AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

ETA 1587 90000 Isabela

Zobraziť katalóg
ETA 1587 90000 Isabela
4,3 4 hodnotení
Rýchlovarná kanvica 2200 W, objem 1,7 l, regulácia teploty ohrevu vody 30 - 100 °C, funkcia Keep Warm, LCD displej, umývateľný, vyberateľný a odvápňovací filter, čierna
Kód:  EAN1152f1 Produktové číslo:  ETA158790000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ETA 1587 90000 Isabela

vypnuté
Rychlovarná konvice ETA 1587 90000 Isabela
vypnuté
Objem 1,7 litrů

Objem 1,7 litrov

vypnuté
Regulace teploty

Regulácia teploty

vypnuté
Funkce KEEP WARM

Funkcia KEEP WARM

vypnuté
Odnímatelný filtr

Odnímateľný filter

vypnuté
Rychlovarná konvice ETA 1587 90000 Isabela

Veľmi rýchly ohrev vody

Elektronická varná kanvica so skvelým dizajnom, vo vysokokvalitným antikorovom vyhotovení a s mnohými užitočnými funkciami. Poskytuje komfort veľmi rýchleho ohrevu vody aj ovládanie pomocou prehľadného LCD displeja. Možnosť plynulej regulácie ohrevu vody je ideálna na prípravu zeleného čaju, instantných nápojov alebo detského mlieka. S funkciou keep warm môžete mať vodu ohriatu na požadovanú teplotu počas ľubovoľne dlhej doby.

Trojnásobný bezpečnostný systém

Bezpečnosť zaisťuje nielen automatický systém vypínania pri dosiahnutí bodu varu, ale aj trojnásobný bezpečnostný systém aktivujúci bezpečnostnú poistku - pri nebezpečenstve prehriatia, v prípade chodu naprázdno alebo sňatia z podstavca. Vďaka vodoznaku v zadnej časti môžete jednoducho kontrolovať hladinu vody. Samozrejmosťou je ako svetelná a zvuková signalizácia dosiahnutia požadovanej teploty vody, tak aj vyberateľné filtračné sitko proti usadzovaniu vodného kameňa.

vypnuté
Trojnásobný bezpečnostní systém
vypnuté
Eta Isabela

Plynulá regulácia teploty

Pripravujete niekoľkokrát denne detské mlieko? Potom vám táto kanvica ušetrí veľa času. Umožňuje nastaviť ohrev vody na požadovanú teplotu od 30 do 100 °C a navyše vám vďaka funkcii keep warm udrží vodu ohriatu na teplotu, ktorú ste si nastavili, počas ľubovoľne dlhej doby.

Chytrá řešení

Inteligentné riešenia

Naše produkty sa snažíme navrhovať pre české a slovenské domácnosti s maximálnym citom pre detail.

Tradice

Tradícia

História značky ETA siaha do roku 1943, kedy boli položené základy výroby elektrických spotrebičov v Hlinsku.

Kvalita

Kvalita

ETA ako jediná firma v ČR má vlastnú profesionálnu skúšobňu, v ktorej zaisťuje vysoký štandard výrobkov aj servisu.

Design

Dizajn

Zakladáme si na prívetivom a atraktívnom dizajne našich produktov. Spolupracujeme s poprednými českými dizajnérmi.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál
Nerez Hotovo!

Vlastnosti

Objem
1,7 l Hotovo!
Funkcie
Automatické vypnutie, Udržanie teploty, Ochrana proti prehriatiu, Regulácia teploty, Ukazovateľ vodnej hladiny, Zvuková signalizácia Hotovo!
Príkon
2 200 W Hotovo!
Typ filtra
Vyberateľný Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

ETA je česká značka, ktorej história siaha do roku 1943, kedy boli položené základy výroby elektrických spotrebičov v Hlinsku. ETA si zakladá najmä na troch aspektoch: KVALITA – ETA ako jediná firma v ČR má vlastnú profesionálnu skúšobňu, v ktorej zaisťuje vysoký štandard výrobkov aj servisu. INTELIGENTNÉ RIEŠENIA – produkty sú navrhnuté s maximálnym citom pre detail. DIZAJN – ETA si zakladá na prívetivom a atraktívnom dizajne všetkých výrobkov a spolupracuje s poprednými českými dizajnérmi. To je ETA – tradičná česká značka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, chtel bych se zeptat k "ETA 1587 90000 Isabela".V infu o produktu je uvedeno "Plynulá regulace teploty ohřevu vody 30 - 100 °C". 1. Znamena to, ze minimalni teplota vody, na kterou se da v teto konvici ohrat je 30°C? V manualu k teto konvici, ale tato teplota uvedena neni - jako minimum tam je neprimo popsano 40. 2. Ohrev se da nastavit po 10°C - nikoliv po 1°C - je toto spravna informace? Dekuji, V.Malec

Na obrazku je napsane o zaruce 3 roky, ale definovanych je 24 mesicu. Jde nejak dosahnout na delsi zaruku ci je to jen obrazek skopirovany z jinych stranek?

Diskusia a poradňa k ETA 1587 90000 Isabela
Príslušenstvo pre ETA 1587 90000 Isabela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA 1587 90000 Isabela. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ETA 1587 90000 Isabela.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií