AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ETA Pekáč 26×26cm 6961 90000

Zobraziť katalóg
ETA Pekáč 26×26cm 6961 90000
– štvorhranný, 26×26cm, objem 5.1l, nepriľnavý povrch s prímesou titánu, možno použiť v rúre vrátane pokrievok, tepelne izolované držadlá
Kód:  ETHR001b Produktové číslo:  ETA696190000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ETA Pekáč 26×26cm 6961 90000 Predaj skončil

ETA Pekáč 26×26cm 6961 90000

Pripravte si lahodné pokrmy s profesionálnym štvorhranným pekáčom ETA s pokrievkou. Pekáč je vybavený nepriľnavým povrchom s prímesou titánu a granitovou úpravou, vďaka čomu je ľahko umývateľný a vaše jedlo sa nikdy neprilepí k jeho dnu. Táto jedinečná povrchová úprava taktiež zabezpečuje, že pekáč neabsorbuje pachy. V nádobe možno pohodlne variť, piecť, dusiť, zapekať alebo udržiavať pokrmy v teplom stave. Štvorhranný pekáč je vhodný na prípravu celého obeda. Odporúčame ho aj na smaženie i na zapekanie.

Kľúčové vlastnosti

  • Nepriľnavý povrch s prímesou titánu
  • Možno použiť v rúre (vrátane pokrievky)
  • Zdravá príprava jedál (aj bez použitia tuku)
  • Tepelne izolovaná rukoväť
  • Jednoducho umývateľný
  • Vhodný pre plyn, sklokeramiku aj elektrický ohrev
  • Možnosť umývať v umývačke riadu

Zdravá príprava

S pekáčom ETA pripravíte všetky pokrmy rýchlo a zdravo aj bez pridania tuku. Pekáč môžete aj s pokrievkou bez obáv vložiť do rúry vyhriatej na teplotu maximálne 220 °C. Vyznačuje sa výnimočnou tepelnou vodivosťou, ktorá ušetrí váš čas a energiu. Pekáč má tepelne odizolovanú rukoväť, ktorá zabezpečí jednoduchú, bezpečnú a pohodlnú manipuláciu s nádobou. Vo výbave nechýba sklenená pokrievka. Pekáč môžete využiť na rôznych typoch ohrevov - plynovom, elektrickom aj sklokeramickom. Moderný a elegantný dizajn sa bude skvele vynímať v každej kuchyni.

Parametre:

Rozmery: 26 × 26 × 11 cm
Objem: 5,1 l
Hmotnosť: 3 kg

 

Parametre a špecifikácia

Materiál pekáča
Titán Hotovo!
Vlastnosti
Pokrievka Hotovo!

Materiál

Materiál pekáča
Titán Hotovo!

Vlastnosti a príslušenstvo

Vlastnosti
Pokrievka Hotovo!

ETA je česká značka, ktorej história siaha do roku 1943, kedy boli položené základy výroby elektrických spotrebičov v Hlinsku. ETA si zakladá najmä na troch aspektoch: KVALITA – ETA ako jediná firma v ČR má vlastnú profesionálnu skúšobňu, v ktorej zaisťuje vysoký štandard výrobkov aj servisu. INTELIGENTNÉ RIEŠENIA – produkty sú navrhnuté s maximálnym citom pre detail. DIZAJN – ETA si zakladá na prívetivom a atraktívnom dizajne všetkých výrobkov a spolupracuje s poprednými českými dizajnérmi. To je ETA – tradičná česká značka.

Poznámka:
» Všetky pekáče
» Všetky vstavané sporáky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ETA Pekáč 26×26cm 6961 90000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA Pekáč 26x26cm 6961 90000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ETA 6.961,90000.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií