Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ETA 138890010

Zobraziť katalóg
ETA 138890010 + 5 rokov záruka na kompresor po registrácií
5 2 hodnotení
Americká chladnička dvojdverová, energetická trieda A+, objem chladničky 291 l, objem mrazničky 145 l, počet políc chladničky 4, počet priehradiek mrazničky 6, antikorová farba, funkcie: no Frost, 177×90.5×59.5 cm (V׊×H)
Kód:  EAV105b21 Produktové číslo:  ETA138890010 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ETA 138890010

Máme pre vás pripravenú americkú chladničku s vyhotovením side by side. Spotrebič ETA 138890010 patrí do energetickej triedy A+, chladnička tak bude šetrná nielen k životnému prostrediu ale aj k vašej peňaženke. Určite oceníte aj tichú prevádzku americkej chladničky ETA, ktorej hladina hlučnosti neprekračuje hodnotu 43 dB a nie je teda problém chladničku umiestniť aj do kuchýň spojených s obývačkou. Hlavnou prednosťou americkej chladničky je ale jej mamutí objem. Na skladovanie vašich potravín je k dispozícii až 436 litrov vnútorného priestoru. Chladnička 138890010 zaujme aj svojim moderným dizajnom z nehrdzavejúcej ocele s povrchovou úpravou proti odtlačkom prstov, dômyselnými funkciami a celkovým kvalitným spracovaním. 

Kľúčové vlastnosti americkej chladničky ETA 138890010

  • Americká chladnička „side by side" vo vyhotovení z nehrdzavejúcej ocele
  • Obrovský vnútorný priestor 436 litrov
  • Úsporná energetická trieda A+
  • Jednoduché ovládanie pomocou prehľadného LED displeja
  • Varovný signál upozorní na nedovreté dvere
  • Oddelené ovládanie chladiaceho a mraziaceho priestoru
  • Doba skladovania pri poruche je až 10 hodín
  • Kvalitné LED osvetlenie
  • Kapacita mrazenia 10 kg/24 hodín
  • Beznámrazová technológia NoFrost

Chladnička ETA ponúka dostatok priestoru

Americká chladnička ETA 138890010 poteší svojím intuitívnym ovládaním pomocou prehľadného LED displeja. Ten je umiestnený na prednej strane dvierok. Po ich otvorení sa vám ponúka využitie ako chladiacej časti s objemom 291 litrov, tak mraziacej časti s objemom 145 litrov. Určite vás poteší prítomnosť prehľadných políc s ochranou proti rozliatiu, ktorých výšku môžete nastaviť presne podľa vašich aktuálnych potrieb. Súčasťou sú aj veľké zásuvky na zeleninu a ovocie. Bez problémov uskladníte aj dvojlitrové fľaše v priehradkách vo dverách chladničky. 

Moderné technológie sú pripravené vám slúžiť

Žiadna námraza vás už nedonúti strácať čas odmrazovaním spotrebiča. Špeciálna technológia NoFrost bráni tvorbe námrazy a zabezpečí čo najvyššiu úsporu energie. Veľmi praktická je aj prítomnosť Superchladenia, Supermrazenia a varovného signálu otvorených dverí. Chladnička je schopná zmraziť až 10 kg potravín počas 24 hodín a pri výpadku elektrickej energie sa o svoje potraviny nemusíte báť po dobu až 10 hodín. Vďaka prítomnosti LED osvetlenia budete mať o stave potravín vždy perfektný prehľad.

Parametre a špecifikácia

Celkový úžitkový objem chladničky
436 l Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Typ chladničky
Americká chladnička – 2 dvierka Hotovo!
Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Typ chladničky

Typ chladničky
Americká chladnička – 2 dvierka Hotovo!
Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
Hotovo!
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
Hotovo!
Počet chladiacich okruhov chladničky
1 × Hotovo!
Celkový úžitkový objem chladničky
436 l Hotovo!
Mraziaci výkon chladničky za 24 h
10 kg Hotovo!

Farba chladničky

Farba chladničky
Strieborná Hotovo!

Rozmery chladničky

Výška chladničky
177 cm Hotovo!

Hmotnosť chladničky

Hmotnosť chladničky
83 kg Hotovo!
Viac parametrov

ETA je česká značka, ktorej história siaha do roku 1943, kedy boli položené základy výroby elektrických spotrebičov v Hlinsku. ETA si zakladá najmä na troch aspektoch: KVALITA – ETA ako jediná firma v ČR má vlastnú profesionálnu skúšobňu, v ktorej zaisťuje vysoký štandard výrobkov aj servisu. INTELIGENTNÉ RIEŠENIA – produkty sú navrhnuté s maximálnym citom pre detail. DIZAJN – ETA si zakladá na prívetivom a atraktívnom dizajne všetkých výrobkov a spolupracuje s poprednými českými dizajnérmi. To je ETA – tradičná česká značka.

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky americké chladničky s No Frost
» Všetky americké dvojdverové chladničky
» Všetky americké dvojdverové chladničky, americké chladničky s výrobníkom ľadu a americké chladničky s prívodom vody

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Mám tuto lednici už 14 dní a přijde mi, že lednice pořád běží. Je třeba 15-30 min. v klidu a pak se zase zapne a běží buď kompresor nebo ventilátor +mezi tím co je v klidu tak začne tak na 20 sekund bzučet. Je to u těchto lednice normální? Děkuji za info

Diskusia a poradňa k ETA 138890010
Príslušenstvo pre ETA 138890010 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA 1388 90010 SLIM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ETA 138890010 SLIM.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií