AD homeoffice AD homeoffice

ETA 0502.90000 Mio Blue

Zobraziť katalóg
ETA 0502.90000 Mio Blue
4,8 6 hodnotení
Vreckový vysávač 700W, sáčok 4l, HEPA filter 12, indikácia plnosti prachového vrecka, mäkčené kolesá, kovová teleskopická trúbka, univerzálna podlahová hubica, parketová hubica, štrbinová a vankúšová hubica
Kód:  EAD1012l3 Produktové číslo:  ETA050290000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ETA 0502.90000 Mio Blue

Tento praktický podlahový vysávač je s HEPA filtrom pre najlepšiu čistotu vysávania vhodný pre alergikov. Určite oceníte nastavenie pracovnej výšky teleskopickej trubice pre pohodlné vysávanie bez zbytočného ohýbania. Vysávač je ďalej vybavený ECO motorom, ktorý vyniká veľkou úspornosťou a navyše vás prekvapí tichým chodom. Kábel vysávača sa navíja nášľapným tlačidlom. Pohyb vysávača je uľahčený pomocou otočného predného kolieska a veľkých plastifikovaných kolies vzadu, ktoré poskytujú elegantný a plynulý pohyb do všetkých strán. K dispozícii máte príslušenstvo, kam patrí univerzálna dvojpolohová podlahová hubica, účinná parketová hubica, štrbinová hubica, vankúšová hubica a kefka s jemnými štetinkami.

Bezpečnosť prevádzky je zaistená tepelnou ochranou proti prehriatiu. Ďalej máte k dispozícii elektronickú reguláciu sacieho výkonu, signalizáciu plnosti prachového vrecka Unibag a poistku proti chýbajúcemu vrecku. Veľký akčný rádius 10 ma dostatočný výkon robí z tohto podlahového vysávača ten najlepší a najúčinnejší prostriedok pre vysávanie a udržiavanie čistoty. Uľahčite si prácu pri upratovaní s týmto praktickým vysávačom Eta.

Hlavné prednosti

  • HEPA filter
  • Bohaté príslušenstvo
  • Veľký akčný rádius: 10 m
  • Teleskopická nerezová trubica
  • Elektronická regulácia výkonu
  • ECO motor
  • Typ prachového vrecka: Unibag
 

Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
7 m Hotovo!
Akčný rádius
13 m Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
7 m Hotovo!
Akčný rádius
13 m Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Parketová, Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
700 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
71 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
43 cm Hotovo!
Výška
25,5 cm Hotovo!
Hĺbka
31,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
7,1 kg Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!
Viac parametrov

ETA je česká značka, ktorej história siaha do roku 1943, kedy boli položené základy výroby elektrických spotrebičov v Hlinsku. ETA si zakladá najmä na troch aspektoch: KVALITA – ETA ako jediná firma v ČR má vlastnú profesionálnu skúšobňu, v ktorej zaisťuje vysoký štandard výrobkov aj servisu. INTELIGENTNÉ RIEŠENIA – produkty sú navrhnuté s maximálnym citom pre detail. DIZAJN – ETA si zakladá na prívetivom a atraktívnom dizajne všetkých výrobkov a spolupracuje s poprednými českými dizajnérmi. To je ETA – tradičná česká značka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jakou má hmotnost tento vysavač? Děkuji.

Diskusia a poradňa k ETA 0502.90000 Mio Blue
Príslušenstvo pre ETA 0502.90000 Mio Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA 0502 90000 Mio Blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ETA 0502 90000 Mio Blue.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií