PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ETA 3492 90000 Canto II

Zobraziť katalóg
ETA 3492 90000 Canto II
4,9 16 hodnotení
Vreckový vysávač – motor 700 W, LED panel, akčný rádius 11 m, prachové vrecko 4 l, signalizácia plnosti prachového vrecka, napájací kábel 8 m, pripojovací priemer príslušenstva 35 mm, deklarovaná hladina akustického výkonu 69 dB(A) re 1 pW, príslušenstvo: podlahová hubica s výsuvnou kefou, turbokefa, parketová hubica, hubica na zber zvieracích chlpov, štrbinová a vankúšová hubica, kefka, dlhá štrbinová hubica, kovová teleskopická trubka (90 cm), prachové vrecko (eta antibacterial)
Kód:  ETACA349 Produktové číslo:  ETA349290000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ETA 3492 90000 Canto II

Vreckový vysávač ETA Canto II 3492 90000 je užitočný pomocník do každej domácnosti, ktorého prednosťou je bohaté príslušenstvo pre vysávanie všetkých druhov podláh aj horšie prístupných priestorov. Je vhodný aj pre majiteľov domácich maznáčikov, lebo o zber zvieracích chlpov sa postará účinná turbokefa. Pre filtráciu je vysávač vybavený HEPA filtrom 13 a prachovým sáčkom ETA ANTIBACTERIAL. Vysávač má mnoho inteligentných funkcií – ochranu proti prehriatiu motora, signalizáciu plnosti prachového vrecka alebo reguláciu sacieho výkonu.

Kľúčové vlastnosti vysávača ETA Canto II 3492 90000

  • Vreckový vysávač na vysávanie podláh aj kobercov
  • Disponuje úsporným ECO motorom
  • Bohaté príslušenstvo v balení, vrátane turbokefy na vysávanie chlpov
  • Vysávač má svetelný LED panel na nastavenie výkonu
  • Ergonomicky tvarovaná rukoväť pre vyšší komfort
  • Vysávač ETA Canto má kvalitný HEPA filter 13 a prachový sáčok ETA ANTIBACTERIAL
  • Zmäkčené pojazdové kolieska proti poškriabaniu podlahy
  • Parkovanie vo vertikálnej aj horizontálnej polohe, praktické držadlo
  • Akčný rádius 11 metrov

Filtračný systém

Vysávač ETA Canto II je obdarený veľmi účinnou filtráciou. Okrem kvalitného HEPA filtru č. 13, ktorý zachytí najmenšie mikročastice prachu, ponúkne aj dva mikrofiltre a 4 l prachový sáčok ETA ANTIBACTERIAL s antibakteriálnou vrstvou. Odolný prachový sáčok má hygienické uzatváranie, eliminuje šírenie baktérií a maximalizuje sací výkon. Okrem toho obsahuje aktívne uhlie, ktoré neutralizuje nepríjemné pachy.

Jednoduchá manipulácia

Vďaka kolieskam otočným o 360° je možné sa s vysávačom ETA Canto II 3492 pohybovať všetkými smermi. Kolieska sú zmäkčení, takže sa nemusíte báť, že by ste poškriabali podlahu. Vysávač má dve parkovacie polohy (vertikálnu a horizontálnu) s možnosťou jednoduchého uskladnenia podlahovej hubice. Osemmetrový napájací kábel umožňuje dosiahnuť zariadenie až do 11 metrovej vzdialenosti.

Výbava:
Univerzálna podlahová hubica s výsuvnou kefou, turbokefa, dlhá štrbinová hubica, parketová, vankúšová, štrbinová hubica, kefa s jemnými štetinkami a hubica na zber zvieracích chlpov.

Za kvalitou si stojí!

ETA si je svojimi výrobkami istá, preto dáva predĺženú záruku na motor a to na 5 rokov! Pre získanie záruky sa stačí registrovať na stránkach ETY.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
8 m Hotovo!
Akčný rádius
11 m Hotovo!

Určenie

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
8 m Hotovo!
Akčný rádius
11 m Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Parketová, Štrbinová Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Mikrofilter, HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
700 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
69 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
57 cm Hotovo!
Výška
24,5 cm Hotovo!
Hĺbka
31,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
8,48 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela, Hnedá Hotovo!
Viac parametrov

ETA je česká značka, ktorej história siaha do roku 1943, kedy boli položené základy výroby elektrických spotrebičov v Hlinsku. ETA si zakladá najmä na troch aspektoch: KVALITA – ETA ako jediná firma v ČR má vlastnú profesionálnu skúšobňu, v ktorej zaisťuje vysoký štandard výrobkov aj servisu. INTELIGENTNÉ RIEŠENIA – produkty sú navrhnuté s maximálnym citom pre detail. DIZAJN – ETA si zakladá na prívetivom a atraktívnom dizajne všetkých výrobkov a spolupracuje s poprednými českými dizajnérmi. To je ETA – tradičná česká značka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, čím je u tohoto vysavače poháněn turbokartáč? Nasávaným vzduchem, nebo samostatným motorem? Za odpověď předem děkuji. Helena

Dobrý den, jsou součástí balení náhradní sáčky atd.? Pokud NE, tak kde je u vás v obchodě najdu. Děkuji RH

Dobrý den, má prosím vysavači možnost regualace výkonu?

Diskusia a poradňa k ETA 3492 90000 Canto II
Príslušenstvo pre ETA 3492 90000 Canto II Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA CANTO II Animal 3492 90000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ETA 3492 90000 Canto II.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií