AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

ETA 90000

Zobraziť katalóg
ETA 90000
4,6 14 hodnotení
Vreckový vysávač na všetky druhy podláh, štrbinová hubica, parketová hubica, kefka s jemnými štetinkami, teleskopická trubica
Kód:  ETASV666nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ETA 90000

Vreckový vysávač ETA 90000 Screen

Prestal vám váš starý vysávač fungovať a chcete si zaobstarať nový? Ak áno, mohol by pre vás byť riešením vreckový vysávač ETA. Tento model sa hodí na vysávanie všetkých typov podláh. Keďže ide o vreckový vysávač, prach a iné nečistoty sa ukladajú do jednorazového vrecka, ktoré, keď už bude plné, ľahko vynesiete a založíte nové. Vreckový vysávač ETA sa tiež môže pýšiť minimálnou hlasitosťou 75 dB, a to zabezpečuje väčšie pohodlie pri vysávaní. Ak ide o rozmery, tie má 31 cm × 24,5 cm × 45,5 cm.

Kľúčové vlastnosti vreckového vysávača ETA 90000

  • Hodí sa na všetky druhy podláh, linoleum, drevené podlahy a plávajúce podlahy
  • Typ napájania vreckového vysávača ETA: s káblom
  • Nízka hlasitosť 75 dB
  • Dosah luxu až 10 m
  • Príkon vysávača ETA 90000 dosahuje 700 W
  • Dĺžka kábla je 7 m
Vreckový vysávač ETA 90000 Vlastnosti/technológia
Vreckový vysávač ETA 90000 Lifestyle

Príslušenstvo vreckového vysávača ETA 90000

Aby bolo luxovanie skutočne efektívne, ponúka ETA 90000 aj ďalšie pomocné nástroje. Základným príslušenstvom sa stala štrbinová trubica, vďaka nej sa s vreckovým vysávačom bez komplikácií vojdete za skrinky aj do ďalších úzkych priestorov. Značné ušetrenie času a práce je schopná zaručiť tzv. elektrická turbokefa, ktorá vďaka v hubici umiestneným rotujúcim štetinám čistí okrem iného aj čalúnený nábytok hĺbkovo. Aby vám šlo vysávanie parkiet a iných tvrdých povrchov pekne od ruky, má vysávač dedikovanú hubicu vhodnú na parkety. Vreckový vysávač ETA súčasne s dĺžkou kábla a hadice, tvoriacou akčný rádius 10 m, bude určite dostačovať na upratanie podlahovej plochy aj v priestoroch s väčšími rozmermi.

ETA je česká značka, ktorej história siaha do roku 1943, kedy boli položené základy výroby elektrických spotrebičov v Hlinsku. ETA si zakladá najmä na troch aspektoch: KVALITA – ETA ako jediná firma v ČR má vlastnú profesionálnu skúšobňu, v ktorej zaisťuje vysoký štandard výrobkov aj servisu. INTELIGENTNÉ RIEŠENIA – produkty sú navrhnuté s maximálnym citom pre detail. DIZAJN – ETA si zakladá na prívetivom a atraktívnom dizajne všetkých výrobkov a spolupracuje s poprednými českými dizajnérmi. To je ETA – tradičná česká značka.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ETA 90000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA 90000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ETA 90000.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií