AD homeoffice Aplikace

ETA 3322.90000 Charlotte

Zobraziť katalóg
ETA 3322.90000 Charlotte
4,9 15 hodnotení
Kulmofén 1000W, 2 rýchlosti prúdenia vzduchu, ionizácie, chladný vzduch, usmerňovač prúdu vzduchu, kefa so zásuvnými hrotmi 30 mm, ondulačný nadstavec 19 mm, okrúhla kefa 33 mm, guľatý nadstavec v kombinácii štetinových a plastových tŕňov 21 mm, veľká guľatá kefa 50 mm
Kód:  EAT4221q Produktové číslo:  ETA332290000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ETA 3322.90000 Charlotte

Byť šik, je snom každej ženy. Vytvorte si vďaka tomuto produktu od spoločnosti Eta vlasy presne podľa svojich predstáv. Kombinuje totiž hneď dve, pre ženu dôležité veci, v jednom. Do do rúk dostávate nielen kulmu, ale aj perfektný fén. Buďte tak vždy elegantná so štýlovými účesmi, ktoré si vytvoríte jednoducho a rýchlo.

Hlavné prednosti

  • Prepínač pre voľbu 2 rýchlostí prúdenia a teploty vzduchu
  • Funkcia ionizácie pre reguláciu kudrnatenia a statického náboja vo vlasoch
  • Tlačidlo CARE pre okamžité zníženie teploty prúdiaceho vzduchu
  • Ochrana proti prehriatiu zaisťujúce bezpečnú prevádzku
  • Otočný napájací kábel pre pohodlnú manipuláciu
  • Ľahké nasadzovanie a výmena príslušenstva
  • Praktické očko na zavesenie
  • Cestovné púzdro pre uloženie prístroja aj bohatého príslušenstva

Kulma, kefa a fén v jednom

Tento výrobok sa stane skvelým pomocníkom pri každodennej úprave vašich vlasov. Vďaka bohatému príslušenstvo ho môžete využívať ako klasickú kulmu, teplovzdušnú kefu na vlasy či fén. Kulma je vybavená funkciou ionizácie so svetelnou signalizáciou, ktorá spoľahlivo ochráni vaše vlasy pred tepelným poškodením. Vybrať si môžete z dvoch rýchlostí prúdenia vzduchu. Iste oceníte aj praktické tlačidlo pre okamžité chladenie. Vďaka otočnému káblu je manipulácia s týmto kulmofénom veľmi jednoduchá. Moderný a hlavne účelný je aj dizajn tohto kulmofénu, ktorý sa stane vašim parťákom pri tvorbe každodenných účesov.

Bohaté príslušenstvo

  • guľatý nadstavec v kombinácii štetinových a plastových tŕňov s priemerom 21 mm
  • guľatý nadstavec s plastovými tŕňmi s priemerom 33 mm
  • guľatý nadstavec so zaťahovacími tŕňmi s priemerom 30 mm
  • ondulačný nadstavec s priemerom 19 mm
  • koncentrátor prúdu vzduchu
  • veľký guľatý nadstavec s plastovými tŕňmi s priemerom 50 mm

ETA je česká značka, ktorej história siaha do roku 1943, kedy boli položené základy výroby elektrických spotrebičov v Hlinsku. ETA si zakladá najmä na troch aspektoch: KVALITA – ETA ako jediná firma v ČR má vlastnú profesionálnu skúšobňu, v ktorej zaisťuje vysoký štandard výrobkov aj servisu. INTELIGENTNÉ RIEŠENIA – produkty sú navrhnuté s maximálnym citom pre detail. DIZAJN – ETA si zakladá na prívetivom a atraktívnom dizajne všetkých výrobkov a spolupracuje s poprednými českými dizajnérmi. To je ETA – tradičná česká značka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

prosím, dá se měnit směr otáčení?

Diskusia a poradňa k ETA 3322.90000 Charlotte
Príslušenstvo pre ETA 3322.90000 Charlotte Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA 3322 90000 Charlotte. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ETA 3322 90000 Charlotte.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií