Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ETA 339390001

Zobraziť katalóg
ETA 339390001 + 5 rokov záruka na čerpadlo po registrácií
Vstavaná umývačka riadu plne integrovaná, energetická trieda A+++, 14 súprav riadu, hlučnosť 44 dB, príborový kôš, odložený štart, ochrana proti pretečeniu, nastaviteľné koše a displej, výška 81.5 cm, šírka 59.8 cm, hĺbka 55 cm,
Kód:  ETMY006 Produktové číslo:  ETA339390001 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ETA 339390001

Cenovo dostupná úplne integrovaná vstavaná umývačka ETA 339390001 umyje naraz až 14 súprav riadu. Aj napriek množstvu moderných funkcií bude šetrná k vašej peňaženke, pretože patrí do energeticky úspornej triedy A+++. Ďalšou nespornou výhodou je veľmi tichý chod vďaka technológii Deep Silent, takže pri nej môžete pokojne odpočívať bez toho, aby vás pri umývaní rušila – hlučnosť pri prevádzke nepresahuje hodnotu 44 dB. Umývačka ETA s 360-stupňovým systémom sprchovania INNOWASH ponúka až 9 nastavených programov. Okrem tých klasických ako napríklad intenzívny, normálny, ECO umývanie, alebo sklo je možné využiť aj niekoľko doplnkových funkcií ako je extra sušenie, extra čistenie, funkcia expres. alebo 2-zónové umývanie.

Kľúčové vlastnosti umývačky ETA 339390001

  • Cenovo dostupná umývačka ETA na 14 súprav riadu
  • Energetická trieda A+++
  • Úplne integrovaná
  • 9 umývacích programov
  • Samočistiaci mikrofilter
  • Doplnkové funkcie
  • Horný nastaviteľný kôš

Dostatok priestoru a ovládanie umývačky ETA

Po otvorení dvierok umývačky nájdete samostatnú príborovú zásuvku a 2 veľké zásuvky so sklopnými priehradkami na taniere. Veľkou výhodou je, že horný kôš môžete nastaviť podľa vlastnej potreby.  Integrované elektronické ovládanie je jednoduché a v kombinácii s informačným LED displejom to zvládne naozaj každý. Na paneli však nájdete aj veľmi užitočný ukazovateľ nedostatku soli, či leštidla. To ale nie je všetko! Začiatok programu môžete bez problémov odložiť až o 24 hodín a súčasťou je samozrejme aj poistka proti pretečeniu. Samočistiaci mikrofilter efektívne zbaví vodu zvyškov jedla a udržuje ju tak neustále čistú.

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart Hotovo!
Bezpečnostné funkcie umývačky
Ochrana proti pretečeniu Hotovo!

Vlastnosti

Uloženie príborov
Kôš Hotovo!
Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
82 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
55 cm Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,4 m (1,4 m) Hotovo!
Viac parametrov

ETA je česká značka, ktorej história siaha do roku 1943, kedy boli položené základy výroby elektrických spotrebičov v Hlinsku. ETA si zakladá najmä na troch aspektoch: KVALITA – ETA ako jediná firma v ČR má vlastnú profesionálnu skúšobňu, v ktorej zaisťuje vysoký štandard výrobkov aj servisu. INTELIGENTNÉ RIEŠENIA – produkty sú navrhnuté s maximálnym citom pre detail. DIZAJN – ETA si zakladá na prívetivom a atraktívnom dizajne všetkých výrobkov a spolupracuje s poprednými českými dizajnérmi. To je ETA – tradičná česká značka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, co prosím Vás znamená, že je myčka ne-vhodná do IKEA kuchyně METOD? Děkuji

Dobrý deň, na obrázku má umývačka madlo. Chcem sa opýtať či je plne vstavaná t.j. čelo bude ako kuchyňa? To madlo je tam nevyhnutné resp. je možné použiť aj iný typ?

Htěla bych poprosit o informaci, jestli má tahle byla funkci, že při skončení programu svítí u podlahy světlo? Díky Vlaďka

Dobrý den, mohu se zeptat, je to tedy označení A++ nebo A+++???

Diskusia a poradňa k ETA 339390001
Príslušenstvo pre ETA 339390001 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA 339390001.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií