Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaPlus SDA sk

ETA 7342 90000 Alex

Zobraziť katalóg
ETA 7342 90000 Alex
4,1 11 hodnotení
Strojček na vlasy titánová zastrihávacia hlava, 5 vymeniteľných nadstavcov, doba prevádzky až 60min, doba nabíjania 2hod., akumulátorový
Kód:  EAT6102g Produktové číslo:  ETA734290000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ETA 7342 90000 Alex

vypnuté
ETA Alex
 

ETA Alex

ETA ALEX je profesionálny zastrihávač vlasov vhodný na domáce využitie. Pýši sa silným motorom, titánovou hlavou, kvalitnou Li-Ion batériou, s ktorou zvládne až 60 minút prevádzky na jedno nabitie. V balení tiež nájdete 5 vymeniteľných nadstavcov.

vypnuté
v
 

Príslušenstvo

Dodávané príslušenstvo vám pomôže dosiahnuť skvelé výsledky. S celým radom príslušenstva vytvoríte „kadernícky salón“ priamo u vás doma. V balení nájdete aj vymeniteľné nadstavce, ale aj nožnice, hrebeň alebo čistiaci štetček.


Strihajte ako profesionál

Vďaka inovatívnej technológii čepelí, s uhlom 30°, zabezpečuje ešte kvalitnejší a efektívnejší strih. V kombinácii s výkonným motorom, titánovou hlavou, piatimi vymeniteľnými nadstavcami (4-6, 10-12, 16-18, 22-24 a 28-30 mm) dostanete do ruky profesionálny prístroj. Práca s ním je vďaka týmto vlastnostiam oveľa jednoduchšia a rýchlejšie dosiahnete požadovaných výsledkov.

vypnuté
Stříhejte jako profesionál
 

vypnuté
LCD displej
 

Intuitívne ovládanie

Iste vás poteší aj vysoko kvalitný Li-Ion akumulátor, ktorý zaistí až 60 minút nepretržitej prevádzky, bez napájania. Plné nabitie batérie zaberie približne 2 hodiny. Výbava tiež obsahuje dobre čitateľný LCD displej, ktorý vás bude informovať o stave batérie. Úplnou samozrejmosťou je aj jednoduché ovládanie, údržba, ale aj výmena príslušenstva.


vypnuté
Příslušenství
 

Príslušenstvo

  • Stojanček na odloženie a dobíjanie v pokojovej polohe
  • Päť vymeniteľných nadstavcov
  • Hrebeň
  • Nožnice
  • Čistiaci štetec na pohodlnejšiu údržbu
  • Olej na mazanie čepelí
  • Cestovné puzdro
 

Parametre a špecifikácia

Využitie
Vlasy Hotovo!
Typ zastrihávača
Bežné použitie Hotovo!
Počet nadstavcov
6 Hotovo!
Materiál čepelí
Titán Hotovo!
Ovládanie
Pomocou tlačidiel Hotovo!

Typ

Využitie
Vlasy Hotovo!
Typ zastrihávača
Bežné použitie Hotovo!

Vlastnosti

Počet nadstavcov
6 Hotovo!
Materiál čepelí
Titán Hotovo!
Ovládanie
Pomocou tlačidiel Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Umývateľné nadstavce, Digitálny displej Hotovo!

Dĺžka strihu

Min. dĺžka strihu
4 mm Hotovo!
Max. dĺžka strihu
30 mm Hotovo!

Chod a napájanie

Čas chodu
60 min Hotovo!
Doba nabíjania
120 min Hotovo!
Napájanie
Akumulátor Hotovo!
Viac parametrov

ETA je česká značka, ktorej história siaha do roku 1943, kedy boli položené základy výroby elektrických spotrebičov v Hlinsku. ETA si zakladá najmä na troch aspektoch: KVALITA – ETA ako jediná firma v ČR má vlastnú profesionálnu skúšobňu, v ktorej zaisťuje vysoký štandard výrobkov aj servisu. INTELIGENTNÉ RIEŠENIA – produkty sú navrhnuté s maximálnym citom pre detail. DIZAJN – ETA si zakladá na prívetivom a atraktívnom dizajne všetkých výrobkov a spolupracuje s poprednými českými dizajnérmi. To je ETA – tradičná česká značka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zakoupil jsem tento výrobek. V popisu zde na Alze i v hodnocení uživatelů jako klad vidím omyvatelnost. V návodu je v bezpečnostních upozorněních ale důrazně uvedeno "Strojek, nabíjecí podstavec ani adaptér nikdy neponořujte do vody... a nemyjte pod tekoucí vodou!". Dále je "Udržujte spotřebič v suchu". Tedy, co je na strojku omyvatelného? Také jsem chtěl vyzkoušet způsob čištění a podle jediného chabého obrázku v návodu bohužel netuším, jak se do strojku dostat, jak odklopit stříhací hlavici s noži. Máte k dispozici nějaký popis, video, cokoli? Nechci za to rvát a něco utrhnout - připadá mi, že by to mělo jít lehčeji. Díky předem za radu. František Pangrác

Jaký je el. příkon?

Dobry den, je mozne strojek pouzivat opravdu na akumulator a pri jeho vybiti na sit, jak je uvede o v popisu? Dekuji. Pm

Diskusia a poradňa k ETA 7342 90000 Alex
Príslušenstvo pre ETA 7342 90000 Alex Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA 7342 90000 Alex. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ETA 7342 90000 Alex.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií