Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ETA 1493 90010 Andare Animal

Zobraziť katalóg
ETA 1493 90010 Andare Animal
4,8 44 hodnotení
Bezvreckový vysávač – príkon 990 W, sací výkon 300 W, objem prachovej nádoby 2,2 l, HEPA filter, elektronická regulácia sacieho výkonu, kovová teleskopická trubica, štrbinová a vankúšová hubica, turbohubica, podlahová hubica, malá turbokefa
Kód:  EAD1011a7 Rozšírená záruka +12 mesiacov Produktové číslo:  ETA149390010 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ETA 1493 90010 Andare Animal

Pomocník pro milovníky domácích mazlíčků

Ideálny pre domácnosti s maznáčikmi

ETA Andare Animal je bezvreckový vysávač, ktorý vďaka prítomnosti ECO motoru vyniká predovšetkým svojou úspornosťou. Vo svojej kategórii tiež patrí medzi prístroje s vysokým sacím výkonom až 300 W. Špeciálne príslušenstvo predurčuje tento vysávač na použitie predovšetkým v domácnostiach s domácimi miláčikmi.


Pohodlné vysávanie

Vysávač nezaujme len svojím výkonom ale aj moderným a funkčným dizajnom, veľkými kolesami a praktickým rozvrhnutím ovládacích prvkov. Kompaktné rozmery a nízka hmotnosť prispieva k lepšiemu komfortu pri vysávaní aj ľahšiemu skladovaniu vysávača.

Komfortní vysávání

Andare Animal

Kľúčové vlastnosti

  • Úsporný ECO motor s príkonom 990 W
  • Vysoká účinnosť vysávania
  • Unikátny nadstavec DermoPet na ošetrenie kože a srsti domácich miláčikov – zbavuje zvieratá nečistôt, škodlivín a alergénov (napr. prach, pele, roztoče), pričom tiež eliminuje rôzne patogény a pôsobí ako stimulátor funkcie kože
  • Variabilita príslušenstva – široká škála hubíc a nadstavcov
  • Vhodný pre alergikov vďaka kvalitnej niekoľkonásobnej filtrácii

Jednoduchá manipulácia

Praktické držadlo uľahčuje prenášanie vysávača a nechýba ani automatické navíjanie kábla.

Držadlo pro snadnou manipulaci

Praktické funkce

Inteligentné funkcie

Tento model vysávača disponuje zmäkčenými pojazdovými kolieskami, ktorých výhodou je, že nepoškriabu podlahu. Vo výbave je aj signalizácia plnosti prachovej nádoby, elektronická regulácia výkonu, kvalitný HEPA filter, alebo napríklad aktívna ochrana motora proti prehriatiu.


Všestranný pomocník

Spolu s vysávačom získate aj špeciálne príslušenstvo ako napr. veľkú aj malú turbokefu pre efektívne vysávanie vlasov či zvieracej srsti z kobercov. Ďalej potom univerzálnu podlahovú hubicu, kovovú teleskopickú trubicu, vankúšovú a štrbinovú hubicu a kefku s jemnými štetinkami.

Pripojovací priemer príslušenstva je 35 mm. S dĺžkou kábla 6 m má vysávač akčný rádius až 9 m.

Vysávání v každé situaci

Za kvalitou si stojí!

ETA si je svojimi výrobkami istá, preto dáva predĺženú záruku na motor a to na 5 rokov! Pre získanie záruky sa stačí registrovať na stránkach ETY.

Dodávané príslušenstvo

  • Univerzálna podlahová hubica s výsuvnou kefou
  • Turbokefa
  • Malá turbokefa
  • Unikátny nadstavec DermoPet pre starostlivosť o srsť domácich maznáčikov
  • Kovová teleskopická trubica
  • Vankúšová hubica
  • Štrbinová hubica
  • Kefka s jemnými štetinkami

Parametre a špecifikácia

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
6 m Hotovo!
Akčný rádius
9 m Hotovo!

Určenie

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
6 m Hotovo!
Akčný rádius
9 m Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Parketová, Štrbinová Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
990 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
79 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
40 cm Hotovo!
Výška
28 cm Hotovo!
Hĺbka
29,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
7,33 kg Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!
Viac parametrov

ETA je česká značka, ktorej história siaha do roku 1943, kedy boli položené základy výroby elektrických spotrebičov v Hlinsku. ETA si zakladá najmä na troch aspektoch: KVALITA – ETA ako jediná firma v ČR má vlastnú profesionálnu skúšobňu, v ktorej zaisťuje vysoký štandard výrobkov aj servisu. INTELIGENTNÉ RIEŠENIA – produkty sú navrhnuté s maximálnym citom pre detail. DIZAJN – ETA si zakladá na prívetivom a atraktívnom dizajne všetkých výrobkov a spolupracuje s poprednými českými dizajnérmi. To je ETA – tradičná česká značka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, opat nezmysel pri vysavaci mate, ze "Vytaz Dtestu", ale tento vysavac je az 81. v rebricku Dtest, ako moze byt vitaz? Prosim o preverenie a nasledne nieco uverejnovat. Tento vysavac skoncil opat ako uspokojivy !!! Dakujem Peter

Dobrý den, na tento druh vysavače je možné dokoupit ten HEPA FILTR??Domnívám se že asi ano když není umyvatelný v příslušenství jsem ho bohužel nenašel.Moc díky za info váš spokojený zákazník Roman

Diskusia a poradňa k ETA 1493 90010 Andare Animal
Príslušenstvo pre ETA 1493 90010 Andare Animal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA 1493 90010 Andare Animal. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ETA 1493 90010 Andare Animal porzsák nélküli porszívó.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií