AlzaBoxy Q1 Siguro kuchyňský robot

ETA ActivMix Inverso 1102 90000

Zobraziť katalóg
ETA ActivMix Inverso 1102 90000
4,2 27 hodnotení
Stolný mixér príkon 350 W, maximálne otáčky 19000 ot./min, počet rýchlostí 1, objem nádoby 0.6 l, materiál nádoby tritan, vhodné na drvenie suchých plodov, smoothie a drvenie ľadu, prenosná fľaša, počet nádob 2 ks
Kód:  EAV4171g Produktové číslo:  ETA110290000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ETA ActivMix Inverso 1102 90000

Športovec aj párty spoločník

Univerzálny stolný mixér ETA ActivMix si nekladie žiadne prekážky. V jeden okamih hravo pripraví smoothie ako výživu pre aktívnych športovcov a za okamih už mixuje mliečny kokteil alebo alko aj nealko drink na večerné garden párty. Nekompromisný výkon 350 W je výzvou pre rôzne druhy ovocných, fitness & proteínových nápojov. Bez ťažkostí drví ľad pre prípravu vlastnej ľadovej triešte alebo ľadovej kávy.

Pomocník v kuchyni

ActivMix využijete aj v kuchyni či pri domácej grilovačke. Výroba čerstvých dresingov alebo salsa omáčok z vás urobí bohyňu kuchyne. Vaše deti si potom pochutnajú na domácich výživách alebo lahodných marmeládach umixovaných z ovocia nazbieraného v záhradke.

Mix and Go

Mať svoj lahodný nápoj stále so sebou, to je o čo tu ide. Všetci, ktorí žijú aktívnym životom ocenia praktickú fľašu s tesniacim uzáverom s náustkom. Nápoj si vo fľaši jednoducho zmixujete, uzavriete a hneď ho v tejto nádobe vezmete do práce, do školy, na cesty alebo do fitka. Slim dizajn fľaše perfektne padne do ruky a je kompatibilný s integrovanými držiakmi v aute či dverách chladničky.

Jedna fľaša je málo, to vieme

Mať všetko pod kontrolou je neľahká úloha. Preto sme vám do balenia ActivMixu pridali 2 športové fľaše s objemom 0,6 l a 0,4 l. Fľaše sú vyrobené z vysoko odolného Tritanu, ktorý neabsorbuje chute a pachy (BPA free). Mixovanie je vďaka 19 000 ot/min rýchle a veľmi jednoduché, rovnako ako čistenie fliaš, ktoré je možné umývať v umývačke.

Kľúčové vlastnosti stolného mixéra ETA ActivMix Inverso

  • Jednoduchá a veľmi rýchla príprava smoothie, fitness nápojov či mliečnych koktejlov
  • Slim dizajn fliaš dokonale padne do ruky
  • Vhodný aj na drvenie ľadu
  • Praktický tesniaci uzáver s náustkom
  • Fľaše s objemom 600 ml a 400 ml
  • Bezpečnostná poistka proti zlému zostavenie mixéra
  • Ľahko umývateľný povrch
  • Ideálne k športu, do práce, do školy aj na cesty

Parametre a špecifikácia

Príkon
350 W Hotovo!
Maximálne otáčky
19 000 ot./min Hotovo!
Počet rýchlostí
1 Hotovo!
Vhodné pre
Drvenie suchých plodov, Smoothie, Drvenie ľadu Hotovo!
Objem nádoby
0,6 l Hotovo!

Príkon a rýchlosť

Príkon
350 W Hotovo!
Maximálne otáčky
19 000 ot./min Hotovo!
Počet rýchlostí
1 Hotovo!

Vlastnosti

Vhodné pre
Drvenie suchých plodov, Smoothie, Drvenie ľadu Hotovo!
Objem nádoby
0,6 l Hotovo!
Materiál nádoby
Tritan Hotovo!

Príslušenstvo

Príslušenstvo
Prenosná fľaša Hotovo!
Počet nádob
2 ks Hotovo!
Viac parametrov

ETA je česká značka, ktorej história siaha do roku 1943, kedy boli položené základy výroby elektrických spotrebičov v Hlinsku. ETA si zakladá najmä na troch aspektoch: KVALITA – ETA ako jediná firma v ČR má vlastnú profesionálnu skúšobňu, v ktorej zaisťuje vysoký štandard výrobkov aj servisu. INTELIGENTNÉ RIEŠENIA – produkty sú navrhnuté s maximálnym citom pre detail. DIZAJN – ETA si zakladá na prívetivom a atraktívnom dizajne všetkých výrobkov a spolupracuje s poprednými českými dizajnérmi. To je ETA – tradičná česká značka.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, podla popisu na stranke je k tomuto mixeru 0.4 l a 0.6 l flasa. Kupila som si mixer a dostala som dve 0.6 flase a tak je uvedene aj na krabici vyrobku. Existuju aj tie 0.4 l flase? Ak ano, nedala by sa jedna velka vymenit za mensiu? Prave kvoli velkosti flas

dobrý den chci se zeptat zda náhradní láhev není jenom momentélně dostupná a jestli se vůbec vyrábí děkuji za odpověd

Dobrý den, dá se k tomuto smoothie mixeru dokoupit náhradní láhev? Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k ETA ActivMix Inverso 1102 90000
Príslušenstvo pre ETA ActivMix Inverso 1102 90000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA ActivMix Inverso 1102 90000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ETA ActivMix INVERSO 110290000.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií