PET Aplikace

ETA Manoa Animal 3501 90010

Zobraziť katalóg
ETA Manoa Animal 3501 90010
4,6 5 hodnotení
Vreckový vysávač – vhodný pre vysávanie chlpov po domácich miláčikoch, úsporný ECO motor, veľmi tichý, veľmi kvalitný a účinný HEPA filter č.13, príkon 700W, objem priestoru pre prachové vrecko 3l, veľký akčný rádius 12m, extra dlhá sacia hadica (2.5m), elektronická regulácia sacieho výkonu, automatický navijak prívodného kábla, signalizácia plnosti prachového vrecka, aktívna ochrana chrániaca motor pred spálením (prisávanie), mäkčené kolesá pre ochranu tvrdých podláh
Kód:  ETAVS3501 Produktové číslo:  ETA350190010 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ETA Manoa Animal 3501 90010


Vysávač Manoa Animal

Vreckový vysávač Manoa Animal ETA350190010 je vhodný pre každodenné upratovanie domácnosti so zvieratami. Vďaka špeciálnemu príslušenstvu ľahko odstráni nečistoty (napr. srsť) z podláh a nábytku. Vysávač Manoa Animal je vybavený ECO motorom s príkonom 700 W, s čím sa zhoduje aj hodnota energetickej efektívnosti A.

Upratovanie ľahko a rýchlo

Vysávač Manoa Animal je vybavený HEPA filtrom č. 13, vďaka ktorému vysajete aj tie najmenšie mikročastice. Všetky usadeniny a chuchvalce prachu sú pohlcované do ľahko vyberateľného vrecka s objemom 3 l. Na plnosť vrecka vás upozorní svetelná signalizácia. Dĺžka kábla až 12 metrov vám umožní pohyb po domácnosti bez častého presunu kábla z jednej zásuvky do druhej. Optimálny sací výkon si nastavíte pomocou elektronickej regulácie. Pre okamžité zníženie sacieho výkonu môžete využiť mechanickú reguláciu na držadle. Otočné koliesko o 360° vám umožní s vysávačom ľahký pohyb. Dostanete sa aj pod posteľ, stoličky a pod.

Ľahké manévrovanie a uskladnenie ETA Manoa Animal

Vysávač je vybavený mäkčenými kolieskami pre jednoduché presúvanie a ochranu vašich tvrdých podláh pred poškriabaním. Pre prenesenie vysávača slúži praktické držadlo pre ľahkú manipuláciu. Vysávač Manoa Animal má vnútri skrytý priestor pre automatické navíjanie napájacieho kábla. Uskladňovať ho môžete ako v horizontálnej, tak vertikálnej polohe.

Príslušenstvo vysávača ETA Manoa Animal

Spoločne so vreckovým vysávačom Manoa Animal obdržíte hadicu s dĺžkou 2,5 m, univerzálnu podlahovú hubicu, turbo hubicu, malú turbo hubicu, hubicu pre zbieranie zvieracích chlpov, ktorú ocenia predovšetkým milovníci domácich maznáčikov.



Ďalej medzi príslušenstvom nájdete parketovú trubicu s konským vlasom, slúžiacu pre jednoduchšie prispôsobenie sa povrchu vašich podláh, štrbinovú hubicu s kefkou, vankúšovú hubicu, kovovú teleskopickú rúrku s možnosťou predĺženia až na 90 cm, vrecúško eBAG ETA Hygienic.



Využite ponuku predĺženej záruky 5 rokov na motor, ktorú ETA na tento výrobok poskytuje. Neváhajte a zaregistrujte si ju na stránkach ETY.


Parametre a špecifikácia

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
8 m Hotovo!
Akčný rádius
12 m Hotovo!

Určenie

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
8 m Hotovo!
Akčný rádius
12 m Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Podlahová, Štrbinová Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
700 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
74 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
29 cm Hotovo!
Výška
25 cm Hotovo!
Hĺbka
44 cm Hotovo!
Hmotnosť
10 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Oranžová Hotovo!
Viac parametrov

ETA je česká značka, ktorej história siaha do roku 1943, kedy boli položené základy výroby elektrických spotrebičov v Hlinsku. ETA si zakladá najmä na troch aspektoch: KVALITA – ETA ako jediná firma v ČR má vlastnú profesionálnu skúšobňu, v ktorej zaisťuje vysoký štandard výrobkov aj servisu. INTELIGENTNÉ RIEŠENIA – produkty sú navrhnuté s maximálnym citom pre detail. DIZAJN – ETA si zakladá na prívetivom a atraktívnom dizajne všetkých výrobkov a spolupracuje s poprednými českými dizajnérmi. To je ETA – tradičná česká značka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den Kde kupim sacky do toho typu vysavaca? Zvazujem nad jeho kupou ale nenasla som k nemu sacky. Dakujem

který typ sáčků je pro tento vysavač nejvhodnější ? díky

Jaký je rozdíl mezi ETA Manoa Animal 3501 90010 a ETA Manoa Animal 3501 90000.

Dobrý den, kolik vysavač váží? Děkuji

Dobry den,měla bych zájem o tento vysavač,ale nikde nemohu najít údaje,kolik dcbelů ??? Je popsán pouze-velice tichý 🤔 děkuji za odpověď, Vesecká Marcela

Diskusia a poradňa k ETA Manoa Animal 3501 90010
Príslušenstvo pre ETA Manoa Animal 3501 90010 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA Manoa Animal 3501 90010. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ETA Manoa Animal 3501 90010.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií