Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ETA Adagio 0511 90000

Zobraziť katalóg
ETA Adagio 0511 90000
5,0 19 hodnotení
Vreckový vysávač 800 W, na všetky druhy podláh, hlučnosť 66 dB, ročná spotreba energie 26.5 kWh/annum, objem vrecka 4.5 l, mikrofilter a hepa filter, materiál trubice: kov, dĺžka kábla 10 m, akčný rádius 13 m, kefová hubica, parketová hubica, podlahová hubica, vankúšová hubica – na mäkké textílie a štrbinová hubica, šírka 51 cm, výška 23 cm, hĺbka 32 cm, modrá farba
Kód:  ETAVS004 Produktové číslo:  ETA051190000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ETA Adagio 0511 90000


Štýlový vysávač ETA Adagio 0511 90000 s hodnotením 4 AAAA* sa stane neoceniteľným pomocníkom pri upratovaní vo vašej domácnosti, ale nielen to. Zároveň to u vás oživí svojím štýlovým vyhotovením. Vysávač disponuje výkonným motorom, ktorý môžete plynulo regulovať priamo na tele vysávača. Vďaka ECO motoru sa ale nemusíte báť, že by jeho spotreba elektrickej energie bola závratne vysoká. S týmto dobre vyzerajúcim pomocníkom bude radosť vysávať.


Výkonný vysávač s ECO motorom

Ak patríte medzi ľudí, ktorí vyžadujú extrémne účinné vysávanie, našli ste svojho pomocníka. ETA Adagio 0511 90000 dosahuje účinnosť ako na kobercoch, tak aj na tvrdých podlahách. Vďaka ECO motoru vysávač nespotrebuje veľa elektrickej energie.


Účinná filtrácia

Vysávač ETA Adagio sa môže pochváliť veľmi účinnou filtráciou, ktorá je vhodná aj do domácnosti s alergikmi. Unikátne utesnenie vysávača v súzvuku s HEPA filtrom č.13, prachovým vrecúškom a štyrmi mikrofiltrami dosahuje prvotriedne výsledky. Objem vrecka je úctyhodných 4,5 l, a na jeho naplnenie vás upozorní elektronická signalizácia. Vysávač disponuje bezpečnostnou poistkou chýbajúceho vrecka – v prípade, že by ste ho zabudli do vysávača vložiť.


Jednoduché upratovanie zaručené

Vysávač ETA Adagio má veľký akčný rádius, a to až skvelých 13 m. Nebude tak potrebné neustále striedať zásuvky, čím sa zníži čas strávený vysávaním. Na plynulý pohyb je vysávač vybavený predným kolesom, ktoré sa dokáže pohybovať v rozsahu 360°. Vďaka zadným kolieskam, ktoré sú mäkčené, nehrozí poškodenie podlahy. K jednoduchej manipulácii prispievajú aj veľmi kompaktné rozmery. Vysávač je zároveň vybavený ochranou proti prehriatiu motora.


Bohaté príslušenstvo vysávača

V balení vysávača ETA Adagio nájdete bohaté príslušenstvo. Univerzálna podlahová hubica slúži na vysávanie kobercov a tvrdých podláh (medzi týmito režimami môžete prepínať). Balenie navyše obsahuje parketovú hubicu s vláknami z konského chvosta, ktorá vám najlepšie poslúži pri vysávaní tvrdých podláh. Na vysávanie nečistôt z textílií budete mať k dispozícii vankúšovú hubicu a na šetrné odstránenie prachu alebo pavučín z nábytku, či obrazov slúži kefka s jemnými štetinkami. Ak sa počas vysávania budete potrebovať dostať do úzkych priestorov, potom sa vám zíde štrbinová hubica, s ktorou sa dostanete aj do malých priestorov.


Hodnotenie s označením 4 AAAA

Vysávače ETA s označením 4 AAAA sa podrobili testom a prešli záťažovými skúškami v štyroch oblastiach. Testuje sa výkonnosť vysávača pri vysávaní kobercov a tvrdých podláh, hlučnosť a úroveň filtrácie. Hodnotenie teda znamená, že vysávač všetkými štyrmi kategóriami prešiel na výbornú a nesie označenie 4 AAAA.

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
10 m Hotovo!
Akčný rádius
13 m Hotovo!
Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
10 m Hotovo!
Akčný rádius
13 m Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Napájanie

Typ napájania
S káblom Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Parketová, Podlahová, Vankúšová – na mäkké textílie, Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Mikrofilter, HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
800 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
66 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
51 cm Hotovo!
Výška
23 cm Hotovo!
Hĺbka
32 cm Hotovo!
Hmotnosť
8,8 kg Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!
Viac parametrov

ETA je česká značka, ktorej história siaha do roku 1943, kedy boli položené základy výroby elektrických spotrebičov v Hlinsku. ETA si zakladá najmä na troch aspektoch: KVALITA – ETA ako jediná firma v ČR má vlastnú profesionálnu skúšobňu, v ktorej zaisťuje vysoký štandard výrobkov aj servisu. INTELIGENTNÉ RIEŠENIA – produkty sú navrhnuté s maximálnym citom pre detail. DIZAJN – ETA si zakladá na prívetivom a atraktívnom dizajne všetkých výrobkov a spolupracuje s poprednými českými dizajnérmi. To je ETA – tradičná česká značka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Rád bych věděl jaká je hmotnost vysavače?

Dobrý den, zajímalo by mě jaký je systém uchycení vysávacích nástavců na hlavní sací hubici.

Pprosím jaký typ náhradních sáčků? Pořídila jsem Eta eBag oridinal 9600 68000 a bohužel mi nesedí pruměr na hubyci uvnitř vysavače. Děkuji za odpověď

Dobrý den, je sáček součástí balení, nebo se musí dokoupit ? Děkuji za odpoved.

Dobrý den,dá se k tomuto typu vysavače dokoupit turbo kartáč?

Diskusia a poradňa k ETA Adagio 0511 90000
Príslušenstvo pre ETA Adagio 0511 90000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA Adagio 0511 90000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ETA Adagio 0511 90000.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií