AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

ETA Hrniec na cestoviny 24 cm 6965 90000

Zobraziť katalóg
ETA Hrniec na cestoviny 24 cm 6965 90000
Hrniec - na cestoviny, priemer 240mm, výška 110mm, objem 3.8l, nepriľnavý povrch s prímesou titánu, možno použiť v rúre vrátane pokrievky, tepelne odolná rukoväť do 220°C
Kód:  ETHR001f Produktové číslo:  ETA696590000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ETA Hrniec na cestoviny 24 cm 6965 90000 Predaj skončil

ETA Hrniec na cestoviny 24 cm 6965 90000

Kto by nemal rád taliansku kuchyňu? A čo potom keď si môže uvariť cestoviny úplne autenticky a zároveň v pohodlí domova! Nenechajte si ujsť príležitosť vykúzliť perfektné cestoviny aglio olio alebo špagety carbonnara. Už sa vám zbiehajú sliny? Tak to je najvyšší čas zaobstarať si špeciálny hrniec na cestoviny, v ktorom budú cestoviny uvarené al dente úplne vždy. Výnimočná tepelná vodivosť materiálu, z ktorého je hrniec vyrobený, zaistí najnižšiu možnú spotrebu energie a tiež najefektívnejšie varenie.

Šup s ním do rúry

Hrniec na cestoviny, ktorý je opatrený nepriľnavým povrchom, neabsorbuje žiadne pachy a je vybavený tepelne izolovanými držadlami, takže sa pri manipulácii s ním nespálite. Ľahko ho navyše umyjete, pretože okrem nepriľnavosti je povrch ošetrený aj tak, aby bol ľahko umývateľný. Nemusíte však variť len cestoviny, ľahko v ňom napríklad uvaríte zeleninu alebo zapečiete rizoto, pretože je prispôsobený pre použitie aj priamo v rúre, dokonca aj s pokrievkou ho do nej môžete bez obáv vložiť.

Kľúčové vlastnosti

  • Priemer 24 cm, výška 11 cm
  • Nepriľnavý titánový povrch
  • Objem 3,8 litra
  • Hmotnosť 2,4 kg
  • Vhodný aj pre použitie v rúre (vrátane pokrievok)
  • Granitová úprava pre zdravé varenie
 

Parametre a špecifikácia

Pokrievka
Áno Hotovo!
Funkcie
Vhodné do rúry Hotovo!
Príslušenstvo
Pokrievka Hotovo!
Typ
Na cestoviny Hotovo!
Priemer nádoby
24 cm Hotovo!

Vlastnosti

Pokrievka
Áno Hotovo!

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie
Vhodné do rúry Hotovo!
Príslušenstvo
Pokrievka Hotovo!

Typ

Typ
Na cestoviny Hotovo!

Priemer nádoby

Priemer nádoby
24 cm Hotovo!

Vlastnosti súpravy

Počet hrncov/panvíc v súprave
1 ks Hotovo!
Viac parametrov

ETA je česká značka, ktorej história siaha do roku 1943, kedy boli položené základy výroby elektrických spotrebičov v Hlinsku. ETA si zakladá najmä na troch aspektoch: KVALITA – ETA ako jediná firma v ČR má vlastnú profesionálnu skúšobňu, v ktorej zaisťuje vysoký štandard výrobkov aj servisu. INTELIGENTNÉ RIEŠENIA – produkty sú navrhnuté s maximálnym citom pre detail. DIZAJN – ETA si zakladá na prívetivom a atraktívnom dizajne všetkých výrobkov a spolupracuje s poprednými českými dizajnérmi. To je ETA – tradičná česká značka.

Poznámka:
» Všetky hrnce na cestoviny
» Všetky klasické hrnce

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ETA Hrniec na cestoviny 24 cm 6965 90000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA Hrnec na těstoviny 24cm 6965 90000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ETA 6965 90000.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií