AD homeoffice Aplikace

ETA Mauro 2488 90000

Zobraziť katalóg
ETA Mauro 2488 90000
4,8 47 hodnotení
Vreckový vysávač príkon 700 W, hlučnosť 80 dB, ročná spotreba energie 25.4 kWh/annum, objem vrecka 6 l, hepa filter, materiál trubice: kov, dĺžka kábla 7 m, akčný rádius 10 m, antibakteriálny a na zbieranie nečistôt, parketová hubica a štrbinová hubica, šírka 50.5 cm, výška 24 cm, hĺbka 31 cm, farba čierna
Kód:  ETAMA488 Rozšírená záruka +12 mesiacov Produktové číslo:  ETA248890000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ETA Mauro 2488 90000


ETA Mauro 2488 90000 je vreckový vysávač s bohatým príslušenstvom, vďaka ktorému budete môcť vysávať najrôznejšie povrchy a spríjemniť si tak každodenné upratovanie domácnosti. Vysávač sa pýši príkonom 700 W a  motorom ECO, nižšou spotrebou elektrickej energie a vysokou účinnosťou vysávania. Vrecko na nečistoty poskytuje dostatočný objem - 6 litrov. ETA Mauro disponuje taktiež účinnou filtráciou v podobe kombinácie filtra HEPA typu 12, dvoch mikrofilmov a prachového vrecka. Ergonomicky tvarovaná rukoväť umožňuje reguláciu vedľajšieho nasávania vzduchu. Elektronická regulácia následne zabezpečí optimálne nastavenie samotného sacieho výkonu. Úroveň sacieho výkonu signalizuje tiež svetelný panel LED.

Kľúčové vlastnosti vreckového vysávača ETA Mauro 2488 9000

  • Motor ECO s príkonom 700 W
  • Veľmi účinná filtrácia
  • Ergonomicky tvarovaná rukoväť s reguláciou vedľajšieho nasávania vzduchu
  • Priestor na uloženie príslušenstva (štrbinová hubica a kefka)
  • Parkovanie vo vertikálnej i horizontálnej polohe
  • Praktické držadlo na jednoduché prenášanie
  • Pripojovací priemer príslušenstva 35 mm

S Maurom bude vysávanie ľahké

Vysávač je vybavený štyrmi 360° mäkčenými pojazdnými kolieskami, ktoré zabezpečia jednoduchý a plynulý pohyb na všetky smery. Navyše sú veľmi ohľaduplné k hladkým podlahovým krytinám. Dĺžka napájacieho kábla je 7 metrov a akčný rádius je 10 metrov. Vysávač tak bez problémov dosiahne aj na vzdialenejšie miesta bez toho, aby ste museli prepájať napájací kábel. Nechýba ani automatické navíjanie napájacieho kábla. Iste oceníte aj možnosť skladovania vo vertikálnej aj horizontálnej polohe. Myslelo sa i na bezpečnosť, a preto je vo výbave aj ochrana proti prehriatiu motora, poistka proti chýbajúcemu vrecku a signalizácia plnosti prachového vrecka.

Dodávané príslušenstvo ETA Mauro

  • Univerzálna podlahová hubica (prepínanie na vysávanie kobercov alebo tvrdých podláh)
  • Parketová hubica na tvrdé podlahy (napr. parkety, plávajúca podlaha, dlažba, linoleum)
  • Vankúšová hubica – ohľaduplne vysaje mäkké textilné povrchy, ako je čalúnenie či vankúše
  • Štrbinová hubica – je vhodná na vysávanie v úzkych a ťažko prístupných miest (napr. rebrá radiátorov, za nábytkom atď.)
  • Kefka s jemnými štetinkami pomáha pri upratovaní na miestach, ktoré potrebujete ohľaduplne zbaviť prachu alebo pavučín (na nábytku, stenách či obrazoch)
  • Kovová teleskopická rúrka (78 cm) – umožňuje ideálne nastavenie výšky pre používateľov
  • Prachové vrecko (ETA HYGIENIC)


Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
7 m Hotovo!
Akčný rádius
10 m Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
7 m Hotovo!
Akčný rádius
10 m Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Parketová, Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
700 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
80 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
50,5 cm Hotovo!
Výška
24 cm Hotovo!
Hĺbka
31 cm Hotovo!
Hmotnosť
6,7 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

ETA je česká značka, ktorej história siaha do roku 1943, kedy boli položené základy výroby elektrických spotrebičov v Hlinsku. ETA si zakladá najmä na troch aspektoch: KVALITA – ETA ako jediná firma v ČR má vlastnú profesionálnu skúšobňu, v ktorej zaisťuje vysoký štandard výrobkov aj servisu. INTELIGENTNÉ RIEŠENIA – produkty sú navrhnuté s maximálnym citom pre detail. DIZAJN – ETA si zakladá na prívetivom a atraktívnom dizajne všetkých výrobkov a spolupracuje s poprednými českými dizajnérmi. To je ETA – tradičná česká značka.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím. Mám záujem o kúpu tohto vysávača, v televíznej reklame uvádzaju cenu 79€.Tu v apke je cena 139€ ako je to možné?

Jsou kolečka tohoto vysavače vhodná na tvrdou podlahu, měkká??

Dobrý den, jdou z podlahové hubice sundat kolečka? Kvůli čištění - namotávají se na ně vlasy. Děkuji.

I bought and had delivered yesterday, august 6th. the black Mauro vacuum cleaner. However not everything was delivered. To vacuum floors C1 was there To vacuum parquets C2 was there To vacuum upholstry C3 was there The rest was not, like the round brush, and the flat nozzle Can you please inform me, how to get the missing items shipped to me. Thank you.

Dobry den,uvazuji o koupi tohoto vyrobku.Zajimame zda a popr. jak funguje srotovne. Dekuji za odpoved. PL.

vysavač je těžký? Kolik váží? Kolečka prý jsou nepraktická, je to pravda?

Dobrý den, i když jsem se snažila, nevím jaký přesný tip sáčku mohu koupit do vysavače ETA Mauro. Děkuji za radu, Monika

Dobry den, ake filtre (vo vysavaci su dva) patria k tomuto vysavacu?

Vysavač jsem zakoupil a při zapnutí píská, že po chvilce bolí hlava. Přestane to jen při snížení tahu o dva stupně. Tak nevím, zda je to normální?

Dobrý den, jaké sáčky patří k tomuto vysavači? Děkuji

12
Diskusia a poradňa k ETA Mauro 2488 90000
Príslušenstvo pre ETA Mauro 2488 90000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA Mauro 2488 90000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ETA Mauro 2488 90000.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií