AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

ETA 1505.90000

Zobraziť katalóg
ETA 1505.90000
5 4 hodnotení
Vreckový vysávač príkon 900W, sáčok 3l, hlučnosť 76dB, elektronická regulácia sacieho výkonu, signalizácia plnosti prachového vrecka, kovová teleskopická trubka, univerzálna podlahová hubica, štrbinová a vankúšová hubica
Kód:  EAD1012b Produktové číslo:  ETA150590000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ETA 1505.90000

S moderným, dizajnovo podareným vysávačom ETA Divine 1505.90000 bude upratovaní radosť i potešenie. Je vybavený vysoko úsporným ECO motorom s príkonom 900 W, aktívnou ochranou proti spáleniu a elektronickou reguláciou sacieho výkonu, vďaka čomu budete za váš upratovanie platiť len toľko, koľko je skutočne potrebné.

Elegantný a inteligentný

Hoci sa jedná o vreckový vysávač, nemusíte nijako zúfať. Aj keď sa vám podarí vysoký objem 3 l vrecka UNIBAG naplniť, vďaka prítomnosti šikovné signalizácia plnosti prachového vrecka budete vždy vedieť, koľko podláh ešte stihnete dokonale vysať. Aby váš upratovanie mal dokonalý zmysel, účinnú filtráciu všetkých nežiaducich nečistôt a mikroorganizmov následne zaisťuje HEPA filter triedy 12. Okrem udržiavania zdravého prostredia vášho bytu, či domu potom navyše budete vysávať štýlovo, pretože vďaka elegantnému vajíčkovitému tvary s nápadnou kombináciou čiernej a zelenej farby si vášho nového prístroja ihneď všimnú všetci členovia domácnosti aj návštevy.

Bohaté príslušenstvo

Keďže vysávač je len tak dobrý, ako dobré je jeho príslušenstvo, dostal ETA Divine 1505.90000 do vienka hneď niekoľko nástavcov, s ktorými vám vysávanie pôjde zase o niečo lepšie od ruky. Okrem kovové teleskopické trubice sa tak jedná aj o univerzálny podlahovú hubicu s výsuvnou kefou, parketovú, štrbinovú aj vankúšovú hubicu a kefku. Pre zvýšený užívateľský komfort bol vysávač vybavený ergonomicky tvarovanou rukoväťou a ochranu drevených, či parketových podláh zaisťujú mäkčená kolesá, čím je zabránené nechcenému poškriabaniu a ďalšie ujme náchylných povrchov.

Kľúčové vlastnosti

  • ECO motor s nižším príkonom 900 W pre úsporu elektrickej energie
  • Vysoký sací výkon 320 W
  • Tichý chod 76 dB (A) pre komfortné vysávanie
  • Akčný rádius 11 metrov
  • Dĺžka napájacieho kábla 8 metrov
  • jednoduché zostavenie pre rýchle použitie
  • Mäkčená kolesá šetrná k hladkým podlahám (PVC, vinyl, linoleum, plávajúce, drevené a pod.)
  • Parkovanie vo vertikálnej i horizontálnej polohe
  • Bezpečnostná poistka chýbajúceho sáčku

Príslušenstvo:
Univerzálna podlahová trubice s výsuvnou kefou
Parketová hubica na tvrdé podlahy (parkety, plávajúca podlaha, dlažba, lino a pod.)
Nasávacej rúrky (kovová, teleskopická)
Vankúšová trubica
Štrbinová trubice
Kefka s jemnými štetinkami
2x sáčok Unibag

Parametre a špecifikácia

Dĺžka kábla
8 m Hotovo!
Hubica
Štrbinová Hotovo!
Typ filtra
HEPA filter Hotovo!
Príkon
900 W Hotovo!

Vlastnosti

Dĺžka kábla
8 m Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
900 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
76 dB Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

ETA je česká značka, ktorej história siaha do roku 1943, kedy boli položené základy výroby elektrických spotrebičov v Hlinsku. ETA si zakladá najmä na troch aspektoch: KVALITA – ETA ako jediná firma v ČR má vlastnú profesionálnu skúšobňu, v ktorej zaisťuje vysoký štandard výrobkov aj servisu. INTELIGENTNÉ RIEŠENIA – produkty sú navrhnuté s maximálnym citom pre detail. DIZAJN – ETA si zakladá na prívetivom a atraktívnom dizajne všetkých výrobkov a spolupracuje s poprednými českými dizajnérmi. To je ETA – tradičná česká značka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ETA 1505.90000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA 1505.90000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ETA 1505.90000.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií