Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ETA Orbito 1509 90010

Zobraziť katalóg
ETA Orbito 1509 90010
4,8 5 hodnotení
Bezvreckový vysávač – cyklónový filtračný systém, HEPA filter č. 12, príkon 850W, objem prachovej nádoby 1.5l, sací mnohonásobne vrstvený textilný mikrofilter, výfukový molitanový mikrofilter, akčný rádius 8m, dĺžka napájacieho kábla 5m, pripojovací priemer príslušenstva 32mm, príslušenstvo: univerzálna podlahová hubica s výsuvnou kefou, štrbinová a vankúšová hubica, kefka kovová teleskopická rúrka (78cm)
Kód:  ETABV505 Produktové číslo:  ETA150990010 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ETA Orbito 1509 90010

Bezvreckový vysávač ETA Orbito 1509 90010 upotrebíte na každodenné upratovanie vo vašom byte, dome či kancelárii. Výkon jeho vysávania ovplyvňuje motor s príkonom 850 W s čím sa zhoduje aj hodnota energetickej efektivity B. Bezvreckový vysávač zvoľte podľa druhu podlahovej krytiny – tento profesionál na upratovanie sa pýši vynikajúcou efektivitou pri upratovaní hrubých a jemných nečistôt na tvrdých povrchoch a mimo toho aj slabšou efektivitou pri upratovaní hrubých a jemných nečistôt z koberca. Čistý vzduch obstaráva Mikrofilter a HEPA filter. Hodnota vírenia nečistôt v ovzduší je minimálna, a preto je tento vysávač ako stvorený pre alergikov. Hodnota vírenia nečistôt pri luxovaní je vďaka filtru minimálna, a tak sa hodí pre astmou trpiace osoby.

Významné prednosti vysávača ETA Orbito 1509 90010

  • Vhodný pre osoby s ťažkosťami s dýchacími cestami
  • Vynikajúca efektivita pri luxovaní podláh
  • Neveľká účinnosť pri upratovaní hrubých a jemných nečistôt z koberca
  • Filtrovanie prachu cez Mikrofilter a HEPA filter
  • K vysávaču je dodávané: Kefová hubica, Štrbinová hubica a Hubica na čalúnenie
  • Príkon 850 W

Užitočné príslušenstvo bezsáčkového vysávača ETA Orbito 1509 90010

Na efektívne upratovanie obsahuje kvalitný vysávač ETA Orbito 1509 90010 aj ďalšie pomocné nástroje. Jednou z najpoužívanejších je tzv. štrbinová trubica, vďaka nej sa s cyklónovým vysávačom bez väčších komplikácií vojdete za skrinky aj do ďalších úzkych priestorov. Srsť domácich miláčikov a ďalšie nečistoty z postele či gauča bez ťažkostí odstránite s pomocou hubice vysávača určenej na čalúnenie. Tzv. kefová hubica predstavuje univerzálne príslušenstvo pre každodenné vysávanie neveľkých plôch. Bezvreckový vysávač súčasne s dĺžkou kábla a hadice, s ktorými je vytvorený akčný rádius 8 m, bude určite dostačovať na vysávanie podláh aj v domácnostiach s väčšími rozmermi.

Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
5 m Hotovo!
Akčný rádius
8 m Hotovo!
Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
5 m Hotovo!
Akčný rádius
8 m Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Mikrofilter, HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
850 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
78 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
37 cm Hotovo!
Výška
33 cm Hotovo!
Hĺbka
27,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela, Sivá, Zelená Hotovo!
Viac parametrov

ETA je česká značka, ktorej história siaha do roku 1943, kedy boli položené základy výroby elektrických spotrebičov v Hlinsku. ETA si zakladá najmä na troch aspektoch: KVALITA – ETA ako jediná firma v ČR má vlastnú profesionálnu skúšobňu, v ktorej zaisťuje vysoký štandard výrobkov aj servisu. INTELIGENTNÉ RIEŠENIA – produkty sú navrhnuté s maximálnym citom pre detail. DIZAJN – ETA si zakladá na prívetivom a atraktívnom dizajne všetkých výrobkov a spolupracuje s poprednými českými dizajnérmi. To je ETA – tradičná česká značka.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ETA Orbito 1509 90010 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA Orbito 1509 90010. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ETA Orbito 1509 90010.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií