Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ETA 3501 90000 Manoa Animal

Zobraziť katalóg
ETA 3501 90000 Manoa Animal
4,8 32 hodnotení
Vreckový vysávač – príkon 850W, syntetické vrecko Unibag 3l, HEPA 13 filter, hlučnosť 74dB, kovová teleskopická trubica, univerzálna podlahová, nadstavec DermoPet na zvieraciu srsť, turbokefa, malá turbokefa, štrbinová hubica, vankúšová hubica
Kód:  EAD1012c Produktové číslo:  ETA350190000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ETA 3501 90000 Manoa Animal

Výkon proti nečistote aj zvieracím chĺpkom

Vysávač ETA Maona Animal je skvelým spoločníkom pre upratovanie každej domácnosti. Obzvlášť to platí, ak máte doma štvornohého maznáčika. Tento model je vybavený 850 W úsporným motorom ECO. Ten disponuje vysokým sacím výkonom pri udržaní nízkeho príkonu. Šetrí tak značné množstvo elektrickej energie. Pomáha tomu tiež elektronická regulácia, vďaka ktorej nastavíte optimálny výkon podľa aktuálneho povrchu a miery znečistenia.
 

  • Úsporný ECO motor
  • Štvornásobná filtrácia s HEPA filtrom
  • Ochrana proti alergénom
  • Starostlivosť o domácich miláčikov
  • Ochrana motora proti prehriatiu
  • Signalizácia plnosti prachového vrecka

Filtrujeme prach i alergény

Filtrácia prebieha v štyroch fázach. Na začiatku sú zachytené najväčšie nečistoty prachovým vreckom Unibag s objemom 3 l. Častice, ktoré nezachytí vrecko, sa spoľahlivo filtrujú cez ďalšie dva mikrofiltre. Keď vzduch opustí vysávač, prejde ešte HEPA filtrom triedy 13 vo výfukovej časti. Tento proces zabezpečuje, že vzduch, opúšťajúci zariadenie, je úplne zbavený nečistôt a alergénov.

ETA Manoa Animal

Nadstavce pre každý deň

Multifunkčnosť vysávača udáva množstvo dodávaných nadstavcov. ETA Maona Animal má v tomto smere naozaj čo ponúknuť. Upratovanie chlpov, najmä z kobercov, uľahčí turbokefa s rotačnou kefou. V balení nájdete aj malú turbokefu určenú pre vysávanie čalúnenia.


Špecialista na srsť vašich miláčikov

Špecialista na srsť vašich miláčikov

Najmä vaši domáci maznáčikovia ocenia nadstavec DermoPet, ktorý je určený pre starostlivosť o srsť. Jeho špeciálne nadstavce obsahujú hrubý aj jemný hrebeň a kefu. Vyčešete tak ľahko nadbytočné chĺpky rovno zo srsti vašich maznáčikov, a súčasne im poskytnete príjemnú masáž kože.


Vysávač ako má byť

Štandardné vysávanie domácnosti zvládnete po nasadení univerzálnej podlahovej hubice s výsuvnou kefou. Tá je vhodná pre všetky druhy podláh a spolu s kovovou teleskopickou rúrkou tvorí dokonalú kombináciu pri každodennom upratovaní. Akčný rádius toho spojenie je 12 m. Ťažko dostupné miesta vysajete štrbinovou hubicou alebo prídavnou kefkou. Pri vysávači nájdete tiež hubicu na vankúše. Ergonomická rukoväť pomáha pri pohodlnom používaní rovnako ako dve parkovacie polohy pre uskladnenie podlahovej hubice.

Záruka

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Za kvalitou si stojí!

ETA si je svojimi výrobkami istá, preto dáva predĺženú záruku na motor a to na 5 rokov! Pre získanie záruky sa stačí zaregistrovať na stránkach Ety.


Parametre a špecifikácia:

Príslušenstvo v balení:

  • Univerzálna podlahová hubica s výsuvnou kefou
  • Turbokefa pre efektívnejšie vysávanie kobercov, účinne pozbiera vlasy i zvieraciu srsť
  • Malá turbokefa je určená pre vysávanie čalúnenia – účinne z nich pozbiera vlasy i zvieraciu srsť
  • Špeciálny nadstavec DermoPet pre starostlivosť o srsť domácich maznáčikov (obsahuje hrubý/jemný hrebeň, kefu a kĺbovú kefu, redukciu pre pripojovací priemer 32 mm)
  • Kovová teleskopická trubica umožňujúca ideálne nastavenie výšky pre používateľov
  • Vankúšová hubica – šetrne vysaje mäkké textilné povrchy, ako je čalúnenie či vankúše
  • Štrbinová hubica s výklopnou kefkou – je vhodná pre vysávanie v úzkych a ťažko prístupných miestach (napr. v rebrách radiátorov, za nábytkom atď.). Jemné štetinky šetrne odstránia prach alebo pavučiny (na nábytku, stenách či obrazoch)
  • 2 ks vrecka Unibag
  • Adaptér k Eta UNIBAG č. 11

Parametre a špecifikácia

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
8 m Hotovo!
Akčný rádius
12 m Hotovo!

Určenie

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
8 m Hotovo!
Akčný rádius
12 m Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Parketová, Štrbinová Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
850 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
74 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
29,4 cm Hotovo!
Výška
24,5 cm Hotovo!
Hĺbka
44 cm Hotovo!
Hmotnosť
10 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

ETA je česká značka, ktorej história siaha do roku 1943, kedy boli položené základy výroby elektrických spotrebičov v Hlinsku. ETA si zakladá najmä na troch aspektoch: KVALITA – ETA ako jediná firma v ČR má vlastnú profesionálnu skúšobňu, v ktorej zaisťuje vysoký štandard výrobkov aj servisu. INTELIGENTNÉ RIEŠENIA – produkty sú navrhnuté s maximálnym citom pre detail. DIZAJN – ETA si zakladá na prívetivom a atraktívnom dizajne všetkých výrobkov a spolupracuje s poprednými českými dizajnérmi. To je ETA – tradičná česká značka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Mám otázku,proč máte uvedeno na stránce v příslušenství 2ks sáčků unibag,když je v baleni jen jeden??

Lze ho použít i na krátkosrstá plemena

Má vysavač gumové kolečka?? Děkuji a na shledanou

Diskusia a poradňa k ETA 3501 90000 Manoa Animal
Príslušenstvo pre ETA 3501 90000 Manoa Animal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA 3501 90000 Manoa Animal. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ETA 3501 90000 Manoa Animal.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií