj atraktívny, na modro podsvietený LCD displej, ktorý vás informuje o práve prebiehajúcom type a fáze varenia. Veľkou výhodou je tiež odpojiteľný prívodný kábel.

ETA vám na hrniec poskytuje predĺženú záruku 5 rokov na vykurovacie teleso.

 ETA Biopot
Podsvietený LCD displej

Parametre a špecifikácie:

Materiál:

Nerez

Ovládanie:
Podsvietený displej
Jednoduché ovládanie

Funkcie a vlastnosti:
9 programov varenia (ryža, zelenina, polievka, hydina, mäso, ryby, strukoviny, ohrev, voľba varenia)
Jednoduchá údržba vďaka nepriľnavému povrchu nádoby
Funkcia udržiavania teploty
Funkcia pečenia
Jednoduché ovládanie - české menu

Objem:
5 l

Parametre a špecifikácia

Typ
Ryžovar, Tlakový hrniec Hotovo!
Funkcie
Udržanie teploty, Odložený štart Hotovo!
Príkon
900 W Hotovo!
Objem
5 l Hotovo!

Typ

Typ
Ryžovar, Tlakový hrniec Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Udržanie teploty, Odložený štart Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
900 W Hotovo!
Objem
5 l Hotovo!

ETA je česká značka, ktorej história siaha do roku 1943, kedy boli položené základy výroby elektrických spotrebičov v Hlinsku. ETA si zakladá najmä na troch aspektoch: KVALITA – ETA ako jediná firma v ČR má vlastnú profesionálnu skúšobňu, v ktorej zaisťuje vysoký štandard výrobkov aj servisu. INTELIGENTNÉ RIEŠENIA – produkty sú navrhnuté s maximálnym citom pre detail. DIZAJN – ETA si zakladá na prívetivom a atraktívnom dizajne všetkých výrobkov a spolupracuje s poprednými českými dizajnérmi. To je ETA – tradičná česká značka.

Poznámka:
» Všetky elektrické tlakové hrnce
» Všetky ryžovary
» Všetky vstavané sporáky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ETA 0131.90000, tlakový Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA 0131.90000, tlakový. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ETA 0131.90000, tlakový.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií